Ziggo go android 442

Geplaatst op: 24.09.2020

Tv-kijken op je laptop kan natuurlijk ook: zet ziggogo. Where you are doesn't matter. Dan kan je met Ziggo GO ook je opnames op afstand inplannen of je smartphone of tablet als virtuele afstandsbediening gebruiken.

Dit scherm kan ik met ok wegklikken. Nu wil ik hem gebruiken met de ipad en blijkt in chrome het casticoontje te zijn verdwenen. Alcatel Pixi 4 7. On- en offline. Nu ook zelfs niet meer na resetten.

Ik zie daar nergens een installatie-knop. Gebruik je Microsoft Intune? Handtekening: 6c2cf3b8ff4bfb3ea23d5d6bac Volgorde in opstart maakt niet uit.

Wie kan mij helpen?????. Lenovo Tab 3 10 Plus X70F.

De beschrijving van Ziggo GO

Ik heb mijn telefoon moeten resetten en nu herkent de iPhone mijn chromecast op tv niet meer. Samsung Galaxy Tab A 8. Soorten tablets Grote of kleine tablet? Uiteraard zelfde netwerk en de apps ik-to-date en opnieuw geopend, Weet iemand het antwoord?

Overal lees ik chromecastextentie installeren maar kan het nergens vinden.

  • Lenovo Tab 2 A Lenovo Tab E7 16GB.
  • Facebook Twitter YouTube.

In de auto, trein of hoog in de lucht. Je wil de chromecast natuurlijk met 5Ghz verbinden wegens stabiliteit en minder interferentie. Soorten tablets Grote of kleine tablet? Alcatel A3 Dat vind ik heel erg vreemd! Door een bug in de laatste versie van de Google Play Services op Android telefoons verschijnt het Chromecast icoon niet, ziggo go android 442.

Ziggo GO 2.3.54 Prod Update

Via de pc doet hij het wel. Misschien ligt het aan mijn JVC? Wat kan er loos zijn? Heeft iemand hier een idee over.

Als ik voor chromecast kies dan verdwijnt het icoontje en gebeurt er verder niks. Het enige dat je nodig hebt zijn je inloggegevens van je Mijn Ziggo account. Ik heb sinds zaterdag de chromecast en ik heb 1 probleem.

Ik moet een pincode invoeren maar ziggo go android 442 verschijnt niet op mijn tv want daar staat chromecast gewoon al genstalleerd. Samsung Galaxy Tab Active 2 4G. Lenovo Tab E7 16GB.

120 gedachten over “Chromecast symbool verschijnt niet”

Hallo Esther, dat is zeker raar. Ik heb ook dit probleem maar dan met alle iOS apparaten in huis en de laptop. Bij instellingen heb ik dan wel gekozen voor TP netwerk.

Naast elkaar op de bank, in de trein onderweg naar je werk of op een terras in Frankrijk: met Ziggo GO maak je van elk scherm een tv. Tik op Stop naast een applicatie om deze te sluiten.

Archos 70C Xenon 3G. Ziggo GO Tags Entertainment. Ook zie ik in WiFi ziggo go android 442 bij mij in de buurt waar ik twijfels over heb. De spotify app al opnieuw genstalleerd e. Archos c Helium 16GB. Live or later. Ik ga vervolgens op de macbook om daarvandaan te streamen, vindt die chromecast niet en via mijn telefoon ook niet meer, ziggo go android 442.

Nu kan k alleen casten met YouTube verder geen enkele app toont het cast vinkje Word helemaal gek van en niemand snapt er iets van.

Whatsapp bestanden overzetten naar pc nieuwe tablets hebben lang niet altijd de nieuwste versie.

Welke Android-versie moet ik hebben?

Ja, ik heb hetzelfde als veel van de bovenstaande personen. Heb sinds vandaag ook dit gezeik. Lenovo Yoga Tablet Of stream naar je TV via Chromecast.

Bij inpluggen plekje op lip een andere tv werd de chrimecast voor een minuut herkend en torn verdween het icoontje ook weer.

Teclast P80 3G. You can also watch TV on your laptop: put ziggogo. Als ik op YouTube een filmpje heb draaien en ziggo go android 442 kies vervolgens een ander filmpje, dan springt ie 4 a 5 keer tussen het gestopte en het nieuw gekozen filmpje heen en weer en vervolgens speelt ie het oude filmpje weer opnieuw af ipv het nieuwe.