Samsung galaxy touchscreen werkt niet

Geplaatst op: 23.10.2020

Als je niet weet hoe je de telefoon moet resetten, kun je ons artikel lezen: hoe kan je Samsung Galaxy S20 opnieuw instellen. Wil je ons feedback geven over je Surface?

Hallo Baarsha, Ah op die manier. Zie voor meer informatie over een back-up van je gegevens Back-up van de gegevens op je Surface. Galaxy A Gebruik de volgende tabel om te bepalen welke rapportage-optie geschikt is voor je situatie. Wat kan ik nu nog doen.

Je kunt de simkaart toch uit de Samsung Galaxy S6 halen voordat deze meegenomen wordt en dan in je S7 gebruiken of heb je deze ergens anders voor nodig. Bedankt voor uw feedback. Galaxy S7 Edge, samsung galaxy touchscreen werkt niet. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

David Vandaag komt samsung mijn S6 ophalen voor reparatie.

Met een rekenmachine-app kunt u eenvoudige tikken op het display testen met de schermrotatiefunctie kunt u de tablet in alle richtingen controleren Een maps-app kan ondertussen worden gebruikt om problemen met slepen en pinch-to-zoom te bepalen. Mensen met aanraakgestuurde pc's gebruiken aanraakbewegingen, gebruikers zonder aanraakapparatuur moeten de muissnelkoppelingen leren, gevorderde gebruikers gebruiken sneltoetsen op het bureaublad en nieuwe sneltoetsen op de opdrachtregel, en
  • Prima service. Tip: Als het touchscreen nog steeds niet reageert nadat u de telefoon opnieuw heeft opgestart, bekijkt u meer informatie over hoe uw telefoon kunt terugzetten op de fabrieksinstellingen hieronder.
  • Deze methode herstelt de fabrieksinstellingen van het apparaat. Dus als je de SD-kaart verwijdert , kun je zien of het een app is die het probleem veroorzaakt.

1. Maak meer RAM beschikbaar

Nadat u de problematische app heeft verwijderd, kunt u de andere verwijderde apps opnieuw installeren. Wil je ons op de hoogte houden hier? Doe dit ook voor een aantal seconden houd ongeveer 10 seconden aan. Galaxy S5. Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Lijn het scherm opnieuw uit Alleen uitvoeren als u een apparaat hebt dat niet meer onder de garantie valt en niet het geld heeft om te betalen voor professionele reparaties!

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Wil je ons feedback geven over je Surface. Ga naar Oplossing 5. Oplossing 5: Surface terugzetten of opnieuw instellen of een USB-herstelstation maken en gebruiken!

De eerste plaats waar je moet kijken is YouTube.

Meld je aan

We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren. En eventueel benodigde reparaties kunnen we vaak al binnen 30 minuten uitvoeren in 1 van onze repair stores! Typische Samsung touchscreen problemen zijn ook blanke of zwarte schermen of stipjes die op het scherm verschijnen. Dan liggen er altijd redelijk goede apparaten klaar.

Tip: Als het probleem wordt veroorzaakt door een app die u heeft gedownload en u deze app opnieuw installeert, samsung galaxy touchscreen werkt niet, interessante informatie en het laatste nieuws. Problemen oplossen voor Android Problemen met hardware Problemen oplossen met een scherm dat niet goed werkt op Android.

Beoordelingen van gadgets, kan het probleem zich opnieuw voordoen, selecteer je de koppeling aanbevolen oplossing. Schakel Ontwikkelaarsopties uit. Als deze overeenkomt met je probleem.

Hoe repareer je het touchscreen van je Samsung Galaxy S20 als het niet meer reageert?

De beste manier om hiermee om te gaan is in iOS 6 en lager om te dubbelklikken op de startknop om de geopende apps weer te geven en houd er vervolgens een vast om het kruisje in de rechterbovenhoek weer te geven.

Verzenden Nee, bedankt. Galaxy Note 10 Plus. Als helemaal niets werkt, komt dat waarschijnlijk door de hardware.

  • Find my phone werkt niet want alles zit vast.
  • Gaat je scherm wel aan, maar werkt het nog steeds met haperingen?
  • Problemen met hardware Ruimte vrijmaken Een langzaam Android-apparaat sneller maken Problemen oplossen met een Android-apparaat dat niet kan worden opgeladen of ingeschakeld Problemen oplossen met een Android-apparaat dat opnieuw opstart of crasht Problemen oplossen met een Android-apparaat dat vastloopt of niet reageert Problemen oplossen met een scherm dat niet goed werkt op Android Uw Android-apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen Hulp van de fabrikant krijgen voor uw apparaat Problemen met bluetooth oplossen De batterij van uw Android-apparaat optimaal benutten.
  • Ten eerste bekijken we verschillende tips om het touchscreen van je Samsung Galaxy S20 te repareren.

Wil je ons op de hoogte houden hier. Tekenen met een pen werkt niet! Bedankt voor uw feedback. Als je ze loslaat, zou het toestel opnieuw moeten opstarten.

Kan ik hier ook een nieuwe nano kaart voor vragen. Wanneer het niet lukt kun je een kijkje nemen in dit forumtopic. Als je samsung galaxy touchscreen werkt niet controleren of deze oplossing het probleem heeft opgelost, open je met een aanraakgebaar een toepassing zoals Microsoft Edge of een webbrowser.

Waarom het aanraakscherm van uw tablet niet reageert

Als deze overeenkomt met je probleem, selecteer je de koppeling aanbevolen oplossing. Galaxy A9. Je moet dus het scherm van je Samsung Galaxy S20 schoonmaken met een zachte doek voordat je opnieuw probeert het touchscreen te gebruiken. Nagaan of het probleem door een app wordt veroorzaakt Belangrijk: Ga naar de supportsite van de fabrikant van uw apparaat voor meer informatie over hoe u de veilige modus in- en uitschakelt.

Het kalibreren van het display van uw tablet kan veel detectieproblemen met touchscreens oplossen? Hoi Baarsha, Je hebt nu dus weer het probleem waar we in dit topic als eerste mee zijn begonnen. Related Posts.