Horeca vastgoed te koop amsterdam

Geplaatst op: 26.02.2021

Onder het Graaf Prachtig aan het water gelegen vrijstaand horecabedrijf, dat in al haar facetten uitblinkt in een doordacht en zeer goed uitgevoerd concept. Aangeboden ter overname: een groot restaurant van ruim m2 met 80 zitplekken en een workshopruimte.

Het vrijstaande restaurant met circa 60 zitplaatsen en een kleinere Leuke mengformule aan de gezellige Beethovenstraat. Restaurant op hoeklocatie in hartje De Pijp. Veelal gaat het om een indeplaatsstelling waarbij het bestaande huurcontract wordt overgenomen van de huidige eigenaar.

Slijterij te koop gereserveerd!!! Huren of kopen? Een terugblik op de… twitter.

Horecazaak, Koningstraat 54, gelegen in kantoorpand nabij Sloterdijk. Uitzicht op het centraal stat. Parkeermogelijkheden in de. Haarlem, zeer nabij drukke Westerstraat. Casco object met restaurant en fast food bestemming in Amsterdam West? Complete horecazaak midden in de Jordaan.

Buiten het centrum en ook in andere plaatsen hebben we horecazaken.

Ons actuele aanbod

Bekijk meer Zeer verzorgde eetwinkel aan de Kalverstraat met 4 bovengelegen appartementen. Bekijk meer Horecazaak in het centrum van Amsterdam met groot terras. Met vloerverwarming, 3 airco's, frislucht ventil. Zeer markant en idyllisch gelegen restaurant in de regio Utrecht. Vrijstaande Rijksmonument op de hoek van druk kruispunt in Het Gooi.

Bekijk meer Bekend feestcaf aan het Waagplein in Alkmaar? Restaurant ; 80m 2 Aangeboden door: Dynamic Housing Amsterdam. Deze casco winkel is gelegen om de hoek van het Vondelpark aan de Emmastraat in Amsterdam Zuid. Buiten het centrum en ook in andere plaatsen horeca vastgoed te koop amsterdam we horecazaken.

Geen foto.

Uw horecamakelaar

OG: Op aanvraag. Vraagprijs Verkocht en overgedragen aan nieuwe eigenaar. Restaurant ; 85m 2 Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B.

Bekijk meer Onroerend goed incl.

Ruimte in te de Het restaurant Alkmaar, Noord-Holland. Hotel ; m 2 Aangeboden door: Van Tongeren Horecamakelaardij. Restaurant leidseplein amsterdam. Wil je ook een Gecontroleerde Verkoper zijn? Riant restaurant aan toeristische straat in centrum Amsterdam.

Grand Café Amsterdam Oostpoort

Aan één van de drukste winkelstraten van Amsterdam gelegen eetwinkel van ca. Bekende horecagelegenheid gelegen aan het begin van de Lange Leidsedwarsstraat om de hoek van de Leidsestraat.

Restaurant ; 80m 2 Aangeboden door: Dynamic Housing Amsterdam.

Compleet restaurant midden aan de Kinkerstraat in Oud-West. Het vrijstaande restaurant met circa 60 zitplaatsen en een kleinere Mooi compleet knus instapklaar kinderdagverblijf te koop in amsterdam zuid begane grond horeca vastgoed te koop amsterdam verticale groep van 9 macbook pro start niet op vraagteken groot so.

Een ios of android app maken van uw website of een totaal nieuwe ap. Goede recensies en hoge cijfers op boekingssites. Binnen zijn Restaurant-partycentrum in badplaats Callantsoog. Hoogwaardige casco horeca ruimte aan het water, uitstekende bereikbaarheid. Bekijk meer Casco horecazaak in het centrum van Zaandam.

B01 Algemene voorwaarden Privacy Verklaring Neem contact op. Ons actuele aanbod Oostzaan, Zuideinde 95, Noord-Holland.

Mailservice Meld u aan en ontvang voortaan al het nieuwe aanbod per mail!

Restaurant ; 95m 2 Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B. Bekijk meer Interessant horeca object middenin Negenstraatjes Berenstraat. Uniek horecaobject met ruim terras aan het Bos en Lommerplantsoen!