Youtube werkt niet op ipad

Geplaatst op: 12.01.2021

Upgrade de laatste versie van de Adobe Flash Player en Shockwave. Geprobeerd om de YouTube app te verwijderen en weer erop, geen effect. YouTube Helpforum Forum.

Ik heb geen directe oplossing voor dit probleem. Ik denk ook dat het aan de app ligt. Als je veel tabbladen hebt openstaan in de browser, kan het helpen om ze allemaal te sluiten, behalve het tabblad dat je voor YouTube gebruikt. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Gerelateerde vragen waarom komen geminimaliseerde vensters bij sommige apps niet terug in de oude grootte? Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam youtube werkt niet op ipad email in te vullen. Sommige gebruikers ondervinden dat YouTube niet wordt geladen op hun iPad.

Je hoeft echter niet echt in paniek te raken. Probeer het nog een keer over een paar minuten?

We komen vaak dergelijke problemen tegen als YouTube werkt niet op een iPad. Wat de reden ook is, je wilt toch zeker dat het wordt opgelost. Waarom betalen?
  • Je gegevens hebben we opgeslagen.
  • Deze stappen bieden ondersteuning bij: Een video of game die niet wordt geladen Een video of game die leeg is Een grijs vak dat wordt weergegeven in plaats van een video of game Het vastlopen of crashen van Chrome tijdens het laden van een video of game Stap 1: Update Chrome Voor video's en games is soms de nieuwste versie van Chrome vereist.

Je datagebruik checken

Open de App Store op je iPhone of iPad. Veel plezier! Je aanmelden en je account beheren Accountinstellingen beheren Privacyinstellingen beheren Toegankelijkheidsinstellingen beheren Problemen met account oplossen. Koppel je modem los. Wachtwoord vergeten? Diverse keren de app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar helpt niet.

  • Diverse keren de app verwijderd en opnieuw ge├»nstalleerd maar helpt niet.
  • Overzicht Gebruikershandleiding Referentie Beoordeling Bedrijf.

De redenen waarom iPad YouTube niet werkt, kunnen er vele zijn. Gisteren de nieuwe IOS versie erop gezet, geen effect. Geef een like. Men kon YouTube video's op iPad geruime tijd perfect bekijken. Gebruikersnaam: E-mail:. Hieronder vind je enkele manieren om je iPad YouTube probleem bij het bufferen op te lossen.

Schermafbeeldingen

Alle rechten voorbehouden. Ja Nee. YouTube video's kunnen met de grootst mogelijke helderheid en flow worden bekeken.

Maak de selectie ongedaan voor alle andere soorten informatie die je niet wilt verwijderen. Feedback verzenden over Harde schijf volledig formateren. Kan ook geen YouTube filmpjes van Facebook meer zien, wel geluid? Communitie manager. Youtube werkt niet op ipad plezier. Helpcentrum Een probleem oplossen Video's bekijken Je account en instellingen beheren Een YouTube Premium-lidmaatschap afsluiten en beheren Je kanaal opzetten en laten groeien Inkomsten genereren met het YouTube-partnerprogramma Beleid, veiligheid en auteursrecht YouTube.

Stap 2: Reset je internetverbinding

Als de video of game niet werkt, wis je de browsergegevens. Verwijder ongewenste bestanden, cache, cookies en geschiedenis. YouTube start na update niet meer op op ipad4. Wil je advertentie- en trackervrij Computertotaal. Plaatsen antwoord Plaats antwoord.

Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Tik op Privacy Browsegegevens wissen. Dit token is niet meer valide! Klik ten slotte op "OK" om de conversie te starten. Steek de stekker van je modem weer in het stopcontact en wacht tot er geen lampjes meer knipperen, youtube werkt niet op ipad. Als je telefoon weer verbinding heeft, wordt je feedbackrapport naar ons gestuurd. In plaats marathon hoeveel km per uur verscheen er een bericht met de tekst 'Deze video is momenteel niet beschikbaar'.

Deel 2. De Beste Oplossing om een Niet Werkende YouTube Probleem op iPad Op te Lossen

Google Help. We onderzoeken een probleem waarbij Youtube traag is , maar ik denk dat dit een ander probleem is. Je hoeft echter niet echt in paniek te raken.

Wil je advertentie- en trackervrij Computertotaal. Verwijder ongewenste bestanden, cache. Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen.