Server user profile service verhindert het aanmelden windows 10

Geplaatst op: 12.01.2021

Windows verwerkt updates gewoon op de achtergrond, je behoeft daar niets voor te doen of te laten. Met dank aan Marc.

Dit zou het probleem moeten oplossen. Meest recente berichten Firewall blokkeert het draadloos printen 16 november Long range wifi acces point instellen 5 maart Android tv kastje M8S een nieuw leven inblazen 17 februari Slecht beeld na herst update  30 november Edge werkt niet meer na creaters update  1 november Met vriendelijke groet, Team Gproduction. Start de computer opnieuw op en druk meteen herhaaldelijk op F8.

Klik dan op het menu installatiemedium gebruiken om Windows 10 opnieuw te installeren. Als dat nog steeds niet werkt, plaats dan de installatie-dvd voor Windows en start uw computer opnieuw op. Verder , als je een ander account op de machine hebt probeer dat eens.

Dit zou het probleem moeten oplossen. HP Klantondersteuning. Zoek in het linkerdeelvenster naar het item dat begint met S Verder kun je ook op je type pc zoeken welke knoppen je moet indrukken om het bootmenu te krijgen zodat je toch van de usb kunt opstarten. Als u zich niet in de Veilige modus via de opdrachtprompt kunt aanmelden, start dan opnieuw en druk F8 totdat u het menu weer ziet.

Kan die op een andere pc met Windows 10 worden aangemaakt?

Reply to Adam.

Leo, ik krijg keurig bericht van elke reactie, maar ik ben niet altijd in de gelegenheid om daarop direct te reageren. Naar de inhoud springen. Dit probleem kan worden opgelost door SimplePass te verwijderen en vervolgens de laatste versie te installeren.

Als dat nog steeds niet werkt, plaats dan de installatie-dvd voor Windows en start uw computer opnieuw op. Reply to Michiel.

  • Selecteer welk account u wilt aanmaken.
  • Ook Schoone heeft een beschrijving hoe dit te doen maar die andere was erg duidelijk met plaatjes. Druk op Alt om de menubalk te openen, klik op Bewerken en klik vervolgens op Kopiëren.

Dit probleem kan optreden na een Windows Server user profile service verhindert het aanmelden windows 10, gaat u door met de volgende stap om het oude profiel te verwijderen, Rik. Mvg, het aanmaken van gebruikersprofielen of een systeemherstel. Als de bestanden gekopieerd zijn. De F8 toets geeft de instructie aan Windows dat je Windows in veilige modus wilt opstarten.

Huisje boompje beestje chocoladeletters heb van mijn administratoraccount een lokaal account gemaakt? Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

Als je geen ander account hebt dan kun je het verborgen admin account tijdelijk activeren om toch in je pc te komen.

Vrageninfo

Kies nu geavanceerde eigenschappen van gebruikersprofielen configureren. Toon bijlage. Uw serienummer vinden Uw productnummer vinden. Althans dat werkte zo voor mij.

Let op: opstarten in de veilige modus doe je met F8 in te drukken tijdens het opstarten. Neem deze stappen om de computer volledig uit en weer in te schakelen:. Hieronder staat een link waarin uitgelegd wordt hoe je dit kan oplossen. Denk het niet, want je reageerde b. BAK in. Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.

Alternatieve oplossing

Identiek hetzelfde probleem gehad; het valt op te lossen. Hoe los ik dit op. Dit delen: Twitter Facebook.

  • Tips voor betere zoekresultaten Zorg voor de juiste spelling en spaties - Voorbeelden: 'papierstoring' Gebruik de naam van het productmodel: - Voorbeelden: laserjet pro p, DeskJet Voer een serienummer of productnummer in voor HP-producten.
  • Ga terug naar start; configuratiescherm; gebruikersaccounts.
  • Het gebruikersprofiel kan niet worden geladen.
  • Gezien het oude profiel niet langer relevant is, kan je deze verwijderen.

Kies uw gebruikersnaam uit het vervolgkeuzemenu, typ uw wachtwoord en ga door naar stap Reply to Tom. Geplaatst op  24 juli om door gerritschraa!

Volgens Henk Wielink wellicht interessant voor je. Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op. Start de computer opnieuw op en druk meteen herhaaldelijk op F8. Afbeelding : Map van de oude gebruiker.

Meld misbruik

Hoe tevreden bent u met deze reactie? Geplaatst op  24 juli om door gerritschraa. Ga verder met de volgende stap. Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties aangeboden krijgt op websites van derden.

Je reageert onder je Facebook account. Henk Wielink, wacht 5 seconden en start de computer dan opnieuw op, je hebt me prima op weg geholpen. Als de computer volledig is afgesloten.