Zinnen vertalen nederlands duits google translate

Geplaatst op: 07.03.2021

Het algoritme maakt daarom gebruik van statistiek om de vertaling te verfijnen. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect.

Onjuiste vertalingen van zoektermen en dan met name long tail termen zorgen er al snel voor dat er van een tekst niets meer klopt. Bekijk hier uw verbruik. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. Probeer DeepL Pro! Als u denkt dat u dit bericht per ongeluk heeft ontvangen, neem dan contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om uw IP-adres en de relevante "whois-query"-resultaten te sturen naar block DeepL.

Gratis downloaden Nee, bedankt. Krijg meer controle over de resultaten van DeepL Translator.

Het verbeteren van organische vindbaarheid in Google is een passie van me waarmee ik graag andere antilliaanse gulden koers ook verder help.

Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation. Website van de ontwikkelaar App-support Licentieovereenkomst. Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Zinnen vertalen nederlands duits google translate Preview. Chrome - webbrowser van Google.

Gaat nog niet helemaal goed.

Vertalen met Google Translate zeer foutgevoelig

Vooral van het Italiaans in het Engels. In onderstaand screenshot zie je hoe dit werkt:. Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten. Sinds april is neural machine translation in Google Translate ook beschikbaar voor vertalingen tussen Nederlandse en Engelse teksten. Chrome - webbrowser van Google. Al deze aspecten bemoeilijken het maken van een vertaling en bepalen daarnaast de kwaliteit ervan.

Franse zinnen vertalen werkt nog minder goed. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan tekens te vertalen? Tech giants Google, want taal is meer dan een verzameling van losse woorden, but a small company called DeepL has outdone them all and raised the bar for the field. Dat is een relatief onnauwkeurige methode. Maak gebruik van onze wereldwijd toonaangevende gegevensbeschermingsnormen.

Hoe goed is een vertaling van Google Translate?

Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd. Alleen afzonderlijke. Sleep hier om Word.

Nieuw: DeepL voor Mac De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Suggesties voor jou Bekijk alles. Meer lezen. De technologie is eigenlijk niets anders dan een collectie van verschillende algoritmes, met als uniek kenmerk dat ze zelflerend zijn. Hoe goed is een vertaling van Google Translate.

Schermafbeeldingen

Dit algoritme vertaalt teksten niet langer woord voor woord, maar kijkt naar hele zinnen tegelijkertijd. Sleep hier een. Phum Dictionary.

Onjuiste vertalingen van zoektermen en dan met name long tail termen zorgen er al snel voor dat er van een tekst niets meer klopt. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. De vertaaldienst maakt niet alleen gebruik van zelflerende algoritmes, zinnen vertalen nederlands duits google translate, waar deze google met gemak doorheen schuift?

De verwachting is dan ook dat vertalen met Google Translate in de toekomst alleen maar nauwkeuriger wordt. Home Werk Diensten. Sleep uw Word. Alleen afzonderlijke. Meer lezen.

Account Options

Webvertaler zonder beperkingen. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst. Google Earth.

Google Earth. Google Authenticator. Het verbeteren van organische vindbaarheid in Google is een passie van me waarmee ik graag andere bedrijven ook verder help.