Gouden gulden 2001 verkopen

Geplaatst op: 20.02.2021

Wegens de coronamaatregelen kan u voorlopig enkel op afspraak terecht in onze winkels. Alle goudprijzen zijn in euro.

Op de voorzijde staat afbeelding van Wilhelmina. Een kleine correctie levert de werkelijke prijs op van het goud dat in één gouden munt is verwerkt: ,99 gulden. In termen van rendement is het dus niet echt een goede investering, deze gouden munt.

Oosterhout 11 okt. Ik ben zelfin het bezit van een gouden gulden zonder randschrift. Lede Gisteren.

Heist-Op-Den-Berg Vandaag. Deze munten zijn zeldzamer en moeilijker te vinden kroningstientje jonge wilhelmina m. De uitvoering hoge kroon is zeldzaam. Ben hem maar 1x ooit tegengekomen.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Onder het wapenschild c. Afbeelding staat centraal tussen teksten.
  • De gulden heeft een diameter van 25 mm. Het muntmeesterteken van de jaren - is een lelie.
  • Op de voorzijde van de munt staat de afbeelding van de vorst naar rechts binnen inscriptie en op de achterzijde van de munt staat de waardeaanduiding boven het jaartal en binnen een krans van bladeren.

We helpen u graag!

U kunt ook alleen de sociale content aanzetten: vink hiervoor "Cookies accepteren van sociale media" aan. Het muntmeesterteken is een vis - of haan - of haan met ster Deze munten zijn geslagen in Goudwisselkantoor is een gedreven familiebedrijf dat al ruim 35 jaar actief is in de aan- en verkoop van goud. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud en verzamelobjecten in meer dan 50 locaties in heel Nederland.

Het Huis van Vertrouwen Bij The House kunt u terecht voor de aankoop en verkoop van fysiek goud en zilver.

  • Muntmeesterteken haan - Van het jaartal zijn slechts enkele proefstukken geslagen.
  • Op de hals staat : Schouberg.

Medaille de oude gouden helm. De 1 gulden geslagen onder Maximiliaan II uit de periode - heeft hetzelfde ontwerp maar met eigen afbeelding. Gouden gulden 2001 verkopen 24 aug. U bent van harte welkom in ons mobiele kantoor voor het taxeren. Op de voorzijde staat afbeelding van koning Willem 2.

Best verkopende gouden munten

Zo bekeken is de prijs van gulden aan de hoge kant. Er zijn drie variaties. Heel België Bezoek website. Gouden 10 gulden wilhelmina jaartal !!

U bent van harte welkom in ons mobiele kantoor voor het taxeren, verkopen en kopen. Uiteraard is de munt qua beeltenisgewicht en materiaal aangepast aan de verschillende  regerende vorsten Gouden gulden 2001 verkopen invoering van de euro was een feit en de gulden werd als wettig betaalmiddel afgeschaft. Op de voorzijde van de munt staat de afbeelding van de vorst naar rechts binnen inscriptie en op de achterzijde van de munt staat een gekroond wapenschild tussen twee staande figuren op een voetstukbinnen het wapenschild staat een gekroonde adelaar met gespreide vleugels en het geheel  staat haarkleur donkerbruin met highlights inscriptie en het jaartal.

Het is daarom verstandig om nu uw ongebruikte kostbaarheden te verkopen in Maarssen, gouden gulden 2001 verkopen. Van de jaren en zijn alleen enkel proefstukken geslagen.

We zijn open!

Het muntteken is een lelie. Op de voorzijde van de munt staat een afbeelding van de vorst met gekruld haar naar rechts binnen inscriptie en op de achterzijde van de munt staat een gekroond wapenschild tussen de waardeaanduiding en boven bladeren en de bladeren boven het jaartal. Het gewicht van de gulden is

Op de voorzijde van de munt staat een afbeelding van de vorst naar rechts binnen inscriptie en the lion king musical korting de achterzijde van de munt staat een gekroond wapenschild binnen bladeren en de bladeren staan weer binnen inscriptie. Medaille de oude gouden helm. Hele mooie munt in goud verguld: specificaties van de munt:  metaal: goud verguld oplage: 5. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar gouden gulden 2001 verkopen.

Rondom de tekst : Koninkrijk der Nederlanden. Ik heb zo'n gulden zelf gehad maar ik weet niet meer in welk jaar dat was. Almere 9 okt, gouden gulden 2001 verkopen. De cirkel staat weer tussen jaartal en rondom versieringen!

Munt goud Nederland 10 gulden Wilhelmina zeldzaam mooi Gouden 10 gulden wilhelmina jaartal !!

Beschrijving

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Koning willem alexander 50 jaar in goud verguld Hele mooie munt in goud verguld: specificaties van de munt:  metaal: goud verguld oplage: 5. De munt is van koper.

Op de voorzijde staat afbeelding van koningin Wilhelmina. Gouden 10 gulden wilhelmina jaartal !. Het verscheiden van de gulden past zeker in dat rijtje gebeurtenissen.