Samsung touchscreen werkt niet

Geplaatst op: 21.02.2021

We raden u aan om duidelijk te maken welke stappen u heeft ondernomen om de problemen met het touchscreen op te lossen, misschien door een notitie te maken van welke van de vijf stappen hierboven u probeerde. Heb je de simkaart er inmiddels uit gehaald? Problemen met hardware Ruimte vrijmaken Een langzaam Android-apparaat sneller maken Problemen oplossen met een Android-apparaat dat niet kan worden opgeladen of ingeschakeld Problemen oplossen met een Android-apparaat dat opnieuw opstart of crasht Problemen oplossen met een Android-apparaat dat vastloopt of niet reageert Problemen oplossen met een scherm dat niet goed werkt op Android Uw Android-apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen Hulp van de fabrikant krijgen voor uw apparaat Problemen met bluetooth oplossen De batterij van uw Android-apparaat optimaal benutten.

Galaxy S - serie. Galaxy Note 10 Plus. Om uit te sluiten dat het niet je hardware is die een defect heeft, kun je met de Samsung Members app checken of het touchscreen naar behoren werkt. Fixers heeft jarenlange ervaring in het repareren van smartphones en tablets.

Galaxy Note 3. Hoi baarsha. Hi Chris Welkom op ons Forum!

Als je niet weet hoe je de telefoon moet resetten, kun je ons artikel lezen: hoe kan je Samsung Galaxy A71 opnieuw instellen. Misschien is samsung touchscreen werkt niet beste plaats om problemen met schermreacties op te lossen, om meer systeem-RAM beschikbaar te maken.

Ik kan niet meer ontgrendelen. Was locatie van telefoon achterhalen nuttig. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Hey Baarsha, kunt u deze in de onderstaande opmerkingen delen.

Find my phone werkt niet want alles zit vast.

Wat moet je doen als het touchscreen van je Samsung Galaxy A71 nog steeds niet werkt?

Hoe kan ik dit verhelpen? Dan is het geen duo card meer maar een tro-card. Galaxy S9. We adviseren niet om deze stap lichtvaardig te nemen; zo ook zoveel mogelijk onderzoek uitvoeren voordat u uw tablet openbreekt zoals ik deed hoe ik de SSD in uw Windows 8-tablet moest vervangen of upgraden Hoe de SSD in uw Windows 8-tablet te vervangen of bij te werken Met minder dan 4 GB aan opslagruimte op mijn Windows 8-tablet - en de meeste nuttige toepassingen, cloudopslag en games die op mijn externe USB 3.

Si vous continuez à utiliser ce site, nous supposerons que vous en êtes satisfait. Alleen uitvoeren als u een apparaat hebt dat niet meer onder de garantie valt en niet het geld heeft om te betalen voor professionele reparaties!

Of lukt het verwijderen van de simkaarten wel. Dat geplukt is lastig. Verwijder onlangs gedownloade apps n voor n om te achterhalen welke app de problemen veroorzaakt. Laat je samsung touchscreen werkt niet of je toestel weer aan gaat. U moet mogelijk op Opnieuw opstarten  tikken op het scherm.

En zonder het touchscreen van je telefoon is het erg lastig om wat dan ook met je telefoon te doen.

Heb je de simkaart er inmiddels uit gehaald? Een handig middel om te controleren welke delen van uw beeldscherm werken en welke niet, is door een paar apps te gebruiken. Ja, het is een Samsung S6 Edge.

Galaxy A9. Android-gebruikers beschikken over een schat aan opties voor het vrijmaken van ruimte op tablets, zoals Memory Booster - RAM Optimizer, bureaublad? Je kunt dit allereerst proberen intratuin cadeaukaart primera de powerbutton 10 seconden ingedrukt te houden.

Ik werk inmiddels niet meer bij T-Mobile, samsung touchscreen werkt niet. Wat vreemd dat je touchscreen niet meer werkt! Eigenaars van Windows 8-tablets kunnen hun apparaten opnieuw samsung touchscreen werkt niet door het Charms-menu te openen Elke Windows 8-snelkoppeling - G.

Vond u dit antwoord nuttig?

Galaxy J7 alle jaartallen. Misschien kunnen zij je daar nog helpen en anders kun je de telefoon direct achterlaten, jouw toestel wordt dan direct opgestuurd vanuit de winkel. Als helemaal niets werkt, komt dat waarschijnlijk door de hardware.

Galaxy S20 Ultra. Een app kan in strijd zijn met een functie op je Samsung Galaxy A71 met gevolg dat het touchscreen van de telefoon niet meer reageert. May 3, het is een Samsung S6 Ed. Samsung touchscreen werkt niet meer.

Dit kan even duren en in sommige gevallen opnieuw opstarten. Galaxy J5 alle jaartallen. Samsung touchscreen werkt niet S7 Edge. Ja. Hoe kan ik dit verhelpen.

Zet de veilige modus uit. Eigenaars van Windows 8-tablets kunnen hun apparaten opnieuw opstarten door het Charms-menu te openen Elke Windows 8-snelkoppeling - Gebaren, bureaublad, opdrachtregel Elke Windows 8-snelkoppeling - Gebaren, bureaublad, opdrachtregel Windows 8 heeft alles te maken met snelkoppelingen.

Neem contact op met de fabrikant van uw apparaat voor meer informatie. Galaxy J5 alle jaartallen.

Galaxy S10e. Ontwikkelaarsopties uitschakelen Belangrijk : De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Loop hiervoor even binnen bij je dichtstbijzijnde Fixers vestiging, zij helpen je graag.