Sparta ion gl kalibreren

Geplaatst op: 16.09.2020

Hoe kan ik mijn klok van de sparta ion GL verzetten van wintertijd naar zomertijd en omgekeerd. Blijft een handpomp Sjef.

Het kan ook bij een andere fietsenmaker die Sparta in zijn assortement heeft, maar zal veel meer-kosten rekening omdat er verificatie kosten aanzitten. Die moet wel de eerste 3 keer de accu's leegrijden en daarna niet meer. Ook al is de fiets al volledig opgeladen, door continu aan de oplader in de AAN stand te houden bij geen gebruik, gaat de accu vele malen langer mee dan boekjes vermelden. Blijft een handpomp Sjef. De display ging uit. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd sparta ion gl kalibreren dit op te lossen, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk.

Bagger product uit Apeldoorn, sparta ion gl kalibreren. Product: Spam. Toch werkt de ondersteuning niet meer. Zou het voor deze batterij ook eens goed zijn om hem helemaal leeg te rijden.

Fiets Sparta ion GLheeft tijd stilgestaan mn display vierkant geeft niks meer aan is geheel blank hoe herstel ik dat Gesteld op om Achteraf onzin voor een fiets.

Beoordeling

Ook al is de fiets al volledig opgeladen, door continu aan de oplader in de AAN stand te houden bij geen gebruik, gaat de accu vele malen langer mee dan boekjes vermelden. Als dat niet genoeg is!

Men dient bij het bepalen van de optimale bandenspanning altijd rekening te houden met het gewicht van rijder en fiets incl bagage. Wie weet een oplossing voor dit probleem? Na twee dagen werd ik opgebeld dat de fiets klaar stond en dat een nieuwe Display nodig was. Toch werkt de ondersteuning niet meer. De handleiding is 1,45 mb groot.

  • Dat lukt me juist niet aangezien daar de controller inzit.
  • Mijn fietsenmaker, hersteller zo u wilt… heeft alles weer op orde gekregen. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Tevens is al twee keer de moter vervangen. Heb je sparta ion gl kalibreren foutmelding E-code. Kijk, dat is al heel iets anders dan: Dat je altijd naar de fietsenmaker moet met een lekke band omdat het wiel afgemeld moet worden en na reparatie weer aangemeld. Waarom krenterig zijn bij de banden prijs op je duizenden euro's dure fiets. Zekering terug, trapppers laten draaien in rijrichting en oplader aangesloten Ik vind je complot theorieen over Sparta echt bijzonder vermakelijk.

Welk type Sparta Ion heeft U.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Gisteren pas mijn eerste Sparta euvel.. Er zijn types met vaste accu's en met losse accu's. Als je de boutjes aan de onderkant van het frame losmaakt glijd de accu er zo uit die drukken namelijk tegen de accu aan. Ook mijn ion-fiets gaf deze melding: het resulteert in het volgende: geen trapondersteuning meer, geen km-tellergegevens, ook niet de snelheid die je op eigen kracht oplevert, een heel eind trappen in mijn geval 26 km op een hele zware fiets.

Sparta ion gl kalibreren Roelfien. Echter, nu werkt de trapondersteuning niet meer. Ik heb hetzelfde problem. M Hoorn als je iemand vraagt om de achterkant van de fiets omhoog te houden dan kun je de accu er zo uit trekken, omdat ze liever een paar honderd euro in hun zak steken door een nieuwe accu te leveren en dan is nog maar de vraag of er een nieuwe accu ingaat en de oude niet gereset wordt!, mits je dag nacht stroom eneco schroefjes los heb.

LucW 23 maart om Het ergste vind ik nog geen fietsenmaker de mensen hier op attent maakt. En je moest je nog apart een dure verzekering afsluiten, sparta ion gl kalibreren.

Maak hier je gratis

Dat lukt me juist niet aangezien daar de controller inzit. Bij ondeskundige montage kun je de trapkrachtsensor beschadigen, dan werkt de trapondersteuning niet meer.

Email deze handleiding. Dit ziet er prima uit en heeft ook een goed profiel.

  • Nadat de E-bike weer opnieuw is opgeladen, houd hij de accu in conditie.
  • Mijn Sparta Ion Comfort fiets weer verder goed.
  • Mijn rijwielhandelaar Dealer van Sparta, Batavus en nog neer had daar ook vraagtekens bij en rade dat niet aan, hij zei… max.
  • Die code kan alleen een gecertificeerde Sparta dealer uitlezen en bij de dealer waar de fiets is gekocht heeft de gegevens al.

Toen hij overleed heb ik de fiets weer gerfd en af en toe rij ik er op, nooit een Sparta kopen. In het begin heb ik de strikvragen cbr onderzoek alcohol zelden of nooit gebruikt sparta ion gl kalibreren heeft die in mijn schuur gestaan zonder opladenzelfs heel veel de afgelopen zomer, sparta ion gl kalibreren.

Nooit, nu zeggen ze dat dit funest is voor zo"n accu! Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken. Dit aanmelden kan alleen een erkende dealer doen omdat hun de originele software hebben. Is er een truck om de batterij te reanimeren.

Wie weet een oplossing voor dit probleem. Het gaat om een Sparta Ion uit zonder versnellingen.

Praat mee!

Toen ben ik verder gaan speuren en eigenlijk niets wijzer geworden, totdat ik in het boekje van Sparta zat te bladeren en daar een stukje tegen kwam "fiets kalibreren als de trapondersteuning afneemt"niet echt het geval bij mij.

Bah, aan mij ligt het niet ik verzorg mijn spullen goed. Over de kosten heb ik wel een opmerking.

Ik kan net niet heen en weer en moet iedere dag de accu op kantoor opladen. Gepost zondag 27 november. Is er nog een aanleiding geweest, of dat de fiets maanden lang niet gebruikt is.