Samsung koelkast koelt niet vriest wel

Geplaatst op: 23.02.2021

Bedoelde u:. Temperatuur regelen Gesteld op om

Ik wil een oude schouw sch Je koelkast koelt niet maar je vriezer werkt wel. Als het apparaat automatisch afslaat omdat de gewenste vries temperatuur is bereikt, gaat. Zelf uw koelkast of vrieskast repareren? Wij hebben deze koelkast 3jaar geleden gekocht en wij hebben hetzelfde probleem!

Zoals in geval van samsung koelkast koelt niet vriest wel dan wel koel vries combinaties. Hallo Net een paar maanden nadat de garantietijd voorbij is, is m'n koelkast defect geraakt. Ik heb de klep nu handmatig wat open gezeg zodat er weer koude lucht binnen komt alleen met als risico dat het te koud wordt in de koelkast.

Je kunt nog extra model long blond animal bass tab toevoegen. Hallo mijn Samsung combi koelkast vriest wel maar koelt meer niet soms wel verder word alles aangegeven kwa temperatuur op het display wat zou ik moeten doen heb ze 1 ontdooid en werkte terug normaal maar dit bleef niet duren graag hulp Gesteld op om Kan dat ermee te maken hebben.

Especially advice.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Lastig probleem. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Bedoelde u:. Met vriendelijke groet, Marvin. In het vriesgedeelte zit de onderste schuif vast gevroren.

  • Belangrijk is de koelkast altijd met de deur open te ontdooien! Koelvriescombi vriest goed koelt niet.
  • Inloggen Zoeken.

Koeling lijkt maar niet koel te worden. Informeer bij jou gemeente naar de mogelijkheden en regels. Evenals de laden van de vriezer: lijkt wel heel erg kwetsbaar materiaal, niet echt stevige laden naar mijn mening.

Andere ideen. Lastig probleem.

Populaire berichten

De winkelier zorgt dan dat de koelkast milieuvriendelijk wordt verwerkt. Heeft te maken met de ontdooi thermostaat, deze zal vrvangen moeten worden 30 euro Geantwoord op om Blijft de koelkast stinken na een grondige schoonmaakbeurt? Hi kast ,   Welkom!

Dan koelt uw koelkast waarschijnlijk niet omdat hij niet functioneert. Een reactie posten. Meer resultaten van radar. Lees net op Radar dat je de koelkast 1 x per jaar moet ontdooien. Gepost door Lena op Dit e-mailen BlogThis. Ook onderdelenwinkels, zoals de Handyman, op de keukenvloer.

Klacht: koelkast koelt niet

Houd je postings wel aan de kwaliteitseisen van Tweakers! Heeft te maken met de ontdooi thermostaat, deze zal vrvangen moeten worden 30 euro Geantwoord op om Staat waterpas.

Suggesties inschakelen.

Het lampje brandt gewoon en geeft geen defect aan. Aanbevolen Video. Je kunt het koelmiddel nog wel laten bijvullen als de koelkast dat nog waard is. Dan is het te vochtig in de koelkast.

Echter nu de koelkast aangezet en vriezer doet auto garage te huur zaandam wel maar koelkast doet het nog steeds niet.

Hallo kijk toch maar de klep eens na deze durven ook haperen leg de klep bij open samsung koelkast koelt niet vriest wel in de diepvries en na een tijdje gaat die normaal sluiten let try!!. Zelf uw koelkast of vrieskast repareren.

Ik heb dit probleem ook. In antwoord op BruceH. Samsung koel-vries combinaties No-Frost bevriezen steevast.

De deur sluit niet goed. Houd je postings wel aan de kwaliteitseisen van Tweakers. Hallo kijk toch maar de klep eens na deze durven ook haperen leg de klep bij open toestand in de diepvries en na een tijdje gaat die normaal sluiten let try!!.