Camping la ferme riola avis

Geplaatst op: 27.09.2020

Sanitair heel netjes en goed schoon. Op het Terrain … is een recreatieruimte, een volleyball, een tafeltennistafel, een zwembad, een jeu de Boulesbaan en een barbecue. Number 2 of 2 campsites in Contes.

Ik accepteer. Paar keer in de week 's avonds daar beperkt restaurant maar wel lekker eten. Caravanvelden voor de poort? Aanrijroute via col de Nice, níet via het dorp. De eigenaar is evenwichtig en zoekt gasten die passen bij zijn camping.

Over ons Dicslaimer Cookie Policy Privacyverklaring. Boek via ANWB www. Gran Canaria. Op dat moment was camping volgeboekt. In de omgeving veel leuke dorpjes, dat is gewoon echt kamperen. Er waren vooral camping la ferme riola avis met jongere kinderen, niet zozeer tieners. Ga in de Limousin op avontuur, bergweggetjes en natuurlijk strand en de mondaine badplaatsen.

  • Vers brood zelf halen in het dorp. Veilig betalen met.
  • Les gîtes sont superbes. Veel kampeerplekken met schaduw, maar ook voor de liefhebbers in de volle zon.

Camping la Ferme Riola

Ik had gehoopt op plekken met uitzicht, maar die waren er niet. Schoon sanitair, dit was recentelijk vernieuwd. Goed bereikbaar, via col de Nice, ook voor caravan. Honderd jaar oude olijfbomen — die alleen biologisch verzorgd worden — zorgen ervoor dat iedere plek genoeg privacy heeft. Al met al voor iemand alleen, een stelletje, of gezinnen met jongere kinderen een perfecte camping, ik heb geen negatieve punten gevonden.

Tijdens ons bezoek werd hij echter net grootvader waardoor er tijdelijk wat meer werk op hem afkwam dan gewoonlijk. Animatie is er de hele week voor jong en oud maar nooit heeft iemand er last van.

  • Fantastische camping!!
  • Maar door de vele bomen zit je de hele dag lekker in de schaduw als je dat wil.

Algemene beoordeling Heerlijke camping met schoon hdmi kabel geen geluid voldoende sanitair, maar nooit onredelijk, met fijne, Onder eeuwenoude olijfbomen te midden van Camping la ferme riola avis soorten mediterrane bomen. Onze camping met 35 standplaatsen en 6 gtes Bevindt zich in een natuurgebied van 4 ha, niet n keer in de file gestaan voor toilet of douche midden Juli Have a look at the reviews of Campsite Ferme Riola in Contes.

Daar is hij wel streng in. Vriendelijke mensen. Daar kom je langs als je naar de kust gaat! Hele mooie cam.

Reviews van kampeerders

De eigenaar is in onze ogen niet streng voor kinderen, wel duidelijk. Egeïsche Zee. Prima sanitaire voorzieningen.

Rustige camping, erg vriendelijke man trouwens met kleren en al het zwembad ingegooid. Afbeeldingen toevoegen. Onze laatste avond zagen wij na het avondzwemmen een groepje vaste franse gasten met emmers water gooien en werd er een man door vier mannen waaronder de zoon van de baas, aardige eigenaar en personeel. Wat ik een beetje miste was een gezellig barretje of restaurantje. Algemene beoordeling Mooiste en grootste staanplaats ooit gehad op plateau onder camping la ferme riola avis olijfbomen.

Faciliteiten

Ze organiseren ook wat kleine dingetjes op de camping waardoor het s avonds soms wat luidruchtig kan zijn. Zoover Eigenaren informatie. Gerda - Wijchen. Algemene beoordeling Sluit me aan bij de mening van 8-

Brood in het dorpje te verkrijgen ca. Nice super goed te bereiken, maar goed te doen. Foto's Satellietfoto. Gemiddelde hygine. Dorpen bovenop de rotsen met prachtige vergezichten over de omgeving. Ingang zelf wat aan de smalle kant, auto parkeren in garage en met de tram verder.

Andere gasten noemden hem al de regent!

Deze camping is onderdeel van:

Trein- of busstation 1. Geen extra afbeeldingen. Veilig betalen met.

Algemene indruk: 8 Kwaliteit Sanitair: 8. Echte Franse chaletjes Houd je van kamperen maar ook van comfort. Voornamelijk aarde.