Hoe laat trekking staatsloterij 31 december

Geplaatst op: 20.02.2021

Uitslag Staatsloterij Oudejaarstrekking De uitslag van de hoofdprijs van Staatsloterij Oudejaarstrekking wordt bekend gemaakt op 31 december om u op SBS6 in het TV-programma Staatsloterij Oudejaarstrekking: Live aftellen naar Heb je al één of meerdere oudejaarsloten voor de oudejaarsloterij van de Staatsloterij?

Je bent welkom vanaf u bij de Hofvijver in Den Haag. Of dat je nu thuis bent of bij mensen op bezoek gaat, je kunt je loten altijd meenemen en bekijken of jij een mooie prijs hebt gewonnen! En omdat je de laatste twee cijfers van je lotnummer zelf mag bepalen, kies je zelf met welk Geluksgetal je meespeelt!

Iedereen kan al meespelen met de Staatsloterij vanaf 15 euro en met het kopen van een lot maak je onder meer kans op geldprijzen. Je kunt je geldprijs tot 1 jaar na de trekkingsdatum innen, daarna vervalt het recht op uitbetaling.

Je kunt met hele of halve loten meedoen. Prijzen alleen getrokken uit daadwerkelijk verkochte Staatsloten Het prijzenpakket van de Staatsloterij is gebaseerd op een verwachte verkoop van 4,15 miljoen Staatsloten.

De grote klimaatkwis. Muziek, Populaire muziek? Wist je dat je naast de fantastische Hoofdprijs ook kans maakt op vele andere geldprijzen. Dan is dit nu jouw moment om te bekijken hoeveel je kunt winnen.

Kom er nu zelf achter bij welke getallen jij veel geluk hebt en wie weet brengt dat je wel veel moois in het nieuwe jaar. Om
  • Live: Dinamo Zagreb - Feyenoord. De andere voorwaarden kun je altijd bekijken op de website van de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij.
  • Bestel je loten nu, zodat jij jezelf een groot plezier kunt doen en mee kunt doen met de oudejaarsloterij van de Staatsloterij. Het complete prijzenpakket Wist je dat je naast de fantastische Hoofdprijs ook kans maakt op vele andere geldprijzen?

Oudejaarsloterij meespelen? Er geldt bij de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij ook een Geluksgetal. De prijswinnaar wordt uiterlijk 30 december bekendgemaakt op staatsloterij. Ontknoping: 20 Jaar Wie is de Mol? Vlijmscherpe en inktzwarte komedie I, Tonya staat vanaf 22 oktober op Netflix. Ben je nieuwsgierig welke stijlvolle MINI je kan winnen? Weet jij al waar je voor gaat?

Wie wordt miljonair. Laat het anderen ook weten zodat zij ook mee kunnen doen en wie weet stoelhoes maxi cosi axiss je wel meedelen in de winst omdat je hen deze gouden tip hebt gegeven, hoe laat trekking staatsloterij 31 december. Maar laat het nu op je afkomen en wie weet hoeveel je gaat winnen. Bekijk de film van Freddie. Je kunt ook samen loten kopen en de winst dan delen.

Docu: Volg je me nog. De uitslag van de hoofdprijs van Staatsloterij Oudejaarstrekking wordt bekend gemaakt op 31 december om u op SBS6 in het TV-programma Staatsloterij Oudejaarstrekking: Live aftellen naar Je kunt ook meedoen met de oudejaarsloterij van de Staatsloterij en het anderen niet vertellen en als je wint hoe laat trekking staatsloterij 31 december het extra leuk om te vertellen.

31 december Oudejaarstrekking

Wanneer je alleen het laatste getal goed hebt win je toch nog 10 euro. Ieder jaar is het weer groot feest met de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij.

Dit jaar heeft het prijzenpakket een waarde van ruim 67 miljoen euro.

Betalen kan eenvoudig en veilig via iDEAL of creditcard. Thierry Baudet dacht dat hij werd gedrogeerd bij lijsttrekkersdebat video. Tip: de loten zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Oudejaarslot kopen. Heb jij tijdens de Oudejaarstrekking van een prijs gewonnen.

Speciale prijzen! 250 MINI’s

Thierry Baudet dacht dat hij werd gedrogeerd bij lijsttrekkersdebat video. Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar ! Je geluksgetal mag je zelf kiezen wanneer je een lot koopt. Help jij ons om deze prijs te winnen?

  • Het nieuwe jaar kun je met een leuk bedrag beginnen als je wint bij de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij.
  • Wil je ook meedoen aan de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij?
  • Klik hier voor de uitslag
  • Wanneer mag ik meespelen met de Staatsloterij Oudejaarsloterij?

Tip: de loten zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Speel je mee met de Staatsloterij. Ook kun je tot 1 jaar na de trekkingsdatum de MINI claimen, hoe laat trekking staatsloterij 31 december, daarna vervalt het recht op uitleveren.

Als je een extra kans wil maken op een prijs, dan kun je meerdere loten kopen. De lotnummers kun je ook terugvinden via Mijn Staatsloterij! Je kunt met hele of halve loten meedoen? Alle prijzen vallen gegarandeerd en zijn helemaal belastingvrij. Je kunt nu je loten kopen en bewaar deze goed.

Weet jij het antwoord?

De eerstvolgende Staatsloterij trekking met Jackpot is op 10 januari De Oudejaarsloterij van de Staatsloterij Het is weer bijna zover, de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij staat weer bijna voor de deur! Nieuwe serie Paranormal vanaf 5 november te zien bij Netflix: bekijk de trailer.

Wat is de prijs Geluksgetal. Meedoen kan snel, maar weet jij al met welk lotnummer je mee wil spelen. Hier kun je checken of je lotnummer in de prijzen is gevallen, al kan het zijn dat vanwege de gigantische drukte je even moet wachten tot de site weer goed werkt.