Reserveren q park wildlands

Geplaatst op: 20.02.2021

Met onze 1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Ik heb een kortingsbon die ik moet inwisselen bij de kassa Reserveer ook dan van tevoren je dag van bezoek via wildlands. Deze plaats staat natuurlijk bekend om Wildlands Adventure Zoo, de dierentuin die onlangs geheel vernieuwd is.

Download de gratis Parkmobile app voordat je gaat parkeren. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving van het park.

Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Lees meer over hoe het werkt in de bevestigingsmail of op onze website. Dit kan via www. Geen toegang. Kun je op de bonnefooi naar het park komen?

Met onze 1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Slim parkeren reserveren q park wildlands mobiel parkeren. Hoe verzilver ik mijn korting. Alle restaurants en terrassen zijn tot nader order gesloten.

Ja, alle bezoekers dienen vooraf een plaats te reserveren.

Berichtnavigatie

Vanaf wanneer tot wanneer is mijn ticket geldig? Garages in {{ activeLocation. Voor glutenvrije producten en vegetarische producten kun je terecht bij de volgende restaurants:.

Als u deze informatie niet wilt ontvangen, dan kunt u deze knop uitschakelen. De kaarten kunnen ook aan de kassa worden gekocht en vervolgens cadeau gegeven. Vaar per boot door de jungle, maak kennis met de olifantenfamilie en bezoek de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen.

  • Vanaf wanneer tot wanneer is mijn ticket geldig? Ja, vrijwel het hele park is open.
  • Het maximum aantal toe te laten gasten per dag is gereduceerd om aan de anderhalve meter afstand tussen huishoudens te kunnen voldoen. Dit geldt dus ook voor abonnementhouders.

Ja, alle bezoekers dienen voorafgaand aan het bezoek een plaats te reserveren. De Arctic 1 is nog gesloten. Op de dag van je gereserveerde bezoek kun je bij de kassa je entreeticket s met korting aanschaffen. Wanneer wil je parkeren. Getraind personeel is zichtbaar aanwezig reserveren q park wildlands wanneer nodig uitleg te geven. Er zijn dus geen horecamogelijkheden op het park.

Mobiel parkeren met Parkmobile {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Zie hoe het eraan toegaat in de dieetkeuken en bij de pluktuin, kijk toe hoe de olifanten hun verzorgingstraining krijgen én ga langs bij het winteronderkomen van de nijlpaarden. Maar Emmen heeft meer. Geen toegang.

Dit kan via  www. Wat zijn de parkeertarieven. Veelgestelde vragen Coronamaatregelen Bezoeken Algemene vragen Abonnementen? Hebben jullie rolstoelen, buggy's of bolderkarren te huur.

Reserveer van tevoren je dag van bookmarks chrome exporteren via wildlands.

Met de auto naar WILDLANDS

Na het reserveren ontvang je een nieuw entreeticket. Wanneer wil je parkeren? Is het hele park open? Met een ticket betaal je de gewone tarieven! Kies een moment.

Garages in activeLocation? Je kunt hier controleren tot wanneer je abonnement geldig is. Dit kan niet aan de kassa.

Hoe lang oven voorverwarmen lasagne kunt dan een keuze maken uit de beschikbare data!

Entreekaarten zijn via onze website te bestellen en je geeft de E-voucher cadeau. Zijn de toiletten op het park geopend. Ja, vrijwel het hele park is open, reserveren q park wildlands.

Heb je een vraag?

Attracties als Rimbula River en Serenga Safari zijn wel open en de shows in het Norticatheater en de Jungle Arena gaan door, met aanvullende maatregelen om te voldoen aan de anderhalvemetersamenleving. Laat het ons weten. Breng een bezoek aan de wasberen en stinkdieren in het de nieuwe Raccoon Creek.

Lees hier hoe: Lees meer Ik heb al een ticket via een derde partij  Met de numerieke barcode van het reeds gekochte ticket kun je je aanmelden via wildlands!

Ontmoet reserveren q park wildlands jouw favoriete sterren van dichtbij? Dit geldt dus ook voor abonnementhouders.