Weer in juni spanje salou

Geplaatst op: 22.02.2021

Salou heeft een mediterraan klimaat. De grafiek toont het maandelijkse aantal zonnige, deels bewolkte, bewolkte dagen en dagen met neerslag.

Het weer en klimaat van Spanje is geschikt voor een zonvakantie.

Salou heeft vele stranden, onderbroken door rotsachtige inhammen. Er valt in totaal 77 mm neerslag op 42 dagen. Er valt in november op 7 Dagen neerslag met een totaal van 19 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Spanje. Salou heeft een leuk centrum met veel bars, kroegen, discotheken en goede restaurants. Spanje Beste reistijd, Klimaat Reisbudget, Levenskosten. Gemiddeld is het maximaal 25°C in juni in Zuid Spanje en minimaal rond de 19°C. De weersverwachting voor Spanje is gebaseerd op het weer in Madrid.

De zeetemperatuur ligt rond de 21C. Gemiddeld is het maximaal 21C in oktober in Salou en minimaal rond de 16C. Gemiddeld is het maximaal 16C in december in Oost Grote bult in nek kind en weer in juni spanje salou rond de 8C.

Gegevens van: Mlaga. Het weer morgen in Salou. Gemiddeld is het maximaal 15C in februari in Oost Spanje en minimaal rond de 7C. Er valt in december op 4 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 27 Dagen droog in Spanje.

Klimaatcijfers

Beschrijf je ervaring met het weer:. Er valt in juli op 2 Dagen neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Spanje. In de lente is het in Oost Spanje gemiddeld 24°C.

Er valt in totaal 82 mm neerslag op 20 dagen. Gemiddeld is het maximaal 23°C in oktober in Zuid Spanje en minimaal rond de 18°C.

Veelgestelde vragen Waar ligt Salou?

Er valt in mei op 5 Dagen neerslag met een totaal van 5 mm en het is deze maand 26 Dagen droog in Spanje. Er valt in december op 6 Dagen neerslag met een totaal van 26 mm en het martin garrix justin bieber song deze maand 25 Dagen droog in Spanje.

In de herfst is het in Centraal Spanje weer in juni spanje salou 15C. Gemiddeld is het maximaal 14C in januari in Zuid Spanje en minimaal rond de 10C. De grafiek toont het maandelijkse aantal zonnige, deels bewolkte! Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar? De zeetemperatuur ligt rond de 19C, weer in juni spanje salou.

De laatste 2 weken aan weergegevens voor Salou zijn hier gratis beschikbaar.

Het nachtleven van de stad is dan ook te vergelijken met dat van Chersonissos op Kreta. Salou in Mei. Uitstekend Goed Matig Slecht. Er valt in november op 7 Dagen neerslag met een totaal van 29 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Spanje.

Gemiddeld is het maximaal 23C in mei in Centraal Spanje en minimaal rond de 11C. Het is 65 dagen droog in de herfst. De beste reistijd voor Salou in de regio Cataloni Spanje zijn de maanden april tot en met oktober. Gemiddeld valt er op 1 weer in juni spanje salou sneeuw in Centraal Spanje. De stad ligt op ongeveer 10 km van Tarragona en ruim km van Barcelona. De gemiddelde jaartemperatuur voor Zuid Spanje is 21C en er valt in een jaar tijd mm regen.

Salou Temperatuur grafiek

Gemiddeld is het maximaal 16°C in maart in Zuid Spanje en minimaal rond de 11°C. Dat is gelijk aan de tijd in België. Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden. Gemiddeld is het maximaal 11°C in december in Centraal Spanje en minimaal rond de 3°C.

Veelgestelde vragen Waar ligt Spanje?

De zeetemperatuur ligt rond de 16C? Er valt in juni op 8 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Salou. Reis naar Salou in juni - FAQ. Er valt in september op 13 Dagen neerslag met een totaal van 28 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Spanje! Gegevens van: Madrid, weer in juni spanje salou. De maximum temperatuur diagram voor Salou toont hoeveel dagen weer in juni spanje salou maand bepaalde temperaturen worden bereikt.

Gemiddeld is het maximaal 25C in september in Salou en minimaal rond de 19C.

Ontdek het weer in Salou in andere maanden

Wat is je naam? Een geweldig cadeautje voor jezelf of iemand anders die houdt van reizen. Bekijk prijzen.

Onze mening over het weer in juni. Het is deze maand 19 Dagen droog in Spanje en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in februari. De stad ligt in het noordoostelijke deel van Spanje in de provincie Tarragona in de regio Cataloni. Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent.