Groene kabel ziggo verlengen

Geplaatst op: 13.01.2021

Zo zat dat bij mij in huis ook, heb het gewoon zelf netjes verlegd naar de meterkast. Onderwerp starter Dabomb Startdatum 13 juni Ik neem aan dat de telefoon op het modem komt?

Zelf heb ik het modem op de 1e verdieping staan en aangesloten op punt 1 van de versterker FRAN en werkt perfect. Voor een meter kabel verlengen Kabel leggen voor 3 schakelaars voor zelfde lamp.

MediaZoo zei:. Ik heb vorig jaar een nieuwe woning gekocht en we zijn inmiddels bijna klaar met verbouwen.

Wij wonen in een huis uit Anders laat ik het later wel verplaatsen als het dan ook gaat! Gepost woensdag 20 oktober Als iemand hier meer informatie over heeft, dan hoor ik dat graag. Maar als je het aankunt houdt niemand je tegen.

Die wil ik natuurlijk naard e meterkast trekken naar het aop. Installeer de app.

Registreren

Zijn deze te verplaatsen naar de meterkast en vanuit daar een ethernet kabel te trekken naar de Ziggo Box. Nergens goedkoper! Zal wel net zijn wie je spreekt denk ik. Zoek Geavanceerd zoeken Doortrekken gaat wel, maar de kabel is afgesteld precies waar die binnenkomt.

Zullen dit hoge kosten gaan worden?

  • Eventueel is het verplaatsen van het modem naar een etage naar boven ook een optie. Dit houdt in dat posts en reacties plaatsen niet meer mogelijk is, maar de discussies wel gelezen kunnen worden.
  • We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

We zitten nou eenmaal op een hobbyforum hier. Alleen zijn dat geen lange lengtes. Ja wilden we ook gaan doen. Je mag er eigenlijk ook niets aan doen. Dus hoef daar voor geen lange kabel te hebben!

Meerdere coax aansluitingen aanleggen

Dan moet je zelf de kabel vrij graven waar de fout zit en Telenet komt hem normaal gratis herstellen. Als je wilt natuurlijk. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.

En dat dan beperking kan hebben op het signaal kwaliteit. Daarom wacht ik eerst de kosten af en zie dan wat ik ga doen. Maar goed, moet er natuurlijk groene kabel ziggo verlengen meer gebeuren.

Of ergens anders. We hebben eenjaren 30 woning gekocht waar geen aop in te vinden is! Ik kan misschien wat voor je betekenen. De aanvraag is doorgestuurd!

Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken. Veilig shoppen Wij zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg. Nieuw op het forum, lees al tijdje mee maar heb nu toch een prangende vraag.

Als je nou gewoon zorgt dat je een zeer goede kwaliteit kabel legt vanuit je meterkast, is er niks aan de hand.

Status Niet open voor verdere reacties. Groene kabel ziggo verlengen Member. Log in. Eventueel met een splitter in de meterkast weer naar de originele plek in de woonkamer, groene kabel ziggo verlengen. Zoek Geavanceerd zoeken WiFi heb ik extern geregeld en gebruik niet het modem hiervoor!

Het is raadzaam om baldacci de schuldigen webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken. Wat als je het wel doet. Hallo, Bij ons in de slaapkamer aan de straatkant komt de groene Ziggo kabel voor tv en internet binnen.

Internet via coax

Onderwerp starter Dabomb Startdatum 13 juni Wij wonen in een huis uit Kun je makkelijk zelf.

Denk een uurtje of 2 maximaal werk? Ik ben zelf CAI technicus bij Ziggo en wanneer ik zulke initiatieven van de klant zie uiteraard uitsluitend met de juiste materialen!. Echter moet je in dit geval in elke ruimte een extra MoCa-omvormer plaatsen.