Weer hurghada december

Geplaatst op: 22.02.2021

De onderstaande grafieken geven je snel alle reis- en weersinformatie over het Egyptische paradijs Hurghada: de gemiddelde temperatuur, het aantal zonuren, de gemiddelde zeetemperatuur en eventuele neerslag. Omdat de lucht vrijwel continu strak blauw is, maakt dat ook de zee mooier van kleur en zorgt het ervoor dat het zonlicht diep doordringt in de zee.

Hurghada weer in maart In maart klimmen de temperaturen geleidelijk omhoog.

Met maximumtemperaturen van 24 graden is het echter nog relatief warm. Kies je ervoor om in november op vakantie te gaan naar Egypte, dan kun je je verheugen op warme temperaturen tot 28 graden. De temperatuur loopt op, maar het is nog uit te houden.

Regen is een zeldzaamheid, de zon schijnt uitbundig en het is aangenaam warm zonder te heet te worden. Hoeveel inwoners heeft Hurghada? Klimaat Hurghada Hurghada heeft een woestijnklimaat. Weer Hurghada in de wintermaanden Heet in de zomer en bar en boos in de winter?

Aantal sterren, weer hurghada december. Vink dan compleet aan en ga akkoord. Wil je in mei op vakantie, dan is Hurghada niet misplaatst op je favorietenlijst! Het weer en klimaat van Hurghada is geschikt voor een zonvakantie. Marsa Alam in december.

Midden december in Hurghada Half december dalen de temperaturen lichtjes, zodat de ochtenden soms wat frisser zijn.

Klimaat in Hurghada

Het weer is het hele jaar door warm met temperaturen tussen de 20 en 30 graden Celsius. Klimaatinfo van Hurghada. In juli en augustus is het hoogseizoen in Hurghada en betaal je de hoofdprijs voor je vakantie. Overdag bereikt de thermometer in de koudste maanden januari en februari nog steeds maximumtemperaturen van 24 graden Celsius.

Op z'n koelst is het water graden, op z'n warmst wordt het water maar liefst 28 en soms 29 graden.

  • Er is een foutenmarge en deze prognoses moeten alleen als algemene informatie worden beschouwd. CDV was hier in januari.
  • Er valt in mei op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Hurghada. De watertemperatuur ligt rond de 23°C.

Zelfs in de winter, wordt het in Hurghada nog geregeld 30 graden Celsius, weer hurghada december. Hurghada weer vrijdag 6 december De koudste maand van het jaar is januari met de hoogste gemiddelde temperatuur van 22 graden en dieptepunten van 12 graden. Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update. Ook weer hurghada december de prijzen voor vakanties op een lager punt dan in de zomer.

Klimaattabel voor Hurghada

Einde december in Hurghada Een warmere temperatuur bevordert de hele dag een comfortabele warmte. Er valt in januari op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Hurghada. In feite hoef je dit soort vakantieresorts niet te verlaten om een hele goede vakantie in Hurghada te vieren.

Hurghada heeft een woestijnklimaat. Hurghada weer woensdag 25 december weer hurghada december Het weer in augustus: De heetste maand van het jaar voor Hurghada, temperaturen zakken niet onder de 25 graden.

Klimaat Hurghada oktober Gemiddeld is het maximaal 30C in oktober in Hurghada en minimaal rond de 24C. Leuk dat je Waarschijntdezonwel.

Klimaatcijfers

Door de ligging van de badplaats is het mogelijk om hier het hele jaar door te zwemmen. Kies je ervoor om in november op vakantie te gaan naar Egypte, dan kun je je verheugen op warme temperaturen tot 28 graden. Wie temperaturen boven de 30 graden liever uit de weg gaat, kan beter de zomermaanden juli en augustus beter vermijden.

Gemiddeld is het maximaal 34°C in augustus in Hurghada en minimaal rond de 28°C.

Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers weer hurghada december je update. Inderdaad, in de hoogzomer, de dagen zijn helder en de temperaturen van de dag. Deze maand is gunstiger als de hoogzomer maanden. Klimaat Hurghada augustus Gemiddeld is het maximaal 34C in augustus in Hurghada en minimaal rond de 28C. De beste reistijd voor Hurghada  is van april tot en met november. Door de ligging van de badplaats is het mogelijk om hier het hele jaar door te zwemmen, weer hurghada december.

Hurghada heeft een woestijnklimaat.

Vakantie in Hurghada

Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren. Klimaatinfo van Hurghada. Spreekt men Engels? Het gemiddelde klimaatcijfer voor Hurghada is een 9,6.

Linda was hier in januari. De temperaturen van 30 tot halverwege de 30 graden houden aan tot ver in oktober. Hurghada aanbiedingen.