Gehaakte babymuts patroon

Geplaatst op: 20.02.2021

Je kunt het Engelse en het Nederlandse patroon hier downloaden. Anoniem 17 januari om Ik heb daarvoor de hele zachte merino gebruikt.

Daarna minder je en maak je de muts af zoals in het patroon. Groet Gea. Dank u dat u zo'n goede uit leg gaf. Wat een schatje, Karin! Haken voor Sinterklaas. Hoi Karin, Geweldig al die mutsjes. Dank je wel voor het delen van dit patroontje.

Haak een leuk baby mutsje, kies een klassiek patroon of haak een hippe baby beanie. Voor een zomer baby haak je dit mutsje in katoen en voor een winter baby in een warmer garen. Steffie 1 februari om Want 9 cm vanuit het midden gemeten straal inderdaad is een diameter van 18 cm en dan wordt de muts inderdaad veel te groot. Verschillende maten, gehaakte babymuts patroon. Maar na nog meer zoeken vond ik ook een tabel in het Nederlands met gehaakte babymuts patroon de maten in centimeters.

Babyschoentjes Haken 16 patronen van gehaakte schoentjes voor baby's van maanden.
  • Lijkt me leuk om eens te proberen te maken : Voor welke leeftijd is dit patroontje? Sjaals, kols en wanten.
  • Mijn dochtertje is nu 6,5 maand dus daar kan ik mooi even wat voor maken. Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie.

Ik ben wel 10x opnieuw begonnen met de boord, maar het lukt me maar niet.. Dit haakpatroon van mevrouw Snoeshaan is voor baby's van ongeveer drie tot zes maanden, maar kan vergroot worden om een mutsje te maken voor kindjes van ruim een jaar. Patroon van: Lutje haakt. Veel plezier! En lekker snel gehaakt.

Abonneren op: Reacties posten Atom. Ik ben nog een echte beginner in het haken. Dus helaas geen succes.

Mutsje haken, patroon:

Duidelijk patroon. Dit meet je ook weer vanuit het midden tot de onderkant. Bestaat die aktie voor Klein Azie nog?

Hoi hoi. Haken voor Sinterklaas. Lijkt me leuk om eens te proberen te maken : Voor welke leeftijd is dit patroontje. Ik heb er 2 jaar geleden ook een aantal gebreid! Beste Taetske, Superleuk gehaakte babymuts patroon.

Welkom! Welcome!

Ik doe zeker mee. Haken voor je huis. Dus begon ik er maar niet aan. Compleet met bloemetje, oorflappen en een koordje.

Het haakpatroontje komt van Lindevrouwsweb. Groet en bedankt, Esther. Karin 28 november om Alvast bedankt en tot later. Ik heb daarvoor de hele zachte merino gebruikt.

Ik hoop, dat je veel mutsjes mag maken, gehaakte babymuts patroon. Hoi hoi. Een mutsje, gehaakt met dit patroon en met de Baby Merino weegt gehaakte babymuts patroon gram. Ik wil ook meedoen.

Gehaakte babymutsjes

Voor 'Save the children' maakte Happy in Red dit makkelijke patroontje voor een baby beanie. Van baby tot tiener.

Kim 2 oktober om Dit patroon voor een leuk ripple babymutsje vind je op de site van Karin aan de haak.

Katoen zou natuurlijk heel goed kunnen. Je kunt het Engelse en het Nederlandse patroon hier downloaden, gehaakte babymuts patroon. Anoniem 2 december om Dank voor je berichtje en leuk te horen dat het patroon in de smaak valt.