Klik aan klik uit inbouw multi dimmer

Geplaatst op: 18.10.2020

Handleiding en brochures Documentatie handleiding Documentatie handleiding. Zoek een bouwmarkt. Voor besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Reparatietype kan verschillen bij verkoop door externe partijen. Betaal met. Wat betreft refurbished producten geeft de refurbished aanbieder de fabrieksgarantie, niet de fabrikant. Compatibel met Soms kun je apparaten met andere apparaten verbinden. Zet op vergelijkingslijst. Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Gratis retourneren in de bouwmarkt Je betaalt geen retourkosten als je je bestelling retourneert bij een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt! Laat het voor je inpakken en bezorgen. Meer product foto's. Je bestelling plaatsen Hoe bestel ik.

Betaal met

Verkoop door bol. Mobiele data verbinding mogelijk Sommige Internet of Things-apparaten werken ook op mobiele data. We zouden graag een volledige lijst willen opnemen, maar dan wordt het heel lang. Toon meer bouwmarkten verder winkelen. Bekijk video. Lees eerst aandachtig de gebruiksaanwijzing door en onthoud: overschrijd niet de maximale belasting van Watt! Installeer de dimmer gemakkelijk in een wand- of plafonddoos en combineer met een van de KlikAanKlikUit zenders voor een draadloze bediening van je verlichting!

  • Aantal reviews: 9.
  • Wil je de dimmer in natte ruimtes of buitenshuis toepassen? Heb je een vraag?

Helaas is het niet mogelijke om meer exemplaren te bestellen. Bijpassende artikelen. Mpcoin Flevoland 26 februari Compatibel met alle lichten en elektronische apparaten tot Watt.

Clauke Fijnaart 9 juli Ik raad dit product aan.

Artikeldetails

En het verandert ook sneller dan wij kunnen typen. Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding. Wij staan voor je klaar!

Je geeft toestemming om gebruikersgegevens te delen wanneer je het account aanmaakt. Bergansius Ede 1 november Ik raad dit product aan.

In winkelwagen. Deel dit artikel met anderen. Effectieve toepassing voor goede prijs bij bol. Introductie en ondersteuning Introductiejaar Introductiemaand Januari Ondersteuning met updates Niet van toepassing.

Productspecificaties

Onze service. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Delen van gebruikersgegevens vereist Sommige Internet-of-Things-apparaten gebruiken gebruikersgegevens en werken met een account. Deel dit artikel met anderen. En het verandert ook sneller dan wij kunnen typen.

  • U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.
  • Afbeelding 1 van 1.
  • Selecteren als mijn bouwmarkt.
  • Productomschrijving Makkelijk weg te werken in bijvoorbeeld een kast Compatibel met max 6 zenders Geschikt voor dimbare led-verlichting en dimbare spaarlampen van 3 tot 24Watt en alle overige dimbare verlichting van 20 tot Watt.

Voer je volledige postcode of plaatsnaam in. Zoek een bouwmarkt! Nederlands ontwerp; voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Bekijk openingstijden. Koppelen aan maximaal 6 zenders. Showmodel te bekijken. De dimmer is netjes weg te werken in een bestaande wand- of plafonddoos, in een verlaagd plafond of in een kast of meubel.

Recent bekeken

Onze service. Schakel altijd eerst de netspanning uit en lees aandachtig de gebruiksaanwijzing. Aantal artikelen in verpakking: 1.

Afbeelding 1 van 1. Bijvoorbeeld dimbare LED lampen of dimbare spaarlampen? Contactformulier snelst Stuur ons een email Bel ons: Offerte aanvragen Maak een afspraak met een adviseur.