Itv kpn inloggen

Geplaatst op: 04.03.2021

Staat je vraag er niet tussen of ben je onvoldoende geholpen? Ook kun je kiezen voor het Opnemen Pakket. Zijn er al 5 apparaten aangemeld op de iTV app, dan kan het zijn dat je niet meer kunt inloggen.

Onthoud mijn gegevens. Wanneer je een nieuwe vraag hebt, ben je welkom op het KPN Forum. Hoe kijk ik een programma terug? Wij gebruiken meer cookies, bijvoorbeeld om jou relevante advertenties te kunnen tonen op websites van derden.

Alle films en series uit het Basis- en Pluspakket zijn in de iTV app terug te vinden via de Kijken-pagina. De oude app kun je herkennen aan het een groen tv icoon; de nieuwe app heeft een rond icoon met een afspeelknop.

Met Chromecast of Airplay is het heel eenvoudig. Wat is je klantnummer. Het klantnummer van telfort bestaat uit 14 cijfers en het klantnummer van kpn uit 10 cijfers, itv kpn inloggen.

De app is in de hele EU te gebruiken. Heb je nog geen forumaccount.

Onthoud mijn gegevens.

Hoe werkt de app?

Niets mee te beginnen. Zap je naar een andere zender? KPN weet dus niet waar jij bent; we weten alleen dat je in de EU bent. Ga naar tv. Galdor68 Ja dat is de oplossing.

Hoe kijk ik een programma terug. Check het zenderoverzicht. Onvoorstelbaar dat zoiets gereleased wordt. Accepteren Weigeren. Heb je al een account.

Probleem met iTV app

Deze cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Schermafbeeldingen iPad iPhone. Kies de juiste datum. Volg deze stappen: Ga naar de TV Gids.

Zap je naar een andere zender. De KPN zegt dat mijn software up to date is en dat zij er ook niets aan kunnen doen. Versie 7, itv kpn inloggen. Ik heb een kpn inlog aangemaakt omdat Telfort nu onder Kpn valt. Dan hebben we helaas de rechten niet om dit uit itv kpn inloggen zenden. Hoe kijk ik een programma terug?

Powered by inSided. Of ben je een sportfreak met zeurende kids? Niets werkt meer. Er is een verschil in wat je kunt zien op de verschillende apparaten. Het abonnementsnummer wordt vaak aangezien voor klantnummer, maar dat is het niet.

  • Veelgestelde vragen.
  • Niets mee te beginnen.
  • Overzicht extra tv-pakketten.
  • Download voor Android Download voor iOS.

Extra tv-pakketten Is bingewatchen je geheime hobby? Met Chromecast of Airplay is het heel eenvoudig. Wanneer je interactieve tv bestelt, krijg itv kpn inloggen van ons 1 tv-ontvanger Settop Box en de bijbehorende kabels gratis in bruikleen. Grootte Vanaf dan zal een MijnKPN account nut hebben hiervoor. Kies je programma. Men vraagt om een klantnummer.

Voor ieder wat wils, itv kpn inloggen. Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Veelgestelde vragen over online tv-kijken

Daar kom ik dus niet in. Check het zenderoverzicht. Dit heeft te maken met de rechten die beschikbaar zijn voor deze apparaten.

Je kunt nu ook live TV pauzeren. Direct bestellen. Voor On Demand geldt dat alles in het buitenland te bekijken is.