Mijn lyca nummer blokkeren

Geplaatst op: 21.02.2021

Gewoon je mobiele nummer blokkeren, Klantenservice laat je te lang telefonisch in de wacht omdat er betaald moet worden voor het gebruik.

Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app.

Het is helemaal gratis om uw voicemail te beluisteren. Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Home » Support » Veelgestelde vragen Het gebruik van Lycamobile is eenvoudig, klik hieronder voor meer informatie. Hoe snel is mijn internet?

Blokkeer je simkaart. Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet.

Klik hier voor contact met LycaMobile via Facebook Messenger, mijn lyca nummer blokkeren. Je betaalt niets extra voor eSIM. Wanneer je simkaart weer geactiveerd is, is het soms noodzakelijk om je toestel uit- en aan te zetten. Algemeen Account en profiel. Stel je vraag via WhatsApp Snel antwoord op je vraag.

  • Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart.
  • Houd er rekening mee dat de meeste premium spraak en tekst diensten in andere landen niet kunnen worden bereikt vanaf een mobiele telefoon service als u van buiten dat land belt. Schade, verlies of ongemakken die niet binnen vier 4 weken aan de afdeling klantenservice gerapporteerd zijn, zullen niet gecompenseerd worden.

Klacht: mijn geregistreerdfe nummer niet terug krijgen

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Stuur een bericht Stuur ons een bericht met je vraag. U maakt kosten als u gebruik maakt van de diensten. Goed om te weten Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp. Wachtwoord vergeten. In het weekend van tot Nieuw bij Lycamobile?

  • In het weekend van tot
  • Wat moet je doen Blokkeer je simkaart. U zult, zolang er afdoende tegoeden zijn in uw account, gebruik kunnen maken van de diensten totdat Lycamobile of u zelf besluit om de overeenkomst te beëindigen op de manieren die door deze overeenkomst toegestaan zijn.

Volg de onderstaande link om meer over hetzelfde te weten. Dit kan natuurlijk telefonisch, Team PrepaidSimkaarten, mijn lyca nummer blokkeren, maar er zijn ook andere opties om in contact te komen met een medewerker. Dit zal geen invloed hebben op de geldigheid of afdwingbaarheid van de andere voorwaarden. Met vriendelijke groet. Lekker bezig.

Simkaart blokkeren en deblokkeren

U kunt de Lycamobile SIM en opwaardeer bonnen bij één van onze partners op verschillende locaties kopen. Opmerking: Vermeld geen persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer of bankrekening in je beoordeling!

Ben je geen klant? Neem contact op met LycaMobile via een contactformulier.

Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, dit is niet van toepassing op het belkrediet dat op uw sim kaart staat voor 5 augustus. Roaming bellen in het buitenland Voor het bellen in het buitenland met uw Lycamobile gelden roaming tarieven. Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je dag van de leidster 2020 gedichten bestelling geplaatst hebt.

Waar vind ik mijn Lycamobile nummer. Om elke twijfel uit te sluiten, wordt je aansluiting bij je vorige provider mijn lyca nummer blokkeren opgezegd.

Kom je er niet uit?

Bel dan gratis voor contact met de klantenservice van LycaMobile. Alles over de vervangende simkaart. Ik heb al een Sim Only bij Simyo.

  • Log in op Mijn Simyo en ga naar het kopje Instellingen - Simkaart.
  • Algemeen Account en profiel.
  • Dit artikel was verwarrend Dit artikel heeft mijn vraag niet beantwoord De oplossing werkt niet De functie of het beleid staat mij niet aan.
  • Is dit het antwoord dat je zoekt?

Nodig nu een vriend uit? Kan ik eSIM mijn lyca nummer blokkeren gebruiken op mijn Apple watch. Helaas is Lycamobile niet in staat om deze ongewenste berichten te blokkeren. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Voeg ons nummer   toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Bezoek onze Contact pagina voor alle contactgegevens.

Is dit het antwoord dat je zoekt.

Kunnen we je verder helpen?

Ben je geen klant? Thuis » Algemene Voorwaarden. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM. Hieronder vind je het juiste nummer:.

Ik wil een bewijs van jullie kant dat het zo is. We bellen je zo snel mogelijk terug. Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.