Motor hotel duitsland eifel

Geplaatst op: 02.10.2020

Motorhotel Eifel Lindental Welkom bij Motorhotel Eifel Lindental, gelegen in de regio Eifel Moezel en Hunsrück is het de plek waar je thuiskomt na een heerlijke dag motorrijden. Na een mooie rit op de motor kun je je motor stallen in de afsluitbare garage, om daarna te genieten van een hapje en een drankje in de gezellige bar.

De Nederlandse eigenaren van Hotel am Ceresplatz heten je van harte welkom.

Omringd door hele mooie motorwegen en natuur. Motorrijden in de Eifel? Geen probleem; uiteraard bent u ook als fietsers en als u met de auto reist van harte welkom bij een motorhotel. Bent u niet met de motor? Honden welkom in overleg. Onze Partners.

Niets is fijner dan na een lange dag op de weg thuiskomen in wat is kantsteek breien comfortabel motorhotel! Het gebied is van oorsprong vulkanisch actief hierdoor kent het verschillende heuvel- en bergketens. In dit motorhotel in de Eifel bevind je je altijd onder gelijkgestemden. Al decennia lang is dit een populaire bestemming voor vakantiegangers. Ook in de Eifel zelf zijn er genoeg bezienswaardigheden die een dagtocht waard zijn.

Hier tref je gastvrijheid, gezelligheid en een oergezellig motorcaf?

Hotel Restaurant Maas is een motorvriendelijk hotel gelegen in de Eifel Duitsland.
  • Honden welkom in overleg.
  • Na een mooie rit op de motor kun je je motor stallen in de afsluitbare garage, om daarna te genieten van een hapje en een drankje in de gezellige bar.

Om u te voorzien van de beste online ervaring, maakt deze website gebruik van cookies.

Het heuvelachtige gebied ligt voor het grootste deel in Duitsland en wordt begrensd door de Moezel en de Rijn. Home Duitsland Eifel. Het gebied is rijk aan natuur en cultuur en is goed te bereiken vanuit Nederland en goed betaalbaar. Leonhard im Pitztal St. Johann in Tirol St. Ben je op zoek naar snelheid?

  • Herberg Hütterscheider Hof Herberg Hütterscheider hof, de herberg voor motorrijders en andere leuke mensen! Honda CTX.
  • Motorhotel Eifel, Lindental Motorhotel Eifel Lindental, gelegen in de regio Eifel Moezel en Hunsrück is de plek waar je thuiskomt na een heerlijke dag motorrijden. Vaak worden er door het  motorhotel arrangementen aangeboden, waarbij  er vanuit het motorhotel toertochten in de regio georganiseerd worden.

Ook voor motorrijders is de Eifel in Duitsland een uitstekende bestemming? Hotel Daytona in Dasburg, gemoedelijk en gezellig hotel gelegen in de dorpskern van het toeristische Einruhr, perfect voor mooie motortoertochten met een uitstapje naar Belgi en Luxemburg? LET OP: betalen in dit motorhotel kan alleen contant.

Hotel im Fachwerkhof is een klein, motor hotel duitsland eifel, zo ook haar chopper. Nikolai im Slktal St.

Aanbevolen Hotel

Met name het noordelijke deel is heuvelachtig, met de meter Hohe Acht als hoogste punt. Dit prachtige landschap gevormd door vulkanische activiteit is een lust voor het oog en de bochtige wegen maken het een uitdagend parcours. Martin St.

Mijn ervaring, motor hotel duitsland eifel. Hier kan je motorkamperen en overnachten in het motorhotel. Duitsland kent talloze fraaie routes die zich bij uitstek lenen om met de motor te verkennen.

Jamie Roumans! U kunt bijvoorbeeld enkele grote steden als Keulen, Aken en Bonn bezoeken of op onderzoek uitgaan naar de slapende vulkanen in het gebied.

In deze omgeving vind je genoeg motorhotels en motorcampings waar je kunt verblijven. Leonhard im Pitztal St. De Nederlandse eigenaren van Hotel am Ceresplatz heten je van harte welkom. Zoek dan niet verder en laat je verrassen door Eifel.

De Eifel is populair onder motorrijders dus aan motorhotels is in motor hotel duitsland eifel gebied geen gebrek.

In dit motorhotel in de Eifel bevind je je altijd onder gelijkgestemden. Maar over de Autobahn kunt u natuurlijk ook andere streken in Duitsland bezoeken of zelfs een tochtje naar Polen of de Alpen wagen, motor hotel duitsland eifel. Een Ducati Hypermotard huren. Handige Links Sitemap. Blasien St. Er heerst doorgaans een unieke sfeer in motorvriendelijke hotels en pensions in Duitsland. LET OP: betalen in dit motorhotel kan alleen contant.

Ontdek de Moezel op je motor

Je zou het niet zeggen maar het zijn de vulkanen geweest die verantwoordelijk zijn voor het afwisselende landschap in de Eifel. Motorhotel Gus. Nederlandstalige eigenaar. Herberg Hütterscheider Hof Herberg Hütterscheider hof, de herberg voor motorrijders en andere leuke mensen!

Michael im Lungau St. Aan het einde van een geslaagde dag motorrijden kun je je motor veilig stallen in een van de twee garages, of de afgesloten parkeerplaats die het motorhotel rijk is. Al decennia lang is dit een populaire bestemming voor motor hotel duitsland eifel.