Europa landen en hoofdsteden leren

Geplaatst op: 13.01.2021

Alle vragen beantwoord, niet opgeslagen - NL, cito, all types S2. Dadsproject Home Over DadsProject

Bewaar Verwijder. De stad van de liefde! Toon meer zoekresultaten Wil je doorgaan waar je was gebleven of liever opnieuw beginnen? WO wero wereldoriƫntatie wereldorientatie. Bezig met inloggen

Je hebt eerder geoefend met de Topotrainer maar de resultaten daarvan zijn nog niet opgeslagen. Bulgarije De hoofdstad van Bulgarije is Sofia. Links op de kaart zie je een balk waarmee je het zoomniveau aan kunt passen. Bso 4 Tso 4. Help Taalvoorkeur.

Woordjes leren Topo Europa Landen+Hoofdsteden

Wist je dat dit ook landen in Europa zijn? Lees hier meer over het mooie Boedapest! De winters zijn niet heel koud en de zomers zijn niet heel warm. Niet vakgebonden 2 niet vakgebonden.

Je kunt heel Europa oefenen of een deel van Europa.

Ik aanvaard de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring. In welke Europese hoofdsteden ben jij eigenlijk al geweest. Als je een spel uit hebt gespeeld krijg een score. Of druk op enter wanneer je klaar bent Ik weet het niet Je hebt 0 van de 0 vragen beantwoord.

In- en uitzoomen na elke vraag Opgeslagen.

Landen in Europa & Hoofdsteden Europa

Geen paniek, wanneer je de Topotrainer opnieuw bezoekt wordt opnieuw geprobeerd deze resultaten op te slaan. Jouw e-mailadres:. San Marino Dit is een enclave dat omringd wordt door Italiƫ.

Ik snap het Toon dit bericht altijd als ik de Topotrainer open.

Hongarije De hoofdstad is Boedapest, wil je weten wat je hier allemaal kunt doen! Of kies Herhaal fouten of Opnieuw beginnen europa landen en hoofdsteden leren Oefen iets anders. Je hebt eerder geoefend met de Topotrainer en je resultaat is opgeslagen. Al lid! Wil je nu opnieuw beginnen of je fouten van de vorige keer herhalen.

Europese landen en hoofdsteden : Spel

Op reis naar een Europees land : Presentatie maken. Alle vragen beantwoord, niet opgeslagen - NL, cito, all types S2. Blijft dit probleem voorkomen, klik dan op de knop 'feedback' links in het scherm en vermeld het volgende:. Kies hieronder welk deel je wilt oefenen.

Ik snap het Toon dit bericht altijd als ik de Topotrainer open. Bekijk dan dit artikel. Jouw europa landen en hoofdsteden leren. Daarom worden deze dieren en planten beschermd.

Klimaat Ook het weer in Europa is erg verschillend verdeeld. Op reis door Europa - Open Wereld 2. Spanje Als je dit lijstje van hoofdsteden in Europa doorneemt, dan kun je de hoofdstad van Spanje misschien wel raden.

Zorg Bedankt!

Opnieuw beginnen of Herhaal fouten of Oefen iets anders. Er is iets mis gegaan bij het opslaan van je resultaten. Duitsland Als je dit lijstje van hoofdsteden in Europa af gaat, dan is de kans heel groot dat je deze wel uit je hoofd weet. De volgende keer kies je voor "Eigen Instellingen" en je kan verder oefenen met je eigen kaart.

Ierland Naast het Verenigd Koninkrijk ligt het land Ierland! Meld aan. Doorgaan of opnieuw beginnen.