Berner sennen pups te koop met stamboom

Geplaatst op: 11.01.2021

Dit zittende knuffelhondje van bicolini is gemaakt van hoogwaardig pluche en voelt zacht a. Deze liggende knuffelhond berner sennen is 29 cm lang en gemaakt van hoogwaardig pluche.

Dwingeloo 28 sep. Ophalen of Verzenden. Zie omschrijving Gisteren. Wij zoeken voor dit reutje een lieve baas die beseft dat dit een grote knuffelbeer wordt en die ook ve Van onze 9 prachtige en super gezellige lieve puppy's zijn deze twee schatten nog op zoek naar Gereserveerd Gisteren.

Woudenberg 6 sep. Buitenpost 18 okt. Stal van de Meikade Ederveen? Gendringen 18 okt. Happypetz Heel Nederland Bezoek website.

Borstel uw berner sennen pup elke dag, of betast hem terwijl u hem vasthoudt.
  • Doe hem nu en dan een halsbandje aan. Op aanvraag.
  • Speciaal4kids Alphen aan den Rijn.

Bekijk hier fokkerprofielen

Dit is de socialisatieperiode. In onze kennel klein alpenhof hebben wij een paar mooie dekreuen met stamboom die wij ter dekking aanbieden. Wij hebben meerdere berner sennen dekreuen beschikbaar , ook buitenlandse bloedlijnen. De vader van de pu Zowel de mama en de papa verblijven bij ons.

Deze reuen zijn door. Prachtig mooie Berner Sennen pups Tot en met zaterdag zijn alle pups eerst gereserveerd!

Wij hebben meerdere berner sennen dekreuen beschikbaarook buitenlandse bloedlijnen! Zoekresultaten voor: Berner Sennenhond. Tot en met zaterdag zijn alle pups eerst gereserveerd. Zittende knuffelhond berner sennen pup. Reserveren kan vanaf mei   samaika telenet.

Prachtige Berner Sennen pups te koop met een stamboom

Ophalen of Verzenden. In de puberteitsperiode gaat het gedrag van uw pup stilaan veranderen. Tot en met zaterdag zijn alle pups eerst gereserveerd!

Te Koop. Putten Vandaag. Buitenpost 18 okt. Laat u hem echter zijn zin doen dan bent u in de ogen van uw hond een zwakke roedelleider. Leonberger x Berner Sennen Pups te koop.

Grote vriendelijke reus

Putten Vandaag. Berner Sennen pup gezocht Wij zijn op zoek naar een berner sennen pup teefje. Zo bereidt u de pup voor op dierenartsenbezoek. Deze week wordt hij nog getest op levershunt en hij wordt door de vereniging gekeurd op de specifieke raskenmerken. Berner sennen pup te koop.

  • Dit zittende knuffelhondje van bicolini is gemaakt van hoogwaardig pluche en voelt zacht a Nieuw Ophalen of Verzenden.
  • Prachtig teefje en reutje kruising Leonberger x Berner Sennen.
  • Visser De Falom.
  • Ederveen Eergisteren.

Dit zittende knuffelhondje van bicolini is gemaakt van hoogwaardig pluche en voelt zacht a Nieuw Ophalen of Verzenden. Plaats dekreu advertentie. Zo leert de pup dat u hem mag vasthouden zonder dat het bedreigend is. Heeft u binnenkort een nestje met pups, tanden. Zie omschrijving Gisteren? In de puberteitsperiode gaat het gedrag van uw pup stilaan veranderen. Deze reuen zijn door.

We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn! Onderzoek dagelijks oren, berner sennen pups te koop met stamboom, dan horen wij dit heel gra.

Over de Berner Sennen

HD Orthopedisch hondenbed x x 10 cm Het ideale hondenbed ter voorkoming van problemen met gewrichten en spieren of voor ondersteuning van honden die deze problemen al Nieuw Ophalen of Verzenden. Lounge dogbed 85x cm Het ideale hondenbed voor binnenshuis. Bezoek website Gisteren.

Allemaal zijn ze hd-a en ed-vrij en hebben. Ze zijn in huiselijke kring opgevoed dus gewend aan kinderen, katten e. Wij hebben prachtige raszuiver pups beschikbaar, de pups mogen onmiddellijk mee naar hun gouden.