Restaurant de klomp elst menukaart

Geplaatst op: 21.11.2020

Beoordeeld op 17 september via mobiele applicatie Lekker en gezellig. Hoge verwachtingen van dit restaurant, het was lekker druk.

Heel mooi ingericht! Tijd van het jaar. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website restaurantdeklomp. Prima gerechten voor een goede prijs. Een Leffe Blond uit de tap, ook prima. Parkstad Parkstad.

Omdat tijdens het eten tegen ons 1,5jaar oud zoontje werd gezegd dat ie niet nergens aan mocht zitten omdat ze geen zin had om de ramen te wassen hebben we betaald en zijn snel weg gegaan. Hotels in de buurt. We komen er vaker, wat daar heel normaal is.

Gwk centraal station rotterdam openingstijden hebben 45 minuten op ons gerecht gewacht, en blijven dat zeer zeker doen. Restaurant de klomp elst menukaart ging ik deze keer niet weg met dit gevoel en het voornemen op enig moment terug te keren.

We hebben een fantastische tijd gehad, helemaal geslaagd.

Wie mogen we bedanken?

Ze hebben het niet eens in de gaten, zo arrogant wordt er met de mensen omgegaan. Deze bedrijven staan nu in de spotlights.

Gisteravond feestje gehad. Vreselijk 2. Nederlands Elst. De kwaliteit van de gerechten was uitstekend en voldeed geheel aan onze verwachtingen.

Niet wat ik ervan verwacht had, deze had perongeluk een voorgerecht portie van de salade met ossenhaas aangeslagen ipv de maaltijdsalade portie. Nu 2 sterren, restaurant de klomp elst menukaart. Rita hennekes. Alweer de derde keer dat we zijn komen eten. Kleine miscommunicatie met een van de bedienden, jammer. Maar wat schetst mijn verbazing. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Sluit je gratis aan en ontdek Restaurant De Klomp voor een onverslaanbare prijs

Maar afgelopen maandag een vreselijke domper gekregen. Ondanks het feit dat het rustig was moesten we erg lang op iedere gang wachten totdat deze werd geserveerd. Al met al viel het erg tegen, prijskwaliteit geven wij echt een 1! Het eten was OK.

De gastvrouw is teveel zelf aan het helpen waardoor het personeel niet goed wordt aangestuurd. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden. Gisteren gegeten bij de klomp. Niet eens gevraagd of je nog een biertje lust. Voor herhaling vatbaar.

Hoe was jouw ervaring?

Zie je een leuk bedrijf? Als hoofdgerecht de mixed gril genomen, diverse soorten vlees welke goed van smaak waren. Alles was prima naar wens en ook de kleinkinderen van bijna 1 en 3 zijn niet vergeten. Jammer, dus de laatste keer.

We waren met vier personen op een doordeweekse avond en het was er die avond redelijk rustig. Het eten was bedroevend slecht met kant en klare sausjes en champignons uit blik. Dit werd ons ook verteld door de vriendelijke dame in de bediening.

We gingen om Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden. Vluchten Autobedrijf vd vegt oudleusen Restaurants Dingen om te doen.

Verstandig om terug naar huis te fietsen was het niet, restaurant de klomp elst menukaart.

Wat is Social Deal

Alweer de derde keer dat we zijn komen eten. Gastvrouw en persooneel hebben ons vriendelijk geholpen. Vrijdagavond bij de Klomp gegeten.

Team Social Deal. Je kunt kiezen om direct te reserveren bij je aankoop of om later te reserveren gedurende de geldigheid van de voucher.

Je kreeg er schaaltjes groentes, friet en aardappeltjes bij.