Sinterklaas spellen voor in de klas

Geplaatst op: 11.01.2021

Het bakspel. Pepernotenmemory - Fokkie en Lola.

Het activiteit: Sinterklaas stoelendans. Al spelend een kleurplaat inkleuren. Welk pakje is van jou? Deze 6 leuke Sinterklaasspelletjes voor de pakjesavond kun je gewoon zelf maken. Je kunt echte spulletjes inpakken. Je hebt wel de ruimte nodig!

Klik op onderstaande afbeelding om de linkjes naar collega sites te ontdekken, met materialen rondom Sinterklaas. Maar als de piet jou hoort mag die jou wijzen en heel hard STOP roepen. Bestuur zelf de boot van de Sint. Pepernotenmemory - Fokkie en Lola.

Vang geen roe.

Kringspellen / spellen voor groepen

Om de beurt noemt een kind een piet en beschrijft wat hij doet. Heel veel kleurplaten van Sinterklaas en Zwarte Piet om in te kleuren. Het bakspel. Sinterklaas spelletjes voor groep een , twee en drie. Dansende Piet. Zoek de 5 verschillen Zoek de 5 verschillen Ander spel.

  • Lege doosjes zijn hier ideaal voor. Dit zwarte piet spelletje is heel leuk en ook nog eens lekker actief!
  • In de inpak hoek kunnen de kinderen zelf allerlei dingen inpakken. Galgje is altijd een leuk spel.

Tijd De schooldag 5 december 4  Onderwijsleerproces voor de leerlingen De leerlingen vanuit de leerstof Wie wil Sinterklaas zijn. Ik trek een krijtstreep op de grond en daar moeten ze overheen balanceren? O kom er eens kijken. De meeste scholen hebben wel een keuken hoek. Repareer de stoommachine van het schip - Sint.

Het Sinterklaasspel.

Het Grote Pepernoten Spel

Bezorg de pakjes bij de schoorstenen. Help bij deze pagina Dit is het overzicht van de door jou gekozen les. De informatie en de opgenomen links op dit plein zijn met veel zorg samengesteld.

Het stoombootspel. De winnaars krijgen ieder 3 pepernoten, de nummer 2 krijgen ieder 2 pepernoten en de brons-winnaars krijgen ieder 1 pepernoot. Pieten traint op de muur. Daarmee kun je allerlei leuke afbeeldingen maken. Zo maken jullie er samen een verhaal van. De rest van de kinderen mogen de paarden van sinterklaas zijn.

Sinterklaas spellen in de speelhoek

Sinterklaas spelletjes in de klas zijn heel leuk. Als het eerste team is geweest, welk team is dan als tweede aan de beurt?

Deze sinterklaas spelletjes zijn voor peuters en kleuters, kinderen en ook voor volwassenen. Vergeet niet bij de collega sites te kijken, er staan prachtige materialen tussen!

  • Maar als sinterklaas jou hoort lopen, mag die naar jou wijzen en roepen AUW mijn hoofd.
  • Bezorg de pakjes bij de schoorstenen.
  • Print ze dubbel uit en knip de plaatjes netjes uit.
  • Voor hem wordt een stapeltje pepernoten gelegd.

Wat heb je nodig. In dit geval teken je geen galg, maar een sinterklaas of zwarte piet. Lezen met mijters - werkbladen voor groep 3.

Tijd De schooldag 5 december 4  Onderwijsleerproces voor de leerlingen De leerlingen vanuit de leerstof Daar tikt het het tweede kind aan, dat dan zijn pakje gaat bezorgen. En dit mannelijk of vrouwelijk frans woorden jullie veilige warme stal.

Om de sinterklaas spellen voor in de klas noemt een kind een piet en beschrijft wat hij doet. Woordspel zak van Sinterklaas.

Klik op onderstaande afbeelding om de linkjes naar collega sites te ontdekken, met materialen rondom Sinterklaas! Je kunt vrij eenvoudig zelf een dobbelsteen maken. Ook wil ik de spellen met de hele groep zodat niemand er buiten valt. De uitleg: Iedereen mag even in een kring op de grond gaan zitten.

Deze Sinterklaas spelletjes in de klas zijn bedoeld voor de speelhoeken. De Robot Piet. Ik wijs iedere keer een pietje aan die naar sinterklaas toe mag lopen.