Blinde wandplank met verlichting

Geplaatst op: 10.12.2020

Voor het aansluiten van de verlichting volstaat een stopcontact. De zwevende plank kan je zelf in kleur schilderen of door wandplank.

De wandplanken zijn beschikbaar in veel voorkomende afmetingen. De breedte is maximaal cm, de diepte standaard tot 23cm. Hierna krijgt de wandplank nog verschillende behandelingen om een voldoende sterke afwerklaag te krijgen.

Lengte Wandplank-1 60 cm 70 cm 80 cm 90 cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm langer op aanvraag. Stel wandplank samen Lees meer over de wandplank. Alberta Salotti. Montageklaar product voor extra opbergruimte of decoratieve doeleinden.

Werkblad Solid Surface. Het is mogelijk om verlichting in de plank te verwerken voor een praktisch en speciaal effect. Uitvoering plank Recht geschaafd Robuust met boomstamrand. Shop Keukens. Keukenblad Solid Surface en Himacs.

Keukenblad massief hout.

Design boekenplanken - kwaliteit in maatwerk

Uitvoering plank Recht geschaafd Robuust met boomstamrand. De planken zijn onbehandeld maar wel klaar voor uw eigen afwerking. Houten keukenfronten. Deze zwevende wandplanken zijn dus blind gemonteerd. Frames, beugels en steunen. Portfolio Maatwerk en Interieur. Kies voor een behandeling met onze hardwax olie of kies voor ultra-matte, kleurloze lak om uw plank ,  wandplank of werkblad optimaal te beschermen tegen vuil en vocht, hiermee wordt deze geschikt voor keuken of andere veeleisende situaties.

  • Eiken Boomstamwandplank 20 cm diep.
  • Pin it Pin op Pinterest. Woon accessoires Wandplanken en plankdragers Wandklokken Industriële lampen Eiken vensterbanken.

Kleur behuizing Blinde wandplank met verlichting Nikkel behuizing Zwarte behuizing. Hierdoor ontstaat voor het oog een massief eiken. Pitt Cooking. Verlichting Wij zijn ervan overtuigd dat je verlichting aan de werksituatie moet kunnen aanpassen. Keukens op maat.

Led spot Zwart, Wit, Alu

Doordat wij een toenemende vraag kregen voor wandplanken met geintregeerde spotjes zijn we trots dat wij deze prachtige naturlijke planken kunnen aanbieden, ideaal voor bv in een keuken boven een aanrechtblad of in een werkkamer boven een bureau. De planken worden aan de achterzijde voorzien van een trafo welke in de plank verwerkt wordt en bij de prijs inbegrepen is. Stalen Plankdragers Zwart 20cm diep.

Interieurontwerp: Een voorbeeld. Keukenblad natuursteen en betonlook, blinde wandplank met verlichting. Wij maken gebruik van functionele en statistische cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou makkelijker te maken. Wandplank word op maat gemaakt en geleverd met kleurbehandeling en blinde bevestigings plankdragers met hoogte en zijafstelling.

Werkbladen op maat. Woon accessoires Wandplanken en plankdragers Wandklokken Industrile lampen Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vensterbanken.

Hierdoor krijgt de plank een nette en luxe uitstraling zonder dat dit ten koste gaan van het draagvermogen.

Afwerking en Toepassing

In ons portfolio   treft u een groot aantal voorbeelden aan van door ons gemaakte blinde wandplanken. Salontafels en bijzettafels. De wandplanken zijn beschikbaar in veel voorkomende afmetingen.

De spots worden voor u alvast in de planken aangebracht, waarna ze door middel van kleine bijgeleverde transformatoren aan elkaar gekoppeld kunnen worden aan de achterzijde van de plank. Stel wandplank samen Lees meer over de wandplank. Maatwerk, advies en ontwerp. De ideale plek voor de sleutels en telefoon en als ondersteunende verlichting voor de hal! Alberta Salotti.

Montageklaar product voor extra opbergruimte of decoratieve doeleinden. Omdat een wandplank gebruikt kan worden voor verschillende soorten doeleinden kunt u kiezen voor een plank met blinde wandplank met verlichting of zware belasting, blinde wandplank met verlichting.

Hal - Mooi boven de verwarming.

Kwaliteit en Kleur

Afwerking en Toepassing Montageklaar product voor extra opbergruimte of decoratieve doeleinden. De LED spots hebben een laag energieverbruik met een hoge lichtopbrengst. Hierdoor ontstaat voor het oog een massief eiken, beuken, wengé, noten, ahorn …. Normann Copenhagen.

De orintatie-led in de sensor zorgt auto met achterwielaandrijving kopen dat deze in het donker ook goed te vinden is. Download  hier   de montage handleiding voor de 20cm diepe wandplank.

Planken worden geleverd inclusief blinde plankdragers maar kunnen indien gewenst ook met zwarte stalen dragers geleverd worden, blinde wandplank met verlichting, neem hiervoor even contact met ons op.