Zalando betalen op rekening retour

Geplaatst op: 20.11.2020

En als het een melding zou zijn dat u voortaan alleen met creditcard kunt betalen, waarom staat er dan niet bij dat betaling met iDEAL ook niet mogelijk is? Blijkbaar kan hun betaalsysteem dat niet aan.

Heb al veel dingen besteld, zit vaak goed. Ik geloof wat Neodutchio verderop uitlegt, dat ik inderdaad teveel retour heb gedaan dat is het enige wat zou kunnen kloppen, alles wat Zalando beschrijft in hun voorwaarden komt niet overeen voor mij. Ik zou gratis retour omzetten in na pas 1 maand je geld terug Netjes een brief met betaaloverzicht gestuurd naar Intrum, maar daar wachten we nu al meer dan een maand op een reactie.

Dit vind ik zeker slecht want als een klant zo veel koopt van een bepaald bedrijf, waarom kun je niet eens helder antwoord geven op haar vraag mbt je service? Koop er dus niks meer.. Ik heb erg moeilijke maten en helaas zijn deze alleen in Nederland via Zalando te koop, niet in fysieke winkels anders had ik dat uiteraard gedaan.

Dat is dan, maar ook dit mocht niet baten, net als uw australian shepherd te koop. Ze zouden de klacht naar Calvin Klein doorsturen voor verbetering. Overigens als ik zelf niet hierover had gebeld had Zalando ook niet laten weten dat het geld daar word vast gehouden. Ik heb tegelijkertijd ook bij Wehkamp besteld. Ik heb drie verschillende browsers geprobeerd.

Mag zalando dit doen? Nooit problemen gehad met de betaling, tot een paar weken geleden. Jammer maar voor mij dus geen Zal;ando meer na jaren klant te zijn geweest.
  • Jarenlang tevreden klant geweest maar de laatste paar maanden is het een zooitje ,bestellingen worden pas na ruim 3 weken geleverd. Ik wil dat ze het verrekenen of alsnog terug sturen zoals ze hebben gezegd in hun mail.
  • Na 2 dagen, tot mijn schrik, zie ik dat de naad bij de veters los is gelaten. Heb je überhaupt de moeite genomen om naar de schermprint van TS te kijken?

Topantwoord

Als er niet meer via afterpay gekocht kan worden daalt het perentage retouren. Probeer eens een andere browser. Vind het ook erg jammer dat ze niet aangeven waarom deze optie niet meer mogelijk is. Of stuur je de spullen gebruikt terug.

Nooit achterstallige betalingen o.

Ik heb een klacht ingediend en ze zouden mij het verschil terugbetalen, maar doen het nu niet omdat ik de klacht binnen de 10 dagen had moeten doen. Ik heb net even een paar schoenen besteld en heb meerdere betaalopties, zalando betalen op rekening retour.

Ik heb dit probleem ook, alleen kan nog wel met ideal betalen! Vaker is er wel wat mis gegaan met bestellingen bij zalando. Neutraal 1.

Over Rechtswinkel.nl

Reviews   1. Je bent naar klantendienst en kunnen enkel zeggen dat de eerste mail en het papier in de doos verkeerd was. Ik heb altijd wat in mijn verlanglijstje staan! Het aantal retouren valt heel erg mee, aangezien ik weet wat ik nodig heb.

Als ik het uit Amerika zou bestellen, zalando betalen op rekening retour, hoge verzendkosten en heb ik alsnog een creditcard nodig, dag later krijg ik betaalherinnering dat ik 82 euro moet betalen?

Nu weet ik dat de dagwaarde eu is! Meerdere bestellingen gedaan bij Zalando. Mensen die een 42 en een 44 bestellen en n van de twee terugsturen leveren niets op. Koop hier nooit meer wat!!!!!. Maar als ik nu wil bestellen kan dit voortaan alleen met creditcard. Ik betaal het bedrag.

1.864 • Slecht

Goede service Trainingsbroek besteld bij Zalando, helaas ontstonden er na een paar dagen al kleine gaatjes in het stof. Jarenlang tevreden klant geweest maar de laatste paar maanden is het een zooitje ,bestellingen worden pas na ruim 3 weken geleverd. Ik lees dat dit de mogelijkheden kunnen zijn waardoor u niet op de gewenste wijze kunt betalen.

Betaal nou eerst je schuld maar eens af. Dus Zalando verbrand de jas liever heel erg milieuvriendelijk dan een stoelverhoger auto regels normale oplossing te bieden zodat ze tevreden klanten behouden.

Klantenservice wil ook niet meedenken. Ook retourneren is snel en simpel en nog steeds gratis. Maar aangezien ik moeder en zus heb met daar rekening op afbetaling en een in bewind denk ik dat achternaam de boosdoener is, zalando betalen op rekening retour. Echt een waardeloos bedrijf met een nog waardelozere klantenservice?

Het zou daar mee te maken kunnen hebben.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Dus Zalando verbrand de jas liever heel erg milieuvriendelijk dan een andere normale oplossing te bieden zodat ze tevreden klanten behouden. Ik begrijp best dat klanten die notoire wanbetalers zijn en klanten die er een gewoonte van maken belachelijk veel te retourneren je als ondernemer de das om kunnen doen.

Men wil liever niet vooruit betalen. Rapporteer Toon reacties 2.

Mail gekregen dat ik nog 60 euro moet betalen. Ze raden me aan om aangifte te doen, dat ik niet hoef te betalen zodra ik eem aangifte doe. Het probleem is dat Zalando de enige is met zalando betalen op rekening retour artikelen die ik nodig heb. En dan valt ook nog een brief in de bus van een incassobureau dat er inningskosten van 40 euro bijgeteld worden.