Ns kaart kopen kruidvat

Geplaatst op: 13.01.2021

Hierbij vraagt NS enkele gegevens van je, zoals de reisdatum, reiziger- en contactgegevens. Bekijk actie.

Reactie Naam E-mail. Blog Reisverhalen. Kan ik mijn kaartjes aan de familie geven of kan ik mijn geld terug krijgen? Is het ook geldig tot 31 december? Maar hoe zit het met kaartjes, gekocht bij het Kruidvat en al geactiveerd voor een datum?? Bij deze treinkaart aanbieding zit ook nog eens een kop koffie of thee met iets lekkers inbegrepen. About the author Latest posts.

En dat lijkt zo te blijven. Kruidvat treinkaartjes? ICNG ontspoord in Duitsland 16 okt Want ik dacht dat NS eventjes alleen de normale kaartjes toeliet. Wat mij betreft positief dat er dit keer een reeks van complimenten binnen komen.

Sprinter Apeldoorn — Enschede blijft bij NS 14 okt Profiteer ook van trein acties in en plan een leuk dagje weg in Nederland! Maar er wordt uitdrukkelijk afgeraden om te reizen als het niet noodzakelijk is.

Enkele reis NS

DeBaaf schreef:. LInk naar:Kruidvat treinkaartjes. Het advies is om niet te reizen. Let wel: als u een NS dal abonnement heeft kunt u op het station geen kaartje met korting kopen. Dat bevestigt een woordvoerder van NS tegenover Treinreiziger.

  • Deze zijn vaak per setje van 2 te koop.
  • Nico schreef:.

Goedkope treinkaartjes i. Een zure reactie mag op zich, maar niet raar dat daar opmerkingen over worden gemaakt. Neem uw vervoersbewijs uitgeprint of mobiel mee op reis. Spoordeelwinkel start voorzichtig met 5 zomerdeals 06 jul De Nederlandse Spoorwegen hebben de Spoordeelwinkel weer geopend. Denk erom dat de hoofdboeker altijd aanwezig moet zijn? Het reisproduct is ns kaart kopen kruidvat op een e-ticket die je in enkele stappen online verzilverd.

Verzilveren Kruidvat treinkaartjes

Hoe vervelend ook. Vooralsnog is het aanbod beperkt. Laten we het proberen over en weer vriendelijk te houden.

Tijdens het verzilveren kiest u een reisdag en bepaalt u wie en waar er gereisd wordt.

Voordelig treinkaartje bij AH, ns kaart kopen kruidvat. Traditioneel zou er op de laatste dag van de Boekenweek zondag 15 maart   weer gratis gereisd kunnen worden met het Boekenweekgeschenk.

Een ideaal treinkaartje dus voor mensen die niet terug hoeven te reizen. Deze actie delen. Share this. Waar kan ik een Kruidvat Treinkaartje kopen.

Gelukkig volgend jaar vrij te besteden!!! Ik maakte me er echter wel zorgen over of dit ging gebeuren. Zo ja, hoe is dat te rijmen met het dringende NS-advies geen dagjes-uit te plannen voorlopig?

Wij raden u aan z. Video: ICNG herspoord. Ook andere kaartjes zijn ns kaart kopen kruidvat geldigheid verlengd. Overzicht goedkope treinkaartjes oktober Wanneer weet ik dat.

Veel mensen die een Kruidvat treinkaartje kopen doen dat voor een dagje uit, een e-ticket is een euro goedkoper dan een treinkaartje op het station! Voordelig onbeperkt reizen met Kruidvat treinkaartjes. Ja, maar dat is momenteel niet de bedoeling.

Let er wel op dat deze goedkope treinkaartjes alleen geldig zijn in de treinen van NS en niet in die van de andere binnenlandse treinvervoerders. Ook dat kan! Hoor graag.

Overzicht goedkope treinkaartjes oktober

Zin om er weer eens een dagje er op uit te gaan met een goedkoop treinkaartje. Wel betaald, maar geen kortingskaartje ontvangen. Vrijkeuze dagen hoe zat dat ook nog eens Ns kaart kopen kruidvat dat ook geldig wanneer men wilt.