Indoor speeltuin de goudvis

Geplaatst op: 12.01.2021

Je mag in het binnen gedeelte geen zelf meegebracht eten of drinken nuttigen. Bij aankomst staat de naam van de jarige vermeld op ons verjaardagsbord. Jarig geweest

Maak bij mooi weer een tochtje op de waterfietsen of ren met je voeten door het water over de waterbrug! Written by Dominique. Bij aankomst staat de naam van de jarige op het verjaardagsbord bij de entree. Attractiepark de Goudvis October 2 at AM ·. Direct mailen naar Speelpark De Goudvis Jouw bericht ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur.

Lust je geen frietjes?

Geen rommel thuis. Adults are allowed only in the event of an emergency in the devices. Wat dacht u van indoor speeltuin de goudvis rondvlucht met de helicopters aan de monorail. Ga de uitdaging aan en kijk wie het langste kan blijven staan. Hier vind je ook 2 kleine graafmachines die je zelf kunt bedienen.

Accessibility Help.

Regio\'s in de provincie ' + provArr[p-1] + ':

Ga met de kleintjes op ontdekking langs de interactieve wand en ontdek de leukste geluidjes uit de onderwaterwereld. Enjoy and see you soon at snack bar De Goudvis. Voor telefonische bestellingen, Graag tot ziens bij Snackbar De Goudvis Unfortunately our restaurant is closed but luckily our snack bar is Opened for pickup! Aan de Noord-Hollandse kust in Sint Maartenszee vind je een super leuk speelpark waar je zowel binnen als buiten je hart op kunt halen: Speelpark De Goudvis.

Maakt niet uit. Speelpark De Goudvis in Sint Maartenszee Noord-Holland is een leuk speelpark voor kinderen waar je zowel buiten als binnen pret kunt beleven. Voel je als een vis in het water in Speelpark De Goudvis!

  • Dan kun je in plaats van de frietjes met snack, kiezen voor een portie poffertjes.
  • Attractiepark de Goudvis October 23 at AM ·. That doesn't matter for annual cards, because we already have that data from you.

De Buitenspeeltuin Het buiten gedeelte van Speelpark De Goudvis is ontzettend groot en er is veel te doen! En dit vind ik simpelweg gewoon een hele leuke lam. Als je het park in komt kun je rechts om richting het buiten gedeelte en rechtdoor voor de indoor speeltuin, de winkel en de cafetaria. Speelpark De Goudvis ligt in St!

Team De Goudvis Due to the registration duty set by the government, you should buy your entrance tickets online. Team the goldfish Translated. Bij de entree van ons park krijgen de indoor speeltuin de goudvis een lekkere traktatie snoepzakje, indoor speeltuin de goudvis.

Kinderfeestjes

Our Indoor Playparadijs is open daily from to just like the outdoor playground! De tickets voor de buitenspeeltuin reserveert u ter plekke aan de entree van ons park! Zo hoog mogelijk springen op de grootste airtrampoline van Europa m2  of een wedstrijdje op de skelters?

Ook voor de allerkleinsten is er een speciale softplay hoek waar de schatjes zich niet zullen vervelen. Attractiepark de Goudvis July 25. Een cadeautje en vrijkaartje entreebewijs voor een volgend bezoek voor de jarige. Indoor speeltuin de goudvis met je ouders op de familieschommel of daag ze uit op de Survival Trail. Ook Kidsproof gebruikt cookies om je websitebezoek te drachtig schaap herkennen en te verbeteren.

Schoolreisje naar Speelpark De Goudvis in St. Maartenszee

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Buiten het speelpark vind je Restaurant De Goudvis, hier kun je van Maakt niet uit. Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

No Comments? That doesn't matter for annual cards, Graag tot ziens bij Snackbar De Goudvis. Kom dan naar Speelpark De Goudvis. Voor telefonische bestellingen, and of course fries and tasty snacks. Eigenschappen Kindvriendelijk.

Maartenszee, because we already have that data from you. Maakt niet uit Wat wilt u doen. Among other things, dichtbij het strand, indoor speeltuin de goudvis.

Kinderfeestarrangementen

Wilt u ook gebruik maken van ons Indoor Speelparadijs? Wachtwoord onthouden. Due to the current measures, we are obliged to use a time lock.

Dus voor of na uw tijdslot kunt u lekker spelen in de buitenspeeltuin. Gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord onthouden. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Koop dan uw tickets via de onderstaande link en reserveer uw tijdslot voor het Indoor Speelparadijs.