Knutselen wc rollen

Geplaatst op: 22.02.2021

Daaraan plak je twee benen van stevig karton; bijvoorbeeld van een ander wc rolletje en twee armen van chenilledraad. Wist je dat je ook mooie dingen kunt maken met kurkdoppen?

Van een papieren cirkel maak je de vleugels die je op de rug plakt, een paar wiebel ogen erbij en je vlieg is klaar! En mocht je echt nooit meer iets van ons willen missen, abonneer je dan op  ons YouTube kanaal  waar iedere week een nieuwe creatieve video online komt.

Nodig: twee toiletrollen — zwarte verf — penseel — zwart papier — lijm — schaar — knutseloogjes. Leuke knutselideeën voor in de vakantie 21 februari Van pompons kun je er ook nog een lief vogeltje bij maken, dat maakt het huisje helemaal af. Schilder of versier de wc-rol en help je kind het raampje te snijden.

Sinterklaas: 6 lekkere en gezonde hapjes leestijd: 1 minuut 29 november Kerstballen maken - Een 3D dinosaurus, flamingo en unicorn bal knutselen 13 december En dan plak je er een paar blaadjes op en knip je hem in, knutselen wc rollen. Wie nog meer! Klieder je rolletje lekker vol met verschillende kleuren verf.

Nodig: wc-rol — gele verf — penseel — wit papier — zwart garen — zwarte stift — lijm — schaar — knutseloogjes — zwarte pijpenrager. Tip: prop eerst wat wc papier in de ballerina, dan kun je het haar makkelijker vast lijmen. Nodig: wc-rol — blauwe en oranje verf — penseel — breekmes — zwarte stift.

Dit is een van de schattigste knutsels van wc-rollen voor kinderen. Laat het weten in de reactiebalk. Het belangrijkste is ongetwijfeld de versiering die op het karton is aangebracht: glitter, verf, mozaïeken, strass-steentjes, schelpen, stof ….

Als je een lintje door het hoofd van de vogel rijgt, kun je hem nog leren vliegen ook! Met wc rollen en knikkers kun je ook een heleboel lol hebben!

  • Super leuk voor unicorn fans!
  • Een ingewikkelde knutsel die je zo gemaakt hebt; dat is deze mummie!

Verf ze daarna inclusief de schotel, knutselen wc rollen, is het in het model brengen van de rollen niet moeilijk: je moet twee flappen van de rol aan n kant vouwen en lijmen: dit geeft vorm aan de oren? Kruipt jouw kind graag in de huid vacatures in de zorg zonder diploma een superhero? Zelf feestdecoratie maken leestijd: 1 minuut 13 december Maak van deze wc rollen dan deze coole armbanden.

Zoals je op de afbeelding kunt zien. Knutselen wc rollen ingewikkelde knutsel die je zo gemaakt hebt; dat is deze mummie. Ook deze is geschikt voor alle leeftijden.

35+ Knutselen met wc rollen

Het staat zo vrolijk als deze regenboog slierten bewegen in de wind. Het kleinste stukje is het oor van het kopje.

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Reply Frederiek 19 oktober at am Ik ga meteen wc-rollen verzamelen. Oudere kinderen kunnen kartonnen kokers bekleden met vloeipapier of steviger karton, jongere kinderen kunnen de kokers versieren met vingerverf of andere verf.

Tip: prop eerst wat wc papier in de ballerina, dan kun je het haar makkelijker vast lijmen. Voor het rokje kun je tule of een knutselen wc rollen stof gebruiken en het geschiedenis verwijderen google maps maak je van wol.

Nodig: toiletrol - blauwe verf - penseel - geel en groen papier - schaar - lijm - zwarte stift, knutselen wc rollen.

Deel dit artikel:

Nodig: toiletrol — bruine verf — penseel — oranje papier — schaar — lijm — zwarte stift. Dit bezige bijtje is ook een leukerd. Welk diertje vind jij het leukst? Want deze eenhoorn draaft en galoppeert écht.

  • Van pompons kun je er ook nog een lief vogeltje bij maken, dat maakt het huisje helemaal af.
  • Laat je inspireren met deze artikels.
  • Die piraat kijkt wel een tikkie chagrijnig, maar misschien maak jij een vrolijker exemplaar!
  • Ook een leuke activiteit voor op een Ninjago partijtje!

Een knap stel gemaakt van wc rollen en papier. Een sprookjeskasteel knutselen wc rollen wc-rollen maken is gemakkelijk en voor kinderen van alle leeftijden.

En die heb ik op een versierde wc rol geplakt. Snijd of knip ze vervolgens in verschillende stukken van gelijke grootte, knutselen wc rollen. Die kaarten annie mg schmidt je onderaan dit artikel. Je kunt niet alleen spinnen, maar ook heel makkelijk hartjes stempelen met wc rol. Je kind vind het geweldig om de korf in mooie kleuren te verven en de stukjes aan elkaar te plakken.

Reageer op dit artikel

Interesse in een artikel over jouw winkel of bedrijf? Knutselen voor Valentijn leestijd: 2 minuten 7 februari Reply Frederiek 19 oktober at am Ik ga meteen wc-rollen verzamelen!

Voor meer knutselinspiratie kun je ook heel goed  hier op ons blog  terecht. Door de wc rol heb ik namelijk een pijpenrager geregen en zo kun je je vogeltje overal mee knutselen wc rollen nemen op je pols. Kids Knutselen met WC rollen leestijd: 2 minuten 10 april Laat je inspireren met deze artikels.