Flikken maastricht online kijken seizoen 1

Geplaatst op: 27.09.2020

Hij kan persoonlijke en professionele besognes niet langer uit elkaar houden. Zal ze zo meer informatie krijgen over de organisatie, of zal hij een spelletje met haar spelen?

Romeo mag met een nieuwe collega, Esmee, op stap. Marion wordt onaangenaam verrast wanneer ze op het werk het bezoek krijgt van haar man. En was je net te laat thuis of zat je nog een ander programma te kijken? Het spoor leidt ze naar Gabriel, een ex-commando die in Afghanistan gediend heeft. Wolfs wordt belast met de zaak van een dode neonazi.

Marion probeert Romeo over te halen om deel te nemen aan een COSA-kring, een groep vrijwilligers die een zedendelinquent begeleidt bij zijn terugkeer in de maatschappij. Marion praat als wijkagente mee over criminelen die hun geld in de Maastrichtse horeca investeren.

Wolfs wil niet dat Eva aan de zaak werkt, want ze heeft het al zwaar genoeg met het verwerken van haar verkrachting. Ze krijgt problemen als Romeo's vriendin een zaak blijkt te hebben de ster kinderbegeleidingscentrum amsterdamzuidoost misschien niet helemaal zuiver gefinancierd is.

Ondertussen verschijnt Fleur ineens met haar nieuwe flikken maastricht online kijken seizoen 1 in Maastricht.

Romeo kan nog net bellen voordat hij en Fleur worden gegijzeld door Denie, een oude bekende van Romeo. Je hoeft dus niets meer te missen van de Nederlandse tv!
  • Ook Romeo en Marion zijn hun leven niet zeker.
  • Hij heeft nog maar net zijn collega's gegroet of er komt een telefoontje binnen. Maar Wolfs en Eva ontdekken dat de aanlag een afleidingsmanoeuvre is.

Featured channels

Flikken Maastricht Aflevering 1 - Dilemma x bekeken Dat lijkt een routineklusje, maar dan gaat de man finaal door het lint We hoeven nog geen afscheid te nemen van Eva van Dongen en Floris Wolfs. Marion en Romeo krijgen te maken met een dochter die hun hulp inroept.

Eva vermoedt dat Luca misschien een handlangster heeft gehad toen hij het geld uit de koffer ging halen. Als blijkt dat ze overleden is door een merkwaardige combinatie aan hallucinerende middelen, komt haar ex-man, een plaatselijke apotheker, in beeld.

  • NLZIET kan via het plaatsen van advertenties op andere websites of het delen van informatie via sociale media informatie verzamelen over je voorkeuren en interesses.
  • Wolfs en Eva krijgen te maken met een drugsdeal, die de veiligheidsman van een bekende Maastrichtse familie hero├»nedealers, de Hamza's, het leven kost.

Marion krijgt ruzie met Romeo over haar onderzoek naar de bowlinghal van zijn vriendin. Intussen proberen Romeo en Marion een inbreker in een villawijk te betrappen. Ze gaat er met Esmee achteraan. Ook blijkt de boekhouding niet in orde te zijn. Romeo confronteert Tony met de aanklacht wegens mishandeling, maar Tony is niet onder de indruk.

Een onmogelijke keuze, flikken maastricht online kijken seizoen 1, die nog lastiger wordt wanneer er een nieuw personage opduikt. De afpersers zijn echter moeilijk te pakken te krijgen.

Een valse noot

Wolfs treedt toe tot de orde en komt er samen met Eva achter dat de twee inderdaad zijn vermoord. Het lijkt om een zakenpartner van de vriendin van Romeo te gaan. Maar ook de directeur en de meisjes van haar klas hebben hun geheimen. De burgemeester kan er gelukkig om lachen en geeft Romeo een bijzondere beloning

Er moet iets ernstigs zijn gebeurd. Feedback Sluit Login Venster Er is geen feedback survey actief? Maar het spoor leidt niet naar de grote goksyndicaten in het buitenland, het gevaar loert dichterbij huis?

Eva en Wolfs onderzoeken de moord op een jongeman die voor alcoholvrije mojito kant en klaar dood zwaar gemarteld werd.

De serie is terug met een nieuw seizoen en is spannender dan ooit tevoren.

Figureren in Flikken Maastricht seizoen 15

Er is iets mis, maar wat? Een loterij waar je eerst heel veel geld voor moet neerleggen. Een seriemoordenaar die zijn slachtoffers belaagt vanuit kuilen in het bos, heeft een nieuw slachtoffer gemaakt.

Wolfs en Eva onderzoeken de moord op een bekende vlogger. Hij is op het nippertje gered door de diensten die een arrestatie-eenheid klaar hadden staan voor de terreurcel.

Twijfel je of jouw apparaat geschikt is. Gelukkig is daar altijd Marion, de steun en toeverlaat van Romeo. Kan ik Flikken Maastricht vooruitkijken. Ook haar moeder is kort daarvoor overleden. Wanneer Wolfs en Eva horen dat er een man verdwenen vermoedelijke opstelling nederlands elftal uit een dorpje in de buurt van Maastricht, koppelen ze dat al snel aan een cold case-onderzoek.

Marion en Romeo ontfermen zich over een meisje dat betrapt werd op winkeldiefstal. De overvallers weten op slimme wijze te ontkomen. Medisch onderzoek wijst uit dat ze inderdaad is verkracht, maar de jongens beweren hooghartig dat ze het zelf flikken maastricht online kijken seizoen 1.

13de seizoen Flikken Maastricht van start op NPO 1

Seizoen 13 is helaas al afgelopen. Tijdens de aandeelhoudersvergadering van een rijk familiebedrijf wordt een moord aangekondigd. Maar dat gesprek loopt heel anders dan hij had verwacht.

Is hij de vredelievende jongen waar de andere hulpverleners hem voor houden of zit er meer achter. Wolfs gaat door een moeilijke periode nu zijn dochter gedwongen afkickt in een kliniek? Wanneer haar tasje ook nog op straat wordt gevonden, gaan Eva en Wolfs op zoek.