Apps delen met gezin android

Geplaatst op: 02.03.2021

Bevestig de Apple ID die u wilt gebruiken voor 'Delen met gezin' en zorg dat 'Deel mijn aankopen' is geselecteerd. Gezinsleden kunnen materiaal verbergen en verborgen materiaal kan niet worden gedownload.

Vraag hulp als u het gedeelde materiaal van uw gezin niet ziet.

U kunt heel makkelijk zien hoeveel ruimte iedereen gebruikt en u kunt altijd overstappen op een ruimer abonnement. Gezinsleden kunnen materiaal verbergen en verborgen materiaal kan niet worden gedownload. Informatie voor gezinnen Google Play-gezinsbibliotheek gebruiken. Nogmaals, dit is alleen als ze de gedeelde betaalmethode voor het gezin gebruiken om inhoud te kopen. De maximale tekenlimiet is

Informatie over het oplossen van fouten als u een gezinsgroep maakt? Muziek en Kiosk Aankopen via Play Muziek en Kiosk kunnen niet worden toegevoegd aan de gezinsbibliotheek! Meer informatie over hoe u aankopen aanvraagt en doet met 'Vraag om te kopen'. Schakel Gezinsbibliotheek in op de detailpagina van de content.

Zodra u het delen van aankopen hebt geconfigureerd, onmiddellijk beschikbaar voor alle anderen in. Standaard worden geschikte aankopen automatisch toegevoegd aan uw gezinsbibliotheek nadat u een gezinsgroep heeft gemaakt of lid bent geworden van een gezinsgroep, apps delen met gezin android.

Tik op 'Delen met gezin' en vervolgens op 'Configureer je gezin'.
  • De ontvanger kan de uitnodiging accepteren door deze te bekijken en vervolgens op 'Neem deel aan gezin' te tikken. U kunt heel makkelijk zien hoeveel ruimte iedereen gebruikt en u kunt altijd overstappen op een ruimer abonnement.
  • Als een gezinslid zijn eigen kaart al heeft ingesteld, kunnen ze er nog steeds aankopen mee doen.

Google Play Family Library in Nederland

Je kunt slechts deel uitmaken van één gezinsgroep, maar als je er een hebt gemaakt, kun je maximaal vijf andere leden uitnodigen om lid te worden via e-mail. Lees hoe u een Apple Watch configureert voor een gezinslid. Als u in-app-aankopen in een game heeft gekocht, krijgt u die aankopen terug nadat u de game heeft gekocht. U kunt heel makkelijk zien hoeveel ruimte iedereen gebruikt en u kunt altijd overstappen op een ruimer abonnement. Als een gezinslid zijn eigen kaart al heeft ingesteld, kunnen ze er nog steeds aankopen mee doen.

Log in voor extra supportopties om uw probleem snel op te lossen. Als u wat later aankomt bij een restaurant of als u wilt weten of uw kind op tijd was voor muziekles, kunt u de Zoek mijn-app   of de Berichten-app  gebruiken om te zien waar iedereen is.

U heeft een geldige creditcard om te gebruiken als gezinsbetaalmethode. Schermtijd en ander ouderlijk toezicht zijn ingebouwd, je kunt het zo instellen dat je aankopen van andere leden op de familiekaart moet goedkeuren, kunt u hun uitgaven bekijken en beperken. Tik onderaan op B ibliotheek. Nadat u Apple Cash voor hen hebt geconfigureerd, zodat gezinnen met kinderen aankopen. Tik onderaan op Bibliotheek. Publicatiedatum:   26 september U kunt een nieuwe gezinsgroep beginnen en personen daarvoor uitnodigen, of u kunt lid worden van de gezinsgroep van iemand anders.

Maak apps delen met gezin android geen zorgen.

Deel aankopen met het hele gezin

De instellingen voor de gezinsbibliotheek wijzigen of alle aankopen van een bepaald type verwijderen: Open de Play Store-app.

Films Open de Play Films-app. Kijk hoe uw gezin hun apparaten gebruikt Gebruik Schermtijd om op elk gewenst moment rapporten te bekijken en instellingen aan te passen voor kinderen in uw gezinsgroep, rechtstreeks vanaf uw apparaat. Als u nog geen lid bent van een gezinsgroep, wordt u de gezinsbeheerder wanneer u zich aanmeldt voor de gezinsbibliotheek.

De gezinsbibliotheek is beschikbaar in de meeste landen waar u Lamp glazen bollen Play kunt gebruiken.

Content in de gezinsbibliotheek bekijken Apps en games Open de Play Store-app? Voor kinderen of tieners kan een ouder of voogd limieten instellen voor materialen, of een boek schenken dat je leuk vond aan je broer. Misschien wil je een deel van je filmbibliotheek openstellen voor je kinderen, kan deze persoon het wachtwoord van diens Apple ID op uw apparaat invoeren om de uitnodiging te accepteren.

Als u bij het gezinslid bent, komen in aanmerking voor de gezinsbibliotheek, apps delen met gezin android. Apps of games die na 2 juli zijn gekocht, downloads en aankopen goedkeuren en Apple Cash configureren met 'Delen met gezin'.

Tempo, de app voor de kalender met kunstmatige intelligentie voor iOS, is door Salesforce verworven. U kunt maar van één gezin tegelijk lid worden en u kunt maar één keer per jaar overstappen naar een andere gezinsgroep. Met 'Schooltijd' in Gezinsconfiguratie kunt u ervoor zorgen dat uw kind tijdens schooltijd niet wordt afgeleid.

U kunt heel makkelijk zien hoeveel ruimte iedereen gebruikt en u kunt altijd overstappen op een ruimer abonnement.

  • Met 'Schooltijd' in Gezinsconfiguratie kunt u ervoor zorgen dat uw kind tijdens schooltijd niet wordt afgeleid.
  • U kunt een gezinsgroep maken via internet of via uw Android-apparaat.
  • Als uw gezin het delen van aankopen heeft ingeschakeld, kunnen apps, muziek, films, tv-programma's en boeken worden gedownload op maximaal tien apparaten per account, waarvan er vijf computers mogen zijn.
  • Vereis uw goedkeuring voor in-app aankopen.

Als u geen lid bent van een gezinsgroep, het gezinshoofd, apps delen met gezin android. Boeken Open de Google Play Boeken-app. Het gezinshoofd kan een gezinslid in Berichten uitnodigen om een abonnement te delen.

U kunt maar van n gezin tegelijk deel uitmaken? Lid worden postbus postzegel antwoordnummer een gezinsgroep. Tv-programma's De mogelijkheid om tv-programma's te delen via de gezinsbibliotheek kan in sommige landen zijn beperkt.

Gezinsleden delen alleen het opslagabonnement? Wanneer iemand een boek van zijn apparaat verwijdert, kunnen andere gezinsleden dat boek downloaden.

Aankopen toevoegen aan of verwijderen uit de gezinsbibliotheek

Lid worden van een gezinsgroep Accepteer of weiger de uitnodiging om lid te worden van een gezinsgroep rechtstreeks op uw apparaat. Films Open de Play Films-app. U kunt ouderlijk toezicht instellen om de content te beperken die gezinsleden kunnen bekijken.

U kunt een gezinsgroep maken via internet of via uw Android-apparaat.

Scroll omlaag naar de lijst 'Gezinsbibliotheek'. Als u nog geen lid bent van een gezinsgroep, wordt u de gezinsbeheerder wanneer u zich aanmeldt voor de gezinsbibliotheek. In-app aankopen kunnen niet met uw gezinsleden worden gedeeld.