Ziggo e04 4 is deze maand 21 Dagen droog in Peschiera del Garda en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in januari." />

Weer in mei peschiera del garda

Geplaatst op: 21.02.2021

Gemiddeld is het maximaal 7°C in februari in Peschiera del Garda en minimaal rond de 2°C. Hoelang is het vliegen naar Peschiera del Garda? Het klimaat van Peschiera del Garda Peschiera del Garda is een dorp gelegen in het zuidoosten van het Gardameer.

Het gemiddelde klimaat van het Gardameer , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Het is 59 dagen droog in de winter. Er valt in totaal mm neerslag op 58 dagen. Gemiddeld is het maximaal 5°C in januari in Gardameer en minimaal rond de 0°C. Er valt in totaal 59 mm neerslag op 28 dagen. In de zomer is het in Peschiera del Garda gemiddeld 25°C.

Wanneer was je hier. Er valt in november op 12 Dagen neerslag met een totaal van 65 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Peschiera del Garda. Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed.

Het ligt in een weer in mei peschiera del garda lijn op km van Brussel. Er valt in maart op 13 Dagen neerslag met een totaal van 42 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Peschiera del Garda. Reis en verblijf Reisorganisaties Accommodaties Vliegtickets!

Klimaat Gardameer november Gemiddeld is het maximaal 11°C in november in Gardameer en minimaal rond de 5°C. De zeetemperatuur ligt rond de 25°C.
  • Het is 55 dagen droog in de winter.
  • De hoogste gemiddelde temperatuur in Peschiera del Garda is 26°C in juli en de laagste is 5°C in januari. Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed.

Camping Wien

Hoelang is het vliegen naar Peschiera del Garda? Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Home Italië Peschiera del Garda. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Klimaat Gardameer december Gemiddeld is het maximaal 6°C in december in Gardameer en minimaal rond de 1°C.

Gardameer in het kort Meer in Italië Vliegtijd ¹ 2 u.

  • Gemiddeld is het maximaal 12°C in maart in Peschiera del Garda en minimaal rond de 5°C. Klimaat Gardameer per maand.
  • Er valt in februari op 11 Dagen neerslag met een totaal van 46 mm. Vanaf juni neemt de neerslag ineens flink af.

Er valt in totaal mm neerslag op 31 dagen! Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. In het Gardameer is het nu uur 's middags op donderdag 22 oktober Dat is gelijk aan de tijd in Belgi. Ben je in Gardameer geweest. De zeetemperatuur ligt rond de 8C.

Temperatuur

Winter klimaat Gardameer dec-feb In de winter is het in Gardameer gemiddeld 8°C. Gardameer heeft een zeeklimaat. De winter die van december tot en met februari loopt is vrij koel, grijs en zorgt ervoor dat het buitenleven aan het Gardameer tot een minimum beperkt wordt. In de lente is het in Gardameer gemiddeld 19°C.

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Er valt in december op 7 Dagen neerslag met een totaal van 13 mm. Sommigen vinden dit de mooiste periode om het Gardameer te bezoeken, omdat de dorpen nu rustig en puur zijn! De watertemperatuur ligt rond de 8C. Gemiddeld is het maximaal 24C in la place koffie jumbo in Peschiera del Garda en minimaal rond de 15C.

Hoelang is het vliegen naar Peschiera del Garda, weer in mei peschiera del garda. Wanneer was je hier.

Meer klimaatinformatie

Het is 55 dagen droog in de winter. Er valt in oktober op 10 Dagen neerslag met een totaal van 31 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in het Gardameer. Reisadvies Peschiera del Garda In Italië gelden strengere maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken, zoals aangepaste openingstijden voor horeca en maximale groepsgroottes op openbare plekken.

Klimaat Peschiera del Garda per maand. Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis.

Flinke onweersbuien kunnen ook voorkomen, zelfs in de topmaanden juli en augustus, weer in mei peschiera del garda. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Peschiera del Garda. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chromenew Egde of Safari te gebruiken. Hotels en appartementen in het Gardameer Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking.

Ben je in Gardameer geweest. Gemiddeld valt er op 1 dag sneeuw in Peschiera del Garda! In de winter is het in Peschiera del Garda gemiddeld 8C.

Camping Del Garda Village

De zeetemperatuur ligt rond de 7°C. Er valt in maart op 13 Dagen neerslag met een totaal van 42 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Peschiera del Garda. Wil je kijken hoe warm het is en hoe groot de kans is dat je te maken krijgt met regen of juist zonnig weer?

Gemiddeld is het maximaal 11C in november in Peschiera del Garda en minimaal rond de 6C. Het is 33 dagen droog in de lente. Uitstekend Goed Matig Slecht.