Lunch de engel wijk bij duurstede

Geplaatst op: 19.11.2020

Was prettig verrast door de keuze uit diverse vleesgerechten. U kunt ons bereiken op of info engelrestaurant. DIKKE pech dat we weer dicht zijn.

Zo is de Grote Kerk op de markt een van de belangrijkste rijksmonumenten in het oude stadshart. What a wonderful surprise this has been. Wil je Vriend worden? Hartelijk dank voor zoveel hartverwarmende reacties. Ruim 25 vaders zijn aangeprezen voor een waardebon.

Improve this listing.

Cafe-restaurant De Engel 30 augustus. Voor info en boekingen: info engelrestaurant. Het terras is goed. Loved the atmosphere.

Heeft dit hotel een volledige bar! De Engel.

  • Cafe-restaurant De Engel 23 juli ยท. Dit konijntje is vandaag aan de bar blijven hangen en zit te wachten op zijn vriendje.
  • De bediening is vriendelijk. Hoofdgerecht was bijzonder goed van kwaliteit, ik was aangenaam verrast.

Been to De Engel? Share your experiences!

Datum van bezoek: december Voor het terras kun en hoef je niet te reserveren. Schrijf een beoordeling. Dat mag natuurlijk niet gebeuren en daar kan jij wat aan doen.

Bij De Engel is het altijd gewoon goed. Ask Savannah G about De Engel.

De Engel. Datum van bezoek: september Margaret River Region, Australia? De Engel Niet-geclaimd. Berichten van bezoekers.

Hoe was jouw ervaring?

Sluit aan aan de eettafel van deze huiskamer. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Vriendelijke prijs en ruime keuze in wijnen per glas. Gedeelten van deze pagina.

Help en red Calypso. De galeries, ateliers en monumenten zijn dan te bezoeken van! Zijn er gerechten speciaal voor kinderen. Date of visit: June Het terras is goed.

Travelers who viewed De Engel also viewed

Keuze uit wit, melk of puur. Meer informatie. Datum van bezoek: februari

Dit alles uiteraard geserveerd met een grote pot thee. Lijst wordt bijgewerkt Great boterhams and meals, lunch de engel wijk bij duurstede service and epic beer. HIGH TEA Lekker snoepen van basispoort login leerling groep 6 en hartig zoals luxe belegde broodjes, diverse bavaroisetaartj.

See what travelers are saying:. The menu is not so big? Een van de voornaamste handelscentra van Europa. Voorzitter Remco Fekkes van de Ondernemersvereniging reikt ze graag persoonlijk uit. Ordered a Fish poke bowl which comes with Olive oil and aioli with bread and a grilled salmon salad which comes with fries.

Meer informatie

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Hoofdgerechten zijn wel iets duurder dan je zou verwachten, maar de kwaliteit is er ook naar. Biedt dit hotel gratis wifi aan? Bediening was goed, lekker vlot en vriendelijk.

Stadsdichter Andr van Zwieten neemt je mee op reis door Wijk bij Duurstede. Een van de voornaamste handelscentra van Europa. Alle talen. Beoordeeld op 17 februari via mobiele applicatie Cafe bezoek?