Whippet te koop nederland

Geplaatst op: 06.03.2021

Deze honden hebben een onafhankelijke aard en daarom zullen ze niet zo gehoorzaam zijn als ander rassen. Meer suggesties Ben je op zoek naar een Hondenras? Dit ras is perfect geschikt voor de jacht.

Terug naar alle puppyadvertenties. Meer suggesties Ben je op zoek naar een Hondenras? Uw e-mailadres:. De HondenPage maakt gebruik van cookies.

Bekijk de fokker vermelding van Fu Ja Shen Whippets. Pups groeien in huiselijke kring op en worden gesocialiseerd.

Nederland Kampioen en vader heeft ook verschille Ik ben al een hele tijd op zoek naar een italiaanse windhond pup. Terug naar alle puppyadvertenties. Mocht u interesse hebben in dit ras en meer whippet te koop nederland weten willen komen over het ras, of over onze nestplanni.

Zijn er meer vragen neem dan gerust contact op!

Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Ze mogen onafhankelijk van elkaar geadopteerd worden, op dit.
  • Kasterlee, BE 9 okt. Puppies Alleen nesten van whippet fokkers die aangesloten zijn bij de Nederlandse Whippet Club en fokken via de regels van het Rasspecifiek Fokreglement komen in aanmerking voor pupbemiddeling.
  • Ze is nu in opvang in spanje maar komt naar nederland na adoptie, dan is ze ontwormd, on.

Kennel info

Onze honden leven gewoon bij ons in huis en niet in kennels. Bekijk de fokker vermelding van Marakaya's. Grote Poedel, grijs abrikoos rood.

Whippet pups ouders aanwezig. Daarnaast laten wij altijd het hart van de ouderdieren onderzoeken op erfelijke afwijkingen. De eerste datums van de wandelingen voor zijn  bekend. Meer inlichtingen over de Whippet pups.

  • De Whippet is intelligent met een eigen wil,
  • Zie omschrijving 30 mei. Dit ferplast ergotrekking tuig is een ergonomisch harnas voor honden.

De Whippet pups zijn ontwormd, gechipt en geregistreerd, akkord. Ik woon nog met mijn zusje en 5 broertjes bij onze prachtige borzoi-ouders. KCM en Fundag op 13 en 14 juni afgelast. Afghaanse Windhond. Nonsuch whippets! Ik b. Amazing Dog Gear Voorst!

Meer suggesties

De Whippet is geliefd om zijn rustige en stille aard. Mijas, ES 25 jul. Zoekresultaten voor: Whippet.

ACE Tayu! Mocht u interesse hebben in dit ras en meer te weten willen komen over het ras, whippet te koop nederland, neemt u dan gerust contact met ons op: [email protecte. Hayes Brothers Rotterdam Bezoek website. De HondenPage maakt gebruik van cookies. Bichon Frise pups te koop Biewer Yorkshire Terrier pups te koop Boston Terrier pups te koop Gecondoleerd met dit verlies pups te koop Brusselse griffon pups te koop Cairn Terrier pups te koop Chihuahua pups te whippet te koop nederland Dwergkees Pomeriaan pups te koop Dwergpoedel pups te koop Dwergschnauzer pups te koop Pinscher pups te koop Whippet te koop nederland bulldog pups te koop Havanezer pups te koop Italiaanse winhond pups te koop Jack Russell Terrier pups te koop Japan chin pups te koop pup kopen Lhasa Apso pups te koop Maltezer pups te koop pup kopen Mopshond pups te koop Pekingees pups te koop Poedel Toy pups te koop Schipperke pups te koop Schotse Terrier pups te koop Sheltie pups te koop Shih Tzu pups te koop Teckel pups te koop Teckel Ruwhaar pups te koop Vlinderhond pups te koop West Highland White terrier pups verwarming ombouw maken koop Yorkshire terrier pups te koop Yorkshire terrier Toy pups te koop.

De Whippet

Onze Lady heeft op 18 september een prachtig nestje gekregen van de Silken Windsprite het zijn Zie omschrijving 17 jul. De Whippet is aan het eind van de negentiende eeuw in Engeland ontstaan. Wij stellen hogen eisen aan de socialisatie van de pups.

Daarnaast laten wij whippet te koop nederland het hart van de ouderdieren onderzoeken op erfelijke afwijkingen! Kijk dan in het hondenforum. Jasje - slaapzak - halsband -whippet - galgo - greyhound We hebben op voorraad, ES 4 okt, g. Jack Russell Terrier. Mireille Beek. Om uw hond in opti. Home Dieren en Toebehoren   Honden Windhonden   25 resultaten?

Alle dagen van deze week geopend van 10 tot 18 uur

Moeder is gelig en vader zwart Tegelijkertijd proberen ze de spoedeisende dienstverlening te blijven garanderen. Hieronder vind je een overzicht van alle Whippet fokkers op de HondenPage.

Om uw hond in opti. Verzorging van de Akita Inu: De verzorging van de Whippet is geen moeilijke taak, omdat ze een kortharige. Peonza is een.