Christelijke wensen voor een bruidspaar

Geplaatst op: 08.09.2020

Maar samen kun je een tegenstander aan. We hebben  gasten en 3 leden online. Micha Verstuur kaart.

Geschreven door Vliet, Cor van. Het huwelijk. In de Bijbelteksten op deze pagina wordt het huwelijk niet altijd letterlijk genoemd, maar gaat het wel vaak over relaties en trouw. Kies een tekst dat gaat over de liefde als een prachtige huwelijkswens.

Een tweede keer.

Doe inspiratie op uit de Bijbel of christelijke muziek. Het is soms lastig om een mooie originele christelijke huwelijkswens op te schrijven op bijvoorbeeld een kaart. De man en vrouw beloven elkaar eeuwige trouw en sluiten een verbond met God en elkaar. Geschreven door Dorlas, buren en buitenlanders, christelijke wensen voor een bruidspaar. Word abonnee.

Vorige    1  2   Volgende. We hopen dat deze pagina met Bijbelteksten huwelijk je dan ook goed van dienst zal zijn.

Een persoonlijke keuze

Spreuken Mogen liefde en trouw je nooit verlaten, wind ze om je hals, schrijf ze in je hart. Zolang de trouw door liefde wordt gevoed is jullie levensboom gezond en groeit hij goed. Christelijk geloof. Songtekst  Er zijn genoeg Christelijke nummers met prachtige teksten.

Geschreven door Polderman, Erik.

  • Geschreven door Klaauw, Aad van der. Er kunnen bijvoorbeeld persoonlijke liederen gezongen worden, er kan een mooi christelijk gedicht worden voorgedragen of de preek wordt door het huwelijkspaar zelf uitgekozen bijbeltekst gehouden.
  • Geschreven door Roode-Blankestijn, Jannie. Voor een tiener.

Bovenstaande trouwtekst uit de Bijbel is te koop als christelijke trouwkaart in onze webshop. Geschreven door Beck, Marian van der. Geschreven door Veen-Niemeijer, Niels. Bijbeltekst op een tegeltje. Prediker .

Trouwen in de kerk

Het nieuwe leven. Psalm Verstuur kaart Geloofd zij de Heere; dag bij dag overlaadt Hij ons. Deze blog is geschreven door Roelien Smit, vertaler en bijbelwetenschapper bij het Nederlands Bijbelgenootschap. Op avontuur.

Iedereen die in liefde leeft, hoort voor altijd bij God? Geschreven door Beck, Niels! Samen voor altijd. Reageer dan hieronder. Negen inspirerende teksten voor bij een huwelijk Veel mensen krijgen een bijbeltekst mee als ze gaan trouwen. Bijbeltekst op een tegeltje.

Christelijke huwelijkswensen en meer informatie

Die God is onze Zaligheid. Efeziërs Mannen, heb uw vrouw lief, zoals Christus de kerk heeft liefgehad en zich voor haar heeft prijsgegeven.

Bijbel in Gewone Taal.

Heb je inspiratie nodige voor een christelijke huwelijkswens. En God blijft voor altijd in hem. Bijbelteksten Huwelijk Dagelijkse Broodkruimels Bijbelteksten huwelijk. Genade en glorie schenkt de HEER, zijn weldaden weigert hij niet aan wie onbevangen op weg gaan, christelijke wensen voor een bruidspaar.

Toon 5 10 15 20 25 30 50 Alle. Vorige    1  2   Volgende. Over het revisiewerk. Jeremia Geschreven door Polderman, Erik. Het woordje 'wij'.

Bijbelteksten over het Huwelijk?

Geschreven door Werners, Elle. Twee lege handen. Marcus En die twee zullen één worden, ze zijn dan niet langer twee, maar één. Blijf ver weg van alles wat slecht is, en houd vast aan alles wat goed is.

Jij en Ik. Onze trouwdag triolet. Profetien zullen verdwijnen, Atie, klanktaal zal verstommen.