Armband paardenhaar zilver

Geplaatst op: 10.11.2020

Als u interesse heeft in een armband, ketting of ander sieraad van paardenhaar, maar u heeft nog vragen over paardenhaar sieraden, neemt u dan gerust contact met ons op. Neem gerust contact met ons op! Omschrijving A en A Met 2 banen paardenhaar krijg je wel een hele bijzondere armband.

Variaties A en A Extra elementen € 35,- p. Als u interesse heeft in een armband, ketting of ander sieraad van paardenhaar, maar u heeft nog vragen over paardenhaar sieraden, neemt u dan gerust contact met ons op. De door ons zelf ontwikkelde sluiting zorgt ervoor dat de armband in lengte van jaren goed blijft sluiten.

Zilveren armbanden. Ik ben er heel erg blij mee!

De prijs voor een bol elementje en een buisje is gelijk, armband paardenhaar zilver. Zilveren armbandje A met A - sluiting en 3 extra bolle elementjes? Ik heb een prachtig medaillon ontvangen met het haar van mijn overleden paard Woodstock. Deze 14krt gouden versie van armband Armband paardenhaar zilver met fraai vlechtwerk en een breedte van maar liefst 2 cm.

Hoe je sieraden kunt bestellen.

Nieuwe Collectie

Briljantjes en andere steentjes naar keuze mogelijk. Standaard hanteren we een sierlijk lettertype, zoals 'Nicolet' op armband A Enkele van de vele variaties die mogelijk zijn bij armband A – A Aviiso Exclusieve Sieraden. Variaties A en A Extra elementen € 35,- p.

Ook verkrijgbaar in wit en rood of rosgoud. Als u akkoord gaat met de voorwaarde stemt u in met dit gebruik. Sieraden van paardenhaar. Uiteraard bent U bij ons in Oss welkom, maar we zijn ook buiten de deur te vinden, armband paardenhaar zilver.

Armbanden Alle armband paardenhaar zilver worden geleverd in fraaie cadeauverpakking. Armbandje voor mijn dochter besteld.

Uniek & Mooi

De armbandjes zijn zo'n 2 mm. Heel speciaal zo'n klein elementje met een hartje. AG gepolijst goud.

Deze variaties zijn ook heel mooi met ros of roodgouden sluiting. Paardenhaar sieraden. Top werk!. Er kunnen extra elementjes toegevoegd worden. Ook de mailwisseling en de verpakking waren zeer zorgvuldig.

Evenementen

Polsmaat kun je opgeven op het bestelformulier. Ook in deze armband kunnen extra elementen toegevoegd worden en voorzien worden van gravering en diamantje. Je kunt je eigen armbandje samenstellen met buisjes, bolletjes, hartenelementjes, labeltjes, graveringen en diamantjes Hieronder zie je er enkele voorbeelden.

Gouden draadje meegevlochten.

  • Omschrijving A en A Fraaie zeer solide massief zilveren geheel gerodineerde armband met een breedte van 8 mm.
  • Deze ovale zilveren slavenband met scharnier en veersluiting.
  • A
  • Je kunt kiezen uit 2 verschillende manieren van het vlechtje door het schuifmechaniek.

A gepolijst zilver A mat zilver! Ut elit tellus, pulvinar dapibus leo. Het is een mooie tastbare herinnering aan mijn lieve armband paardenhaar zilver. Kan altijd gedragen worden ook onder de douche! Op het bestelformulier kun je bij 'Opmerkingen' aangeven als je het extra sierlijke lettertype wenst, armband paardenhaar zilver. Volg ons ook op Facebook. Hier kunt u terecht voor prachtige sieraden met hondenhaar. Ok Privacy verklaring. Nieuwe Collectie.

Aviiso | Sterling zilveren ketting met stijgbeugels

Het graveren van binnenzijde of van de eindelementen die de sluiting vormen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Het ziet er echt prachtig uit. Extra grote briljant verwerkt in een subtiel verdikt gouden element.

Hoe fraai komt de gravering en diamant hierin uit, armband paardenhaar zilver. Klik hier voor de algemene voorwaarden. Steentjes kunnen net zoals graveringen op veel verschillende plaatsen geplaatst worden zoals op een extra zilveren element, onder een hartje. Omschrijving A en A Met 2 banen paardenhaar krijg je wel een hele bijzondere armband.