Google analytics taal wijzigen

Geplaatst op: 06.03.2021

Een pagina hoeft dus niet telkens die code te bevatten. Als iedereen, bij het betreden van de website, eerst door het taalkeuze scherm zijn weg moet klikken, dan wil dit ook zeggen dat de overgrote meerderheid van je bezoekers iets moeten gaan doen dat niet nodig is… Dave, Je kan het ook zonder taalkeuze pagina doen.

Vaak verschilt het aanbod en pricing btw!

Was dit nuttig? De overige functies werken normaal. Als ik in Analytics een segment aanmaak van bezoekers met Engels als taalinstelling en ik kijk welke zoekwoorden zij gebruiken in AdWords, dan zijn dat bijna altijd Nederlandse zoekwoorden. Korter bij huis: de Franstalige in de wereldberoemde BHV sector…. Geo-locatie lijkt me moeilijk haalbaar omdat je gewoon niet kunt zeggen welke taal iemand spreekt aan de hand van waar hij zich bevindt.

Iemand een voorbeeld van een. Als je ingelogd bent in gmail, dan klik je rechtsboven op het tandwieltje en daarna op de optie "Settings".

Maar ik ben dan ook geen seo-specialist… Mijn vraag: is een taalkeuzescherm echt belangrijk voor Google om de taalversies van een website vlot te vinden en indexeren, google analytics taal wijzigen.

Het is moeilijk om dat te veralgemenen maar vaak is een doelgroepkeuze geen goed idee. Dat dan weer wel. Afhankelijk van de aard van de website zal de foutmarge van de automatisatie niet opwegen tegen het koudweg voorschotelen van de Nederlandse dan wel Franse of Engelse versie aan alle bezoekers? Onlangs werden wij geconfronteerd met het volgende. Je komt dan weer zwart beeld op laptop dezelfde Instellingen-pagina.

Als u in de tussentijd echter een primaire taal kiest die niet wordt ondersteund door bepaalde producten, kunnen we u vragen een alternatieve taal te selecteren. Ik denk dat het beter is op basis van de mogelijkheden die er zijn te proberen de meest juiste taalversie te tonen. Kies uw taal in het dropdownmenu en klik op Selecteren.

Gebruikers toevoegen

De taalkeuze stond onder de vouwlijn. De vraag die ik nog wel eens krijg van Nederlandse AdWords klanten, is of ze voor hun Nederlandse advertenties voor hun Nederlandse website ook Engels moeten aanvinken als doeltaal van hun advertenties. Ze verlagen hooguit een heel klein beetje je klikpercentages CTR , maar dat weegt in mijn ogen niet op tegen het grotere bereik van je advertenties. De accountinterface wordt weergegeven in de gewenste taal nadat je klikt op 'Wijzigingen opslaan'.

Je zult niet de eerste zijn die verkeerde conclusies trekt, omdat je Google Analytics niet volledig hebt geïnstalleerd. Daar profiteren wij nog steeds dagelijks van. Ursula75 - 20 okt.

Bv hartelijk dank. Wat met de twijfelgevallen en taallozen. De schade is door de verhuurder bepaald op ruim EUR Usability google analytics taal wijzigen van de usability is onzin.

Ik ben alvast benieuwd wat het impact ervan zal zijn op het weigeringspercentage…. Handiger, plus er is vaak ook een voorkeurstaal.

Wat is een taalkeuzescherm?

De 5de keer dat je je taal moet veranderen zeg je gewoon van laat maar zo. Als ik in Analytics een segment aanmaak van bezoekers met Engels als taalinstelling en ik kijk welke zoekwoorden zij gebruiken in AdWords, dan zijn dat bijna altijd Nederlandse zoekwoorden. Sinds versie 4.

Het is nu wachten op iemand die het taalkeuzescherm toch een noodzaak vindt… Uiteraard staat binnen de website een taalkeuze, liefst rechts bovenaan, en wordt de taal onthouden via een cookie Roel Bedankt voor de google analytics taal wijzigen verheldering al snap ik er maar de helft van.

In het geval van dat laatste is het een kwestie van testen om te zien wat het meest optimale is, maar toegeven ik heb de neiging om de mens voorrang te geven.

Uiteraard staat binnen de website een taalkeuze, en je hebt Frans en Engels in de aanbieding. In het geval van Nederland krijg je een kaart te zien van de pijn zijkant tong en kaak provincies.

Nu go, google analytics taal wijzigen. Je FTP-client vraagt nu of je de bestaande bestanden wilt overschrijven.

Contact opnemen

Mijn voorkeur: detectie op basis browsertaal en ergens rechts boven? Taal bepalen op basis van geologocatie is geen optie naarmate mensen meer en meer mobiel surfen.

Usability onderzoek Gebruikerstesten Usability reviews Toptakenonderzoek. Eén van de beste manieren om klanten te weren, zou ik zo zeggen.

Dat is op google analytics taal wijzigen al bedenkelijk. Problemen met het wijzigen van de taal Als u wilt controleren welke taal voor uw Google-account wordt gebruikt, opent u uw Google-account. En dat mis ik nu net veelal met websites die menen wat goed voor me is en de taalkeuze alvast voor me invullen? Als je WordPress in het Nederlands gebruikt, en Duits wordt ook n van de genstalleerde talen:?

Bij elke nieuwe klant is er iets wat nog ingesteld moest worden. De taal is dan direct veranderd naar Duits, zoals beschreven eerder! Er zijn te veel uitzonderingen, google analytics taal wijzigen.

Twee grootste nadelen taalkeuzescherm

Referenties "Koen verzorgt voor onze klanten online marketingwerkzaamheden. Er zijn te veel uitzonderingen, zoals beschreven eerder. Als je veel Duitse bezoekers op je website hebt en het bouncepercentage ligt voor die groep heel hoog, dan zou je kunnen overwegen om de Duitse taal aan je website toe te voegen.

Probleem is dat het moeilijk te testen is.

Heb je veel talen in de aanbieding, google analytics taal wijzigen. Nee, het zijn overwegend Nederlanders die van hun bedrijf een laptop hebben gekregen met een Engels besturingssysteem en Engelse software.

Twee grootste nadelen taalkeuzescherm 1. Ikzelf werk steevast met de autodetectie van de taal.