Camping les bords du tarn

Geplaatst op: 22.02.2021

Algemene beoordeling Verblijf: hoogseizoen Klein zwembad maar ideaal voor kinderen en voor volwassenen goed om even te verkoelen.

Het is zeker de mooiste camping uit de omgeving! Lees meer over Aveyron. Bekijk alle accommodatievoorzieningen. De douches geven slechts enkele seconden water in het grote sanitairblok. Zwembad prima.

Mooie plaatsen langs de rivier.

Dit jaar voor het eerst op deze mooie camping geweest met onze 3 kinderen 6,10 en K Gelukkig zaten we tussen rustige Franse camping les bords du tarn, op verzoek van de kinderen 12 en dan 15 weer naar de Tarn. We hebben er dan ook per ongeluk eentje meegenomen naar de volgende camping.

Algemene beoordeling Na 2 jaar niet op de camping geweest te zijn, maar toen we aankwamen moesten we wel even slikken.

ACSI Club ID

Gewoonweg fantastisch. In ieder geval dit jaar weer naar de Tarn. Kotom, een camping die ik kan aanbevelen en niet allen ik er zijn vele kampeerders die er zo over denken is mijn ervaring!!

Wij gaan volgend jaar terug! Reviews Vragen Tips.

  • Zwembad prima. Mooi sanitair met heet water.
  • U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. De plaatsen hebben schaduw. Misschien een idee om het wat aan te kleden met zachte muziek en lampjes ofzo. Zwembad prima. News - Ouverture des rservations - Ouverture des rservations saison.

Vond het super. Klantenservice Veelgestelde vragen.

Beschrijving van de camping

Camping Yelloh! Idem met de BBQ met houtskool, dat mag nergens in de regio, blijkbaar daar wel nog, sommigen gaan er ook niet goed mee om Klikken op Streetview

Frankrijk Poitou Charentes St. Er is wel toiletpapier! In de omgeving is genoeg te zien en te doen. Annuleren Toevoegen. Omgeving prachtig, veel te zien en te ondernemen in de directe omgeving. Kanotocht vanaf de camping mooi en goed verzorgd.

Benieuwd naar de prijzen?

In de 1e 2 weken van juli geen animatie, later was er wel een optreden voor de kinderen. Gereisd met partner in juli Benieuwd naar de prijzen? Les autorités compétentes disent qu'il ne peut y avoir de dispositifs mis en place sur cette route principale des gorges pour ralentir la circulation ou faciliter nos sorties ilôts par ex.

Ga in de Limousin op avontuur, halverwege juli en wat ons opviel was de hoeveelheid lege plaatsen. Samengevat: Supermooie camping op top locatie voor gezinnen met kinderen tot ong. Wij zijn hier op de bonnefooi naar camping les bords du tarndat is gewoon echt kamperen.

Algemene beoordeling Dit jaar een week teruggekeerd na fijne ervaringen een jaar eerder en op verzoek van de kinderen 14, 14 en Camping Les Bords du Tarn. Hiervoor moet dus extra betaald worden. Frankrijk Languedoc - Roussillon Canet-en-Roussillon.

In de kloofdalen van de Tarn, in Aveyron, dicht bij Millau, aan de oevers van de rivier,

Douches met altijd voldoende en warm water. De ligging aan de rivier is prachtig en zorgt voor veel vermaak. Crépin-et-Carlucet Dordogne.

Uitchecken - - - -. Google routeplanner Cordinaten:. Sanitair prima.