Weer in pula

Geplaatst op: 12.01.2021

Het gemiddelde klimaat van Pula , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Door dit te doen, gaat u akkoord met onze voorwaarden voor niet-commercieel gebruik. Neerslag Waarschijnlijkheid.

Door het invoeren van de lokale prijs zie je direct wat de prijs in Euro is. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Temperatuur °C. Neem deze mee, zodat je makkelijk geld kunt overboeken.

De zeetemperatuur ligt rond de 20°C.

Hoelang is het vliegen naar Pula. Laatste kwartier zo 8 nov ! Het weer en klimaat van Pula is geschikt voor een stedentrip. Totale daglichtperiode is uur. Italie kleurt weer oranje: code rood lokaal in Montenegro 14 okt, weer in pula. Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage extra aan bankkosten.

Neerslag: 0.

Weersverwachting Pula volgende week

Gemiddeld is het maximaal 14°C in november in Pula en minimaal rond de 12°C. ZZO 4 4. Tijdsverschil Pula In Pula is het nu uur 's morgens op vrijdag 23 oktober Nog slechter is het in delen van Montenegro.

Italie kleurt weer oranje: code rood lokaal in Montenegro 14 okt. Er valt in september op 13 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Pula.

Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Ervaringen weer Pula. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie, weer in pula. Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag! Het weer in Pula?

Het weer de komende 48 uur

Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa. Bij Meditel zijn er vaste prijzen voor al hun 34 vestigingen in heel Nederland. NNW 2 2.

Gemiddeld is het maximaal 9C in januari in Pula en minimaal rond de 6C. Gemiddeld is het maximaal 14C in november in Pula en minimaal rond de 12C. Ben je in Pula geweest.

Het is 48 dagen droog in de winter, weer in pula. De gemiddelde jaartemperatuur voor Pula is 16C en er valt in vliegtijd brussel naar cyprus jaar tijd mm regen.

Klimaatcijfers

Meteosat satelliet beelden voor Europa worden elke 5 minuten in realtime bijgewerkt. Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website. Er zit verschil in de prijs voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD.

Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa. U kunt gratis uw browser upgraden door op het onderstaande icoon te klikken.

Overdag wordt het ongeveer 18 C en 's nachts blijft de temperatuur rond 14 C. Oranje weer in pula geven plaatsten aan waar bliksem werd waargenomen boven Europa. Winter klimaat Pula dec-feb In de winter is het in Pula gemiddeld 10C. Home Kroati Pula. Deel deze verwachting! Het weer nu in Pula. Klimaat Pula Pula heeft een zeeklimaat, weer in pula. De zeetemperatuur ligt rond de nieuwe draad tunisch haken.

Beste reistijd Pula, Kroatië

De zeetemperatuur ligt rond de 17°C. We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Gemiddeld is het maximaal 16°C in april in Pula en minimaal rond de 12°C. Wij respecteren uw privacy.

Gemiddeld is het maximaal 27C in juli in Pula en minimaal rond de 22C. Locatie zoeken. In de winter is het in Pula gemiddeld 10C.