Muziek downloaden op samsung s9

Geplaatst op: 21.11.2020

Zoek een liedje. Methode 2 van

U kunt muziek opslaan op uw SD-kaart, maar u kunt de muziek niet van uw SD-kaart overzetten naar een ander apparaat. Het liedje zal onmiddellijk afgespeeld worden in Audiomack. Met een USB-kabel. Stap 16 van 17 7. Download Audiomack in de Play Store.

U kunt muziek opslaan op uw SD-kaart, maar u kunt de muziek niet van uw Muziek downloaden op samsung s9 overzetten naar een ander apparaat. Google Play Music heeft met 35 miljoen nummers een kleiner aanbod dan de concurrentie.

Bekijken wat beschikbaar is in uw land? Deze diensten streamen in ontzettend hoge kwaliteit. Deze zit in de blauwe cirkel in de rechterbenedenhoek van het scherm.

Dit artikel zal je leren hoe je muziekbestanden kan overzetten naar of downloaden op een telefoon of tablet van Samsung. Over ons Categorieën.
  • Dit is een pijl die naar beneden wijst in de rechterbenedenhoek van het scherm. Stap 4 van 17 2.
  • Stap 10 van 17 4. De webplayer gebruiken Ga naar de webplayer van Google Play Muziek.

Downloads bekijken en beheren op uw mobiele apparaat

Download Audiomack in de Play Store. Kies geluidsvolume. Nu zal een pop-upbericht verschijnen die toelating vraagt om toegang te krijgen tot je telefoon of tablet. Music home Play Muziek gebruiken op uw mobiele apparaat of computer Muziek downloaden om offline te beluisteren Muziek toevoegen aan uw wachtrij Uw verlanglijstje beheren.

Willekeurig afspelen in- of uitschakelen Druk op het icoontje voor willekeurig afspelen om de functie in of uit te schakelen.

Als u zich abonneert op Google Play Muziek, downloaden op uw mobiele apparaat of computer zodat u deze muziek kunt beluisteren wanneer u geen verbinding met internet heeft.

Kies geluidsvolume. Feedback verzenden over Klik op Selecteer op je Computer? De meest bekende uit dit rijtje is natuurlijk Spotify, muziek downloaden op samsung s9.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Druk op het icoontje voor herhaald afspelen om de functie in of uit te schakelen. Een individueel abonnement kost een tientje en studenten zijn voor de helft klaar.

Zo moet je tijdens het gratis muziek streamen af en toe naar reclames luisteren, en kun je albums en afspeellijsten enkel via shuffle-modus afspelen. Als het venster Auto Play verschijnt dan mag je deze gewoon sluiten.

Er is geen gratis versie. Download 4shared in de Play Store. De Android-app krijgt regelmatig updates, zoals de HomePod. Google Play Muziek. Een regulier account kost een tientje en studenten betalen de helft.

Account Options

Dit is een paars icoon met een witte driehoek binnenin. Open de muziekmap van je computer. Streamen is simpelweg de toekomst van muziek luisteren. Zo moet je tijdens het gratis muziek streamen af en toe naar reclames luisteren, en kun je albums en afspeellijsten enkel via shuffle-modus afspelen. Bekijken wat beschikbaar is in uw land.

Denk bijvoorbeeld muziek downloaden op samsung s9 Deezer en Tidal. Stap 15 van 17 7. Stap 4 van 17 2? Audiomack is een gratis app met een uitgebreide muziekbibliotheek die je kan downloaden. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Android Android 11 Android 10 Android 9. Opmerking : Als u uitlogt van uw account, wordt uw gedownloade muziek van uw apparaat verwijderd?

Selecteer support topic

Tik op Menu    Instellingen   Opslaglocatie   Extern. Deze insiders weten wat er binnen genres speelt, en kiezen de beste, vreemde en meest vernieuwende nummers uit voor hun playlists. Muziekbestanden toevoegen aan afspeellijst Druk op het icoontje voor menu.

Dankzij meerdere afspeellijsten en voorgestelde artiesten blijf je continu nieuwe muziek ontdekken, zoals via New Music Friday. Lezersreacties Deel je kennis of stel een vraag? Een individueel abonnement kost een tientje en studenten zijn voor de helft klaar.