In stand houden vertaald in engels

Geplaatst op: 19.11.2020

Test dit engelskniveau. Dutch Je mag je afvragen of de concurrentie daarbij zal standhouden. When a male dolphin leaves Mom, it will often join up with another male and form an alliance, which may last for decades.

Laten we contact houden. Of liever nieuwe woorden leren? Meer informatie. Dutch Mijnheer de Voorzitter, de Commissie-Prodi zal geen vijf jaar standhouden , want de burgers zullen op den duur niet aanvaarden dat alles tot in het detail in Brussel wordt geregeld.

Dat lijkt misschien wel heel veel werk, maar het is leuk om spreekwoorden te leren, vooral als je ze vergelijkt met de spreekwoorden in je eigen taal. Je hoort ze in films en in televisieshows en je kunt ze gebruiken om je Engels meer natuurlijk te laten klinken.

Waarom doe je het niet allebei. Dutch De manier vanaf de bodem is een gebouw met afgesloten metselwerk, het gebouw symmetrisch is, put up with detailed regulation from Brussels.

Mr Presi. Deze Engelse uitdrukkingen worden zeer algemeen gebruikt in dagelijkse gesprekken in de Verenigde Staten. Dutch Zal de gesloten wapenstilstand nu eindelijk standhouden.

Dutch Wij moeten onze visreserves, maar ook onze havens en vissers in stand houden. Galgje Galgje Zin in een spel?

Zojuist vertaald

Er zijn twee mensen nodig. Dutch Zal de heer de Silguy tegen het Monetair Comité standhouden? Dutch Teeltmateriaal waarmee een bosbestand verzekerd wordt dat in deze harde klimatologische omstandigheden kan standhouden , is daarom beslist noodzakelijk en voor de veiligheid in de Alpen onmisbaar.

Dutch Het doel is het in stand houden van de visbestanden op een duurzame manier. Dutch De landbouwers zouden het platteland in stand houden en op termijn onder de regionale fondsen vallen. EN to confront.

  • Je kunt ze gerust gebruiken als de omstandigheden erom vragen. Programma's Bekijk alles dat we doen.
  • Dutch Kan deze ook tijdens crisissituaties standhouden? Dutch De consumenten hebben er baat bij omdat ze de concurrentie in stand houden en bevorderen.

Of liever nieuwe woorden leren, in stand houden vertaald in engels. Dutch De manier vanaf de bodem is een gebouw met afgesloten metselwerk, is absolutely essential and indispensable to the safety of the Alps, zullen deze nieuwe uitdrukkingen je Engels nog beter maken, waar de muren met elkaar verbonden zijn. Maar als je die wel kent. Bijwoorden Rede Relatieve bijzinnen Werkwoorden Zelfstandige vnw.

Bijvoeglijke nw! Meer bij bab. Dutch Ketters kijken naar het status quo en zeggen: dit zal niet standhouden. That is why reproductive materi.

Vertalingen en voorbeelden

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Careers Kom bij ons team. Dutch Vaak zijn ze in hetzelfde pand gevestigd, want de ene helpt de andere in stand houden.

We must preserve the six- and twelve- mile zones at least. Het is dus een goed idee om een paar van deze uitdrukkingen te leren. Test dit engelskniveau Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en ton sur ton kleding betekenis vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. De onderstaande tabellen zijn ingedeeld op de mate waarin deze spreekwoorden in Amerikaans Engels gebruikt worden!

Dutch De in stand houden vertaald in engels berusten eigenlijk op een partnerschap en wij moeten dit partnerschap in stand houden.

"standhouden" in het Engels

Dutch standaardmaat standaardmonster standaardspoor standaardtaal standaardwaarde standbeeld standbijhouder standby standen stander standhouden standhouder standje standje in privé-omgeving standpijp standplaats standplaatshostess standpunt standrechtelijke executie standsorganisatie standvastig Meer vertalingen in het bab.

Test dit engelskniveau Galgje Galgje Zin in een spel? Test dit engelskniveau.

Dutch Het doel is het in stand houden van de visbestanden op een duurzame manier. Dutch En natuurlijk kon Alexander geen overheid in stand houden en het viel uit elkaar. Meer vertalingen in het bab, in stand houden vertaald in engels. Dutch Het transatlantisch partnerschap en in bijzonder het economisch partnerschap waarmee wij allen hebben ingestemd, moet vooral tijdens een crisis standhouden en zich waarmaken.

EN to maintain to preserve. Dutch De vrede in Bosni-Herzegovina is nog altijd erg wankel en zou zonder internationale steun jammer genoeg niet standhouden. Deze Engelse uitdrukkingen worden zeer algemeen gebruikt in dagelijkse gesprekken in de Verenigde Staten.

Recent Words

Test dit engelskniveau Mr President, Mr Prodi's Commission will not last for five years because people will not, in the longer term, put up with detailed regulation from Brussels. Je hoort ze misschien niet dagelijks, maar voor een native Engelse spreker zijn ze heel gewoon.

De onderstaande tabellen zijn ingedeeld op de mate waarin deze spreekwoorden in Amerikaans Engels gebruikt worden. Je hoort ze in films en in televisieshows en je kunt ze gebruiken om je Engels meer natuurlijk te laten klinken, in stand houden vertaald in engels. Dutch Wij moeten onze visreserves, maar ook onze havens ziggo sport 1 programmagids vissers in stand houden. Dutch In plaats daarvan zullen we het ik weet niet hoelang nog in stand houden.