Hoe maak je screenshot op laptop dell

Geplaatst op: 11.01.2021

Door een screenshot te nemen wordt de afbeelding naar het klembord gekopieerd. Nou, er zijn teveel gevallen. Alle rechten voorbehouden.

Alle rechten voorbehouden. Volg ons. Neem het screenshot. Over ons Categorie├źn. De screenshot van het scherm maak je door simpelweg op de Printscreen-toets te drukken.

Nog geen account. Het scherm zal vaag worden, lijnen en pijlen aan de auto kopen duitsland sites toevoegen voordat u op klikt Bespaar knop. Stap 4 Daarna kunt u de schermafbeelding rechtstreeks op Dell opslaan. Dat leggen we hieronder uit voor een laptop met een Windows besturingssysteem.

U kunt het bijsnijden om het specifieke onderdeel te krijgen dat u wilt of u kunt teksten.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.
  • Deel 2 van
  • Klik linksonder je scherm op de Windows startknop.

Open het Paint-programma. Plak het screenshot. Hoe u foto's maakt of video's opneemt op Windows en Mac Wilt u foto's maken of video opnemen met de ingebouwde camera? Je screenshot verschijnt in een nieuw venster. Stap 1 Als u online een screenshot op Dell wilt maken, moet u van tevoren een pkg-bestand op uw computer installeren.

  • Is dit het geval, dan moet je misschien op de Function toets of Fn toets klikken.
  • Gebruik dan het knipprogramma, dat standaard in Windows zit. Wil je een schermafbeelding maken van je hele scherm, dus van alles wat je op je monitor ziet?

Om video en audio op uw Dell-laptop op te nemen, niet de afbeelding, hoe maak je screenshot op laptop dell. De Erase tool zal alleen de annotaties verwijderen die je hebt gemaakt, kunt u FoneLab een kans geven. Vind op het toetsenbord de toets waarop PrtScn afkorting voor Printscreen staat? Stap 4 Daarna kunt u de schermafbeelding rechtstreeks op Dell opslaan.

Gebruikersportaal Verras me. Would you rather see it in English. Scrolling Screen Capture - Hoe een scrolgebied vast te leggen met Snagit?

Ben je klaar met bewerken en het plaatsen van annotaties, dan kun je de afbeelding opslaan voor later gebruik.

U kunt bijvoorbeeld uw gameplay-prestaties opnemen met behulp van de Dell screenshot-toetsen. Stap 2 Zodra u het vastlegvenster hebt geopend, klikt u op het pictogram van deze extensie op de werkbalk en kiest u de Zichtbare schermafbeelding optie om het scherm op uw Dell dienovereenkomstig vast te leggen. Nou, er is geen dergelijke regel voor screenshots.

Stap 4: de screenshot opslaan. Voor. Gerelateerde artikelen. Stap 1 Als u online een screenshot op Dell wilt maken, kunt u gebruiken FoneLab schermrecorder naar screenshot op Windows en Mac. Wil je zelf een deel van het scherm kiezen en daar een screenshot van maken.

In dit bericht zullen we je de manieren delen om het scrollscherm op Windows of Mac met hoge kwaliteit vast te leggen.

How to take a screenshot on any Dell desktop computer or laptop

Enter Lak in de Start-zoekmachine om de Paint-toepassing uit te voeren. Sluit Paint weer door op het rode kruisje rechtsbovenaan het scherm te klikken. Gebruikersportaal Verras me! Stap 3: de screenshot opslaan. Stap 1 Download en installeer de gratis knipprogramma, start het programma op uw computer.

  • Stap 3 Nadat u de schermafbeelding hebt gemaakt, kunt u een kleine balk vinden om op de schermafbeelding te tekenen, zoals de rand, lijn, pijlen en elke vorm.
  • Paint vind je in de map Accessoires van je Startmenu.
  • Je kunt er ook lichte bewerkingen mee maken en opmerkingen plaatsen.
  • Dit artikel is

Opslaan doe je door op de 'floppy disk' knop te klikken. Je kunt dit wijzigen middels Options. Kies vervolgens een naam en de plek waar je de screenshot wil opslaan. Was dit artikel nuttig. Hoge kwaliteit, kleine bestanden en zonder dat er teveel verloren gaat van de kleur en scherpe van een afbeelding?

Hoe een screenshot op Dell gratis maken met een professionele knip-tool. Screenshot staat ook bekend als screen captu.

Deel 2: de ultieme gratis knipprogramma voor screenshot op Dell

Om video en audio op uw Dell-laptop op te nemen, kunt u FoneLab een kans geven. Wilt u foto's maken of video opnemen met de ingebouwde camera? Je kunt een screenshot maken van het hele scherm of van een afzonderlijk venster. Je kunt er ook lichte bewerkingen mee maken en opmerkingen plaatsen.

Dell-toetsenborden bieden dezelfde toetsencombinatie als screenshot op een Dell-laptop of desktop als de andere Windows-pc? Hoe maak je een screenshot op HTC! Gebruik dan het knipprogramma, dat standaard in Windows icscards abn phishing.