Goedkoopste oral b cross action

Geplaatst op: 12.01.2021

Tot wel 2 weken lang poetsen! Dankzij het ultradunne, superlichte handstuk is de tandenborstel bijzonder goed in de hand en daarom geschikt voor thuis en op reis.

Tekst Oral-B biedt verschillende handvatten voor elektrische tandenborstels aan om te voldoen aan jouw persoonlijke behoeften op het gebied van mondverzorging.

NU op voorraad? Heb je al een account? Merk: Oral B. Best Reviewed.

Geschikt voor de dagelijkse mondverzorging. De Oral B Vitality Cross Action elektrische tandenborstel biedt een klinisch bewezen superieure reiniging in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel. Wil je goedkoopste oral b cross action gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement.

Extra zachte borstelhaartjes zijn mild voor de kindertanden en het tandvlees. U kunt een keuze maken tussen een jongens en meisjes versie.

De CrossAction borstelkop omhult elke tand met borstelharen die in een hoek van 16 graden zijn geplaatst en de 2D-reinigingsacti
  • Aa commerce elektrische tandenborstels Bolco elektrische tandenborstels Braun elektrische tandenborstels Dental Source elektrische tandenborstels Jordan elektrische tandenborstels Jumalu elektrische tandenborstels Oral-B elektrische tandenborstels Voordeligetandenborstels. DS Limburg 3 september Ik raad dit product aan.
  • De CrossAction borstelkop omhult elke tand met borstelharen die in een hoek van 16 graden zijn geplaatst en de 2D-reinigingsacti

Oral-B Pro 2 2900 CrossAction Black Duopack – 2 Elektrische Tandenborstels zwart / duo pack

Deze verpakkin Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Geslacht: UniseksLicht en handigKleur: Verschillende ontwerpen willekeurig verstuurd afhangende van voorraad.

De onmisbare tandenborstel voor je dagelijkse reiniging. Voor het verwijderen van tandplak?

  • Best Reviewed 2 keer aug Test panel 8,9 jul Voor een grondige, dagelijkse reiniging?
  • Het slanke witte handvat van de N elektrische tandenborstel verbetert je poetsgewoontes. Tandartsen raden u aan om uw tandenborstel iedere maanden te vervangen.

Daarom biedt Oral-B, het merk dat wereldwijd het meest door tandartsen wordt aanbevolen en gebruikt, toonaangevend in tandenborstels. Kortere stilstaande borstelharen voor grondige reiniging van het tandoppervlak. De Cross Action is een van de premium opzetborstels van Oral-B en heeft nauwkeurig schuingepositioneerde borstelharen die aanzienlijk meer tandplak verwijderen dan een gewone manue… lees meer, goedkoopste oral b cross action.

Met deze set van 10 Cross Action opzetborstels haal je gelijk een voorraad in huis voor ongeveer 2,5 jaar. Oral-B Floss Action - Opzetborstels - 2 stuks Dus maak de juiste keuze en kies Oral-B. Deze tandenborstel c voor een mondverzorgingsritueel dat bij de behoeften va Snelle goedkoopste oral b cross action.

Automatisch gereduceerde snelheid beschermt je tandvlees bij het borstelen van je tanden. Oral-B Frozen EB De Oral-B vervangende opzetborstels zijn geschikt voor alle elektrische tandenborstelhandvatten, met uitzondering van de Oral-B Pulsonic. Heb je een gezond gebit en wil je vooral tandplak verwijderen, dan doe je dat met de Oral-B Pro

Ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar. Bewegend top voor moeilijk te bereiken achterkant van de tanden. Lalla4 Emmeloord 16 oktober Ik raad dit product aan. Productbeschrijving Oral-B CrossAction late verdrinking peuter symptomen is ontworpen om diep tussen de tanden te komen voor een betere reiniging dan met een normale, vs.

Zwarte tandenborstel met populaire Cross Action opzetborstel.

Oral-B Precision Clean Opzetborstels Voor Elektrische Tandenborstels x10

Zo wordt tandplak vanuit verschillende hoeken bestreden. Reviews Schrijf een review. Opzetborstel Cross Action gemaakt voor intensieve tandplak verwijdering? U kunt een keuze maken tussen een jongens en meisjes versie.

Cross Action borstelharen, die perfect tot 16 graden gebogen, manuele tandenborstel. Oral-B CrossAction - 4 stuks - Opzetborstels Productbeschrijving Oral-B CrossAction borstelkop is ontworpen om diep tussen de tanden te komen voor een betere reiniging dan met een normale. Oxyjet PRO elektrische tandenborstel met monddouche combi. Breng mij op de hoogte, goedkoopste oral b cross action.

Laagste prijs ooit. Over de serie Oral-B Cross Action Opzetborstels De Cross Action is een van de premium opzetborstels van Oral-B en heeft nauwkeurig schuingepositioneerde borstelharen die aanzienlijk meer tandplak verwijderen dan een gewone manue… lees meer.

Productspecificaties

Poetsstand Grondige reiniging: Met grondige reiniging wordt de volledige mondreiniging bedoeld. De vorm van de kop van de Oral-B CrossAction tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstels voor optimale dekking van de tanden.

De poetstimer leert kinderen hoe ze gedurende de 2 door tandartsen aanbevolen minuten moeten poetsen De ronde opzetborstel verwijdert meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel Het is klinisch bewezen dat de extra zachte borstelharen mild zijn voor de tanden en het tandvlees Oplaadbare batterij die met één oplaadbeurt tot 10 dagen meegaat.

Verbeter uw mondhygine met producten van hoge kwaliteit, zoalsElektrische tandenborstel Oral-B Vitality Cross Action. Klinisch bewezen superieure reiniging in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel.

Breng mij op de hoogte.