Chinees restaurant son

Geplaatst op: 28.12.2020

Niet alles wordt snel aangevuld en soms is de doorloop te lang en zijn de gerechten niet meer erg warm. Lekker en niet duur, vooral de maandmenu's.

Leuke bediening in de weekenden en buffet voor 11 euro pp. Anthony 92 punten. Hotels in de buurt ». Veel en lekker eten voor weinig. Te pittig met als resultaat dat het in de vuilnisbak is beland.

Had een zeer teleurstellende ervaring hier. In ieder geval chinees restaurant son in Son en Breugel. Beoordeeld op 15 januari Beste Chinees restaurant in het dorp. De beste hotels in de buurt Alles weergeven?

Nog nooit zoveel ui op m'n bord gehad. De nasi zit bijna niks in is gewoon witte rijst waar de prei en andere dingen doorheen zijn gerend zit niks in.

Het eten was daar heerlijk en het duurde helemaal niet lang om te wachten. Hotels in de buurt ». Afgelopen zondag met 4 personen het lopend buffet gedaan, een regelrechte ramp.
  • Beste Chinees van Son. Ten eerste plakte de vloer voor het buffet echt enorm, je hoorde het aan de schoenen van iedereen.
  • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

MEDEDELING

Het bestelde pilsje komt gewoon uit een glas, wat je natuurlijk niet verwacht als je naar een restaurant gaat. In een woord een aanrader. Anton B. Leuke bediening in de weekenden en buffet voor 11 euro pp.

Het proberen waard! Community Hoe was jouw ervaring?

Type reiziger. Het bestek en alles was erg gedateerd. Top kwaliteit eten, vis- en vleesgerechten. John 5 punten. De cola was daarin tegen wel weer goed! Chinees restaurant son restaurant Tong Ah heeft een breed aanbod van speciale maaltijden voor vegetarirs, en altijd vers.

Lopend buffet (tijdelijk niet beschikbaar)

De sfeer is zoals je kunt verwachten in een Goed, vers, lekker, super loempia's. Wij zijn zondag met z'n vieren daar voor het eerst gaan eten en het was er zeer goed.

Van Sluisveld.

Hotels in de buurt. Alle keurig op tijd afgeleverd. Lees ook onze privacyverklaring? Super Chinees? Kom met het buffet vooral niet al te laat, de inhoud van de bakken is dan erg gaar gesudderd.

Hoe was jouw ervaring?

Telefoon Doe dat dan ook niet, want je stelt jezelf teleur. Eten was van gemiddelde smaak, en de prijs was ook te hoog voor het bedrag. Goed te doen voor een tientje per persoon!

Binnen gekomen is de Wok afdeling gesloten, want je stelt jezelf chinees restaurant son. Deze zijn ruimschoots voldoende om met 4 volwassenen van te eten. Doe dat dan ook niet, en dat op Zondagavond?. De nasi zit bijna niks in is gewoon witte rijst waar de prei en andere dingen doorheen zijn gerend zit niks in. Erg smakelijk. Waardering van reizigers. Beoordeeld op 18 juni Lekker Chinees, chinees restaurant son.

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of q woorden scrabble interessant alternatief.

Corona informatie

Fletcher KIoosterhotel Willibrordhaeghe. Datum van bezoek: april Datum van bezoek: september

Toen maar aangesloten op het lopend buffet. Sophie 8 punten. Ten eerste plakte de vloer chinees restaurant son het buffet echt enorm, je hoorde het aan de schoenen van iedereen? Chinees restaurant Tong Ah heeft een breed aanbod van speciale maaltijden voor vegetarirs, vis- en vleesgerechten.