Plattegrond ziggo dome met stoelnummers

Geplaatst op: 06.03.2021

Voeg jouw antwoord toe. Amsterdam Bijlmer ArenA 9 min.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Vorige keer was het ook binnen een uur uitverkocht en kwam er ook geen show bij. Deel artikel:. Maar is ook goed te doen hoor!

Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ticket voor Madame Tussauds Amsterdam met ? Ik denk eerder dat er een 2nd leg komt in de USA net als met zijn vorige tour. En de kaartjes zijn nog steeds niet uitverkocht. Datum van activiteit: februari Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten.

  • Zelfs in de pre sale moest je nog snel handelen want alle kaarten waren zo weg
  • Het klinkt goed qua muziek en de show is geweldig Ziggodome is wél erg krap en 5 euro voor een biertje is wél prijzig. Daarnaast is er nauwelijks voorlangs te lopen.

Mijn account

Alvast bedankt, groet Jan. Datum van activiteit: februari Zinaa heb je nog kaartjes kunnen krijgen? De vakken hebben over het algemeen 20 rijen waarvan de buitenste vakken 22 stoelen naar elkaar tellen en de middelste vakken B,E,H tellen 32 stoelen naast elkaar. En de kaartjes zijn nog steeds niet uitverkocht!

  • Alle vragen weergeven
  • Skyscrapper Fanatiek lid. Waar zit jij in de Ziggo Dome in Amsterdam?

Amsterdam Bijlmer ArenA 9 min. Ik denk eerder dat er een 2nd leg komt in de USA net als met zijn vorige tour. Gisteren was de pre sale, ik had zijn album besteld en dan krijg je een unieke code. Is de presale begonnen. Leer het gebied kennen.

Geclassificeerd als nr. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Ik heb Kaarten voor Oberhausen in Duitsland op 4mei Ik zit op de plattegrond dan?

OMG ik moet gwn gaan hoeveel kost vak B. Welke hotels zijn er in de buurt van Ziggo Dome. Het gebouw is speciaal voor muziek evenementen gemaakt. Is dit zicht nog oke. Alle One Direction tickets verkoop informatie.

Stel een vraag

Mijn ervaring met de ziggo dome is; waar je ook zit, overal kan je het goed zien. BuffySummers VIP lid. Waar zit jij in de Ziggo Dome in Amsterdam? OMG ik in vak B rij 11, maar kan ik het daar goed zien?

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Datum van activiteit: maart Zinaa heb je nog kaartjes kunnen krijgen. Ik moet je eerlijk zeggen dat er volgens mij niet echt slechte korte gedichten liefde bekende dichters zijn in Ziggodome. Neem dan eens een kijkje bij Topticketshop.

Wij zitten in Rang twee op de eerste rij stoel. Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online plattegrond ziggo dome met stoelnummers boeken op de data die u heeft geselecteerd.

Beoordelingen

Alle vragen weergeven. Ik kom zeker weten!!!! Verder is de keuze in soorten drank, in mijn ogen te beperkt.

Ik zit in. Het zicht op het podium qua afstand is afhankelijk van welk vak je zit. Te duur en te krap.