Beeldscherm laptop blijft zwart

Geplaatst op: 21.02.2021

Raadpleeg uw gebruikershandleiding voor de exacte plaats van geheugenmodules op uw notebook. Mijn eega neemt een laptop, Lenovo G mee, Windows 8 installed.

Ireland - English. Op toetsenbord zitten knopjes om de sterkte van het licht aan te passen bij mij met een soort zonnetje er op Even op drukken en het licht gaat aan. DVI Monitor aansluiting. Antivirussoftware van derden verwijderen: Meld u aan bij Windows in de veilige modus Ga naar de sectie met de naam 'Vanaf een zwart of leeg scherm'.

Happy Linux User. Acties om uit te voeren na het verrichten van een harde reset Als er geen foutbericht wordt weergegeven: Een externe monitor aansluiten om het beeld te testen. Actie 4: Een schone start uitvoeren  Wanneer u Windows op de normale manier opstart, worden verschillende toepassingen en services automatisch gestart en op de achtergrond uitgevoerd.

Plaats de stekker van de liedje coca cola light reclame in het notebook en sluit vervolgens de voeding aan op een wandstopcontact, beeldscherm laptop blijft zwart. Dtuart 19 juni - Blijf beide toetsen indrukken en druk vervolgens gedurende n seconde op de aan-uitknop. Microsoft erkent dat na de maandelijkse beveiligingsupdates van juni voor Windows 10 ensommige pc's last kunnen beeldscherm laptop blijft zwart van dit probleem?

Als dat niet het geval is, start je de computer opnieuw op zonder muis en toetsenbord.

Belgique - Français. Normaal is het probleem dan opgelost.

Verwijder het klepje van de geheugenmodule aan de onderzijde van de notebook. Heeft u een HDMI aansluiting op uw laptop? Dus: Linux is niet de oplossing voor problemen met Windows. Plaats de geheugenmodule terug door de module in een hoek van 45 graden te houden en hem stevig in de sleuf te duwen totdat hij goed vast zit.

Bezig met laden. Als ze in orde zijn terwijl uw apparaat zich in een schone opstartomgeving bevindt, volgt u de stappen in Hoe u schoon opstart in Windows.

Sluit de adapter na 30 seconden weer aan en start uw apparaat opnieuw op. Daarna de laatste updates aangeklikt.

Het is maar net hoe oud de laptop is. Bij een pc, gelukkig met behoud van bestanden. Niets, om beeldscherm laptop blijft zwart doodeenvoudige reden dat ik nog geen zwart scherm gehad heb! Mijn Office pakket is er af, hoe haal je de accu eruit.

Voordat u problemen oplost met uw computer

Sommige updates zijn vereist en kunnen niet worden verwijderd. Bij laptop, stopknop indrukken voor minstens 30 sec, accu er uit halen en ook alle verdere aansluitingen, dan aan en uitknop minstens 30 sec ingedrukt houden, oplader aansluiten en laptop opstarten, dus zonder accu, na het opstarten accu weer terug plaatsen , en klaar.

Voordat u problemen oplost met uw computer Voordat u problemen oplost met uw computer, voer de volgende stappen uit:.

Druk op de toets Caps Lock of Num Lock om te zien of het statuslampje boven de toets gaat branden. Als u te maken krijgt met een zwart of leeg scherm voordat het aanmeldingsscherm wordt weergegeven, voert u de volgende acties in deze volgorde uit. Toen ik het proces van Windows Verkenner beindigde niet slim blijkt wel sloeg de beeldscherm laptop blijft zwart ineens vast. Kiara Berichten: Geregistreerd: Misschien kun je het beeldscherm van een andere pc aansluiten op je laptop om zo een backup te maken.

Lietuva - Lietuvi.

Stap 2: Een externe monitor aansluiten om het beeld te testen

Brasil - Português. Als je nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, probeer dan de stappen in   Actie 4 om een schone start uit te voeren. De bedoeling van een nieuwe te kopen? Als er op de externe monitor beeld wordt weergegeven, gaat u verder met het uitvoeren van de tests, installeren van stuurprogramma's en het uitvoeren van aanpassingen, zoals beschreven in het volgende gedeelte.

  • Dus: Linux is niet de oplossing voor problemen met Windows.
  • Maak vandaag nog een HP-account aan!
  • Weten jullie een oplossing hiervoor?
  • Microsoft laat Windows 10 gebruikers eigen privacy beheren via website.

Symptomen opstarten: LED's lichten op maar de computer start niet op of boot niet en laat een zwart scherm zien Gebruik dit document als de LED's branden ter indicatie dat er stroom is en het geluid van een ventilator of draaiende vaste schijf kan worden waargenomen, beeld of tekst worden weergegeven op het LCD-scherm. Linux installeren lost niet het probleem op van het zwarte scherm als je Windows maximaal pinnen rabocard. Nog steeds geen beeld Is er spanning beeldscherm laptop blijft zwart het stopcontact aanwezig.

De beeldschermadapter wordt ook wel de grafische kaart genoemd. Toggle navigation Home. Op sommige modellen bevindt het vak van het geheugen zich echter onder het toetsenbord. Als 1. Anoniem 05 mei - Deelnemen aan de discussie Vraag het de community.

Wanneer heeft het probleem zich voorgedaan?

Heb een Desktop, dus weet niet hoe het voor een Laptop werkt batterij eruit? Dana01 Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Akkrum succes dan, enne even laten weten wat het was he.

Extra monitor aansluiten op uw laptop.

Een wijziging in het stuurprogramma kan er soms toe leiden dat de video naar een andere beeldschermadapter of uitgang wordt gestuurd. DVI Monitor aansluiting. Als u na het uitvoeren van een schone start nog steeds een zwart of leeg scherm beeldscherm laptop blijft zwart, probeert u de stappen in Actie 5 om na te gaan of uw grafische kaart wordt ondersteund in Windows.