Camping grotten van han

Geplaatst op: 21.02.2021

Op vakantie geweest naar Grottes de Han? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen. Het is groot en er zijn veel dieren te zien.

Heerlijk ontspannend! Er zijn mensen die precies niet meer weten waar ze nu eigenlijk waren. Gereisd met jonge kinderen in juli Nuttige review 0. België, Namen, Han-sur-Lesse. Supermarktje in het dorp. Is er plaats voor een grote camper?

Staan best wel veel stacaravans. Ik kom hier al sedert Gemiddelde beoordeling: 8,1. Bekijk alle 1 tip. De ideale uitvalsbasis voor buitensporten Camping Petite Suisse.

Louis, Rapporteren.

Je kan hem combineren met een bezoek aan de Grotten van Han.

De natuurlijke kleuren van de grot en de schoonheid van de druipstenen zijn nu veel duidelijker zichtbaar. Playa del Inglès. Aarlen Grupont Dinant. Ieder najaar wordt er aandacht gegeven aan de herten in het Wildpark.

Camping Grotten van Han Breng een buitengewone dag door in België en bezoek diep onder de grond de grotten van Han nabij Rochefort. Voor je zie je een open terrein omgeven door bomen.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen?

Wilt u camping Camping Grottes de Han boeken of meer informatie. Bekijk alle 1 tip. Voor avonturiers vanaf 6 jaar.

Review schrijven Foto's toevoegen. Heerlijk ontspannend.

Met een verblijf op één van onze vier kwaliteitscampings

Het gras is goed onderhouden, maar verder is alles er zonder enige opsmuk of voorzieningen. Wilt u een plek reserveren? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier.

Op vakantie geweest naar Grottes de Han, camping grotten van han. Leuk is dat er een treintje over het terrein rijdt, zo tussen de buffels en de bizons door. Camping gesloten op deze datums. Dat kan telefonisch: door de week tot Goed onderhouden standplaatsen.

Accommodaties

Houdt u meer van de buitenlucht? Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Sorteer op.

Hoeveel is de prijs. Reservering niet beschikbaar. Het telefoonnummer vindt u hieronder. Zoover Eigenaren informatie. Beide reistijden liggen rond de drienhalve uur! Gemiddelde beoordeling: 7,0. Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping Contact Contact.

De grotten van Han, een niet te missen hotspot op uw vakantie!

Ga tijdens je bezoek op zoek naar de mannetjesherten, je zult versteld staan van de dominante geluiden die deze dieren maken. Een gezellige camping aan de rivier de Semois in de Gaume-streek. De ondergrondse klank- en lichtshow, het speleo-parcours, het dierenpark en het museum PréhistoHan zorgen ervoor dat u op het beroemde domein van de grotten van Han van de ene verrassing in de andere valt!

Gelegen langs de Belgische rivier de Lesse, op driehonderd meter van de beroemde Grotten van Han, ligt de kleine camping Grottes de Han.

Je rijdt gemakkelijk naar deze camping vanuit Utrecht driehonderd kilomter. Reken op een spectaculair bezoek, te camping grotten van han bij de honderd jaar oude tram die u naar de ingang van de grot brengt. Een honderdjarige tram brengt je naar de ingang van de grot.