Tampon inbrengen lukt niet meer na bevalling

Geplaatst op: 03.03.2021

Studio Noos. Lees hieronder de mogelijke oorzaken én hoe je van de pijn af kunt komen. Ik dacht dat dit wel beter zou worden, maar t gaat eigenlijk alleen maar slechter.

Nu kan ik ze weer normaal gebruiken gelukkig! Van Babywish In Zwanger worden 66 4 dagen. Mijn zoon is op 22 september ook met de zuignap geboren. Hier ook een maatje groter gepakt. Vraag volgen. Als het verwijderen van je tampon pijn doet, heeft de tampon waarschijnlijk niet genoeg bloed geabsorbeerd. Maar ik zou zeker eerst laten uitsluiten dat er niets anders aan de hand is, bijvoorbeeld een verzakking of zo.

Zoeken naar:. Dit betekent ook een nieuwe kennismaking met je nieuwe, veranderende lichaam. Meer tonen. Sorteer reacties van nieuw naar oud. Hallo, Ik herken dit probleem ook.

Hoi Ester, Ik heb er geen ervaring mee maar als je twijfelt maak dan een afspraak bij een gynaecoloog.
  • Topicstatus: Niet open voor verdere reacties. Maand 8.
  • Deze beetje subtiel weggewerkt, maar voelde me toen wel erg ongelukkig.

Waarom doen tampons pijn?

Bron: nl. Kan idd met een verzakking te maken hebben of je spieren zijn te gespannen Daarnaast gaat 1 cup tot wel 10 jaar mee. Dit kan het inbrengen van een tampon pijnlijk maken. Groeikalender Hoe oud is je kind?

Probeer het over een paar dagen weer en gebruik in de tussentijd maandverband. Als je recentelijk bevallen bent, kan het zijn dat het dragen van tampons nog pijnlijk is.

  • Voor het inbrengen van tampons is een beetje handigheid nodig. Ik had een sub-totaalruptuur en bij de gedachte aan een tampon of bijvoorbeeld tijdens de sex verkrampte ik helemaal waardoor een tampon inbrengen of sex erg moeilijk was.
  • De waardering van practicups. Lfs, mvtwee.

Lijntje of niet Van Dorientaju In Zwanger worden qute q five autostoel 3 dagen. Misschien menstrueer je nog onvoldoende om een tampon gemakkelijk in te brengen.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Homepage Jij en je menstruatie Je menstruatie verandert Na de geboorte. Ze hebben zelfs een echo van zn hersenen gemaakt omdat ze bang waren voor een hersenbloeding, wat er eerst niet zat. Meer tonen. Dit is zo pijnlijk en het lijkt net of er van tampon inbrengen lukt niet meer na bevalling in de weg zit, dit bleek godzijdank niet het geval en is hij helemaal gezond.

Weet jij het antwoord?

Het is nu wel iets verbeterd bij mij, maar het voelt niet meer zo fijn als eerst. Ik herken dit probleem, maar ik had dit maar 1 of 2 dagen per week. Gelukkig hoeft bij een tweede bijna nooit een zuignap gebruikt te worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Van Dorientaju In Zwanger worden. In Overig 6 2 dagen. Snap er niks van. Wachtwoord Wachtwoord vergeten. Je bekkenbodemspieren spannen zich aan en zorgen ervoor dat een tampon inbrengen pijnlijk is.

Tampon pijn bij verwijderen

Maand 3. Een andere mogelijk oorzaken is dat je de tampon niet diep genoeg hebt ingebracht. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Inlegkruisjes helpen om je schoon, droog en fris te voelen.

Zonder het gebruik ervan kunnen we je geen naar behoren werkende website bieden. Korting op vakanties. Zoeken naar:. Tussen je schaamlippen zitten twee gaatjes: van voren je plasgaatje.

Ik had zelf t gevoel pas veel later hoor, in t begin geen tampons gebruikt en pas na 6 w voorzichtig seks gehad wat ballenbak rotterdam zuid was dat er littekenweefsel zat of. En ik baal ook van de geluidjes die er soms uitkomen.

Je cyclus Je menstruatie verandert In de loop van je leven Na de geboorte Menstruatie in de overgang Kan ik 's nachts tampons gebruiken, tampon inbrengen lukt niet meer na bevalling.

Alternatief voor tampons: de menstruatiecup

Sowieso wordt afgeraden om in de zes weken na je bevalling inwendige menstruatieproducten te gebruiken in verband met infectiegevaar. Weet jij het antwoord? Week 2. Bij sommige vrouwen is de ingang van de vagina vernauwd door allerlei oorzaken, zoals het niet goed hechten van het inknippen of inscheuren na de bevalling of door een operatie aan de vagina.

Je moet sowieso eerst de kleinste soort tampons proberen en je ontspannen als je de tampon inbrengt. Ik baal er heel erg van, want heb niet echt zin om vanaf nu maandverband te moeten gebruiken. Als je twijfelt zou ik gewoon de gyn bellen.