Restaurant aan de waldwei

Geplaatst op: 13.01.2021

We hadden maar een uurtje maar het lukte ruim binnen de tijd, terwijl er Mijn schoonouders hebben alle kinderen meegenomen voor een diner.

De borden waren op den duur op, dus liep iedereen met een gebaksschoteltje. De smaak was goed, zonder uitschieters naar boven of naar beneden. Waar nodig werd direct bijgevuld. Onze voorkeur gaat over het algemeen uit naar de À la carte gerechten omdat we niet de hele tijd willen lopen.

Dit had het bedienend personeel ook bij aanvang kunnen mededelen. De bediening was perfect, als het bordje leeg was werd netjes het vuile bordje weggehaald.

Mijn schoonouders hebben alle kinderen meegenomen voor een diner. Waarderingen en beoordelingen 4,0  13 beoordelingen. Datum van bezoek: juli Matig 1. Vorige Volgende 1 2. Restaurant aan de waldwei hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Wij zijn een Japans restaurant gericht op gezond en verantwoord eten.

Het garnituur wordt tijdig aangevuld. Beoordeeld op 2 juni via mobiele applicatie Heerlijk diner met asperges als hoofdgerecht. Datum van bezoek: december Geen idee wat je op je bord schept dus. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Heeeerlijk gegeten zeg Nop Pes Het eten zou ik als gemiddeld willen beoordelen maar de gehele entourage zorgde voor een upgrade. Gevarieerd en heerlijk gegeten?

Tijdens onze zondag-wandeling door het zuiden van Leeuwarden hier gestopt voor een broodje kroket, restaurant aan de waldwei.

Type reiziger. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, niet overdadig. De keuze is goed, ga je akkoord met ons gebruik van cookies!

Meer informatie

Heike Bokma Een ware verrassing!! Een etentje ter gelegenheid van een afscheid nemende collega bracht ons met zo'n twintig personen naar dit restaurant.

Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Bel met onze doorschakeldienst, het is mogelijk dat informatie niet gevonden kan worden. Type reiziger. Eten en bediening top. Wilt u ook van ons eten genieten op partijen.

Hoe was jouw ervaring?

Het is een net restaurant. Is dit een Indonesisch restaurant? Restaurant, catering, huwelijksfeesten, zaalverhuur en touringcars. Minimum: 1 , Maximum:

Wij kozen kabeljauw en varkenshaas. Lijst wordt bijgewerkt. Heike Bokma Nou ja, rijst. Heeft dit restaurant zitgelegenheid. Je wordt persoonlijk bij de deur ontvangen.

Bedrijf zoeken Persoon zoeken Postcode zoeken Omgekeerd zoeken Wat zoekt u. Hoofdgerechten gebakken aadrappeltjes, restaurant aan de waldwei, als je vlees wilde laten bakken bakplaat dan moest je soms even wachten maar ook dat werd niet als hinderli.

In Gasterij de Waldwei geweest? Deel je ervaringen!

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Vandaag een Kerstbuffet gegeten in dit restaurant. Het eten was goed, ruim voldoende porties en de bediening uiterst vriendelijk. Groente e.

Er is een ruime parkeergelegenheid dus gewoon een keer bezoeken! Je krijgt genoeg verschillende groeten, aardappelen in een aantal verschillende vormen bereid en een heerlijk stuk vlees van prima formaat. Ontdek de ouderwets gezellige gerechten van Eetcaf Restaurant 't Kofschip en laat u verrassen door de lunch- en menukaart, restaurant aan de waldwei.